تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: یک اتفاق خاص در ریکاوری کردن اطلاعات!

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض یک اتفاق خاص در ریکاوری کردن اطلاعات!

سلام..

ذوستان عارد من مشکل MBR پیدا کرده.. طوری که اکثر برنامه ها قادر به نشون دادن درست درایوها نیتند..
    حتی ویندوز هم نمیتونم نصب کنم و تحت داس دارم با Hiren boot cd بهش ور میرم..

این وسط درایو d من محتویاتش اصلا نشون داده نمیشه! با Get Date Back ریکاوری کردم و همه چیز رو بر گردوند اما... اما مشکل اینه که اطلاعات ماهیت اصلی خودشون رو ندارند! یعنی اسمشون و ظاهرشون یه چیزه اما بازشون که میکنم یه چیز دیگه! مثلا فیلمها رو که باز میکنم موزیک پخش میشه یا آهنگ خاصی رو که اجرا میکنم یه فایل دیگه به جاش اجرا میشه!! انگار که اسم همه چیز قاطی شده باشه!!

این مشکل برای درایو d وقتی پیش اومد که من با برنامه partion table doctor سعی کردم MBR رو دوباره بسازم.. و ساخته شد اما درایو و محتویات غیب شد و حالام که اینجوریه...

فرمت رو هم میزنه raw..

کسی راه حلی داره؟ خیلی حیاتیه.. نمونه کارهای گرافیکم همش روی این درایو بود..
    Last edited by sherlock_Holmes; 28-07-2010 at 23:29.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

اگر اطلاعات مخفی شده بودن از این راه بر میگرده:

بسیاری از Folder‌ های موجود در درایوهای هارددیسکتان گم و یا نابود شدند نگران نباشید . هیچ کدام حذف نشده اند … همه فولدرها هستند … اما به صورت مخفی (Hidden) و با خاصیت سیستمی (System Files) . برای نمایش فولدرهای خود کافی است قابلیت نمایش فایلهای مخفی و سیستمی را در ویندوز خود فعال کنید .
    برای این کار به Control Panel‌ رفته و بر روی آیکون Folder Options کلیک کنید .
    سپس با مراجعه به قسمت View گزینه Show hidden files and folders را علامت دار کرده و تیک گزینه Hide extensions for know file types را بردارید .
    با تایید پنجره خواهید دید که فولدرهای به ظاهر حذف شده نمایان می شوند .
    خوب حالا حتماً تصمیم گرفته اید تا Folder ها را از حالت مخفی خارج کرده و به حالت معمول در آورید .
    پس بر روی دایرکتوری مورد نظر کلیک راست می کنید و گزینه Properties را انتخاب می کنید تا با برداشتن تیک گزینه Hidden فولدر را از حالت مخفی خارج کنید .
    اما چه می بینید !!!!
    بله گزینه Hiddens غیر فعال است !!!
    چه باید کرد ؟
    شاید اولین راهی که به ذهنتان برسد ، ساخت یک Folder جدید و انتقال فالیهای موجود در Folder‌های مخفی شده به آن است اما اگر تعداد Folder های مخفی شده زیاد باشد و یا حجم فایلهای داخل Folder مخفی زیاد باشد ، علاوه بر دردسر فراوانی که این کار داشته در عمل شما به جای حل مشکل صورت مسئله را پاک کرده اید …
    پس چاره کار چیست ؟
    با ما همراه باشید تا راه حل بهتر و ساده تری رو برایتان معرفی کنیم .

برای این کار می بایست از DOS و دستور Attrib کمک بگیرید .
    پس ابتدا در کادر Run‌ عبارت cmd را تایپ کنید و بر روی OK کلیک کنید تا یک پنجره سیستم عامل DOS بازگشایی شود .
    خوب فرض رو بر این می گیریم که قصد داریم تا تمامی فولدرهایی که در درایو D‌ مخفی شده اند را به حالت اولیه بازگردانیم .
    پس ابتدا در پنجره DOS عبارت \ را تایپ و سپس کلید Enter را بزنید تا وارد درایو D شوید .
    حال عبارت فوق را تایپ کنید :
    Attrib –h –s /d /s
    »»‌ دقت داشته باشید بین Attrib و –h و –s حتما می بایست یک Space‌ یا بیشتر بزنید همچنین بین – و حروف h و S فاصله خالی وجود ندارد .
    و سپس کلید Enter را بزنید .
    سپس منتظر بمانید تا تمامی Folder های مخفی به حالت اولیه بازگردند . این کار بسته به تعداد Folder ها و فایلهای موجود در آن چند ثانیه یا چند دقیقه زمان خواهد برد.
    همچنین اگر تنها قصد دارید تا Folder خاصی را به حالت اولیه بازگردانید می توانید با درج نام Folder ، محدوده عملیات را تنها به همان Folder خاص محدود کنید . به طور مثال اگر قصد داشته باشیم تا یک فولدر با نام ------- را که در درایو D قرار دارد از حالت مخفی خارج کنیم شکل دستور به شکل زیر است :
    Attrib –h –s /d /s -------
    توضیح اینکه : دستور Attrib برای اختصاص دادن یا ندادن قابلیتهای سیستمی ، مخفی و آرشیو به فایلها در سیستم عامل DOS است . سوئیچ –h فایلها/فولدرها را از حالت hidden و سوئیچ –s فالیها/فولدرها را از حالت سیستمی خارج می کند .
    سوئیچ /d دامنه عملیات را به دایرکتوری ها و سوئیچ /s دامنه عملیات را به دایرکتوری های زیر شاخه اختصاص می دهد .

بیشتر مواقع ریکاوری نا موفق عمل میکنه و فایلهای شما 100% شبیه به خودش نیست. و چاره ای هم وجود داره.

اگر مشکات حل نشد میتونی با سی دی ویندوز درایو را فرمت کنید.

3. 5 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

agha mamnoon...

kheyli aaloi tozih dadid...

montaha man alan windows nadaram! windowsam nasb nemishe roo C: chon format ham nemishe!

alan ham ba windowse Live daram karasho mikonam va in windows aslan nemitoone D: ro baz kone..!

mige access denied!

che konam?

(mibakhshid farsi nadashtam)

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

migam in emkan hast ke ba partion magic ya partion table doctor ke baese in etefagh shod format ro be NTFS tabdil kard va hamechiz biad sare jash?

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

به نظر من شما با سی‏دی ویندوز xp ببین میتونی mbr رو فیکس کنی(دستور fixmbr).اصلا هارد شناخته میشه زمان نصب ویندوز.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شناخته میشه..

اما درایو d رو خالی نشون میده! راستش با partion table doctor میخواستم مشکل MBR رو حل کنم که یه پارتیشن 10 مگی اضافه کرد! من تو همون برنامه ادغامش کردم با d و بعد اینجوری شد!!

این دستوری که گفتی اطلاعات رو پاک نمیکنه که؟ ها؟

دستور کاملش چجوریه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

شما چند تا پارتیشن داشتی و الان چند تا نشون میده.کجاو چه برنامه‏ای D رو خالی نشون میده.؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

5 تا درایو...
    c d e f g
    الانم تا رو نشون میده..

هرجا میرم خالی نشون میده! فرمت هم زده raw! بعضی برنامه ها هم میزنه 100 گیگ از 100 گیگ پره! من فکر میکنم اطلاعاتم سر جاشه اما partion table مشکل داره و بلد نیستم درستش کنم.. اون دستوری که گفتید چیزی از هارد پاک نمیکنه؟
    Last edited by sherlock_Holmes; 29-07-2010 at 18:22.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

نه دوست عزیز پاک نمیکنه ولی شما که میگین همه درایوها خالی نشون داده میشن شک دارم بتونه درایو ویندوز رو پیدا کنه .شما باید از یه برنامه دیگه که برای رفع مشکلات هارد ه شبیه به همون EAsus table doctor که استفاه کردین کمک بگیرین.با پارتیشن مجیک هم امتحان کن شاید بتونه اروررها رو فیکس کنه .برا من یه بار فیکس کرد(همون اولش که میخواد تحت داس ران بشه از سی‏دی هیرن.)حالا این FIXMBR رو هم یه امتحان بکن ضرری نداره.
    زمانی که سی‏‏دی رو گذاشتی توی درایو و با اون بوت شدی بعد از مراحل اولیه نصب جایی که میگه بزنین R برای ریپیر ؛برو تو قسمت repair (با زدن r) که ازت درایو ویندوز و یوزرو پسورد رو میخواد تموم که شد تایپ کن FIXMBR و اینتر کن.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

همه درایوها رو نه فقط d رو خالی نشون میده! c هم خالیه و ویندوز ندارم! چون درست نصب نمیشه گیر میکنه!

اینو نگفتی این دستور چیزی از هارد رو که پاک نمیکنه؟

ضمنا ممنون ا وقتی که گذاشتی..

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •