تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: ورود از راه ADMINISTRATOR

داره خودمونی میشه sajadrahimi72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر ری

14 ورود از راه ADMINISTRATOR

با سلام . لب تاب خواهرم پسورد داره من میخوام از راه ADMINISTRATOR واردشم ام نمی تونم اینم بگم من قبلا با ویندوز XP این کارو مردم مشکلم با ویندوز 7 ممنون میشم کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر ری

پيش فرض

هیچ کسی نیست بتون کمک کنه توقعم بیشتر بود

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

من هم با این administer مشکل دارم.(شاید یعنی با خودم!) وقتی راسکلیک می کنم،یه گزینه Run as admin... هست.اصلا قضیه این administer چیه؟برای دسترسی به بعضی برنامه ها هم میگه شما admin نیستی و نمی تونی به این برنامه وارد بشی.تو xp هم یادمه باعث مشکل میشد،مثلا میخواستم تاسک منیجر رو باز کنم،پیغام می داد که توسط admin غیر فعال شده،یا از run می خواستم بری به ریجستری باز از این ارور ها میداد؛اگه میشه یه نفر یه توضیح کامل بده.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام . لب تاب خواهرم پسورد داره من میخوام از راه ADMINISTRATOR واردشم ام نمی تونم اینم بگم من قبلا با ویندوز XP این کارو مردم مشکلم با ویندوز 7 ممنون میشم کمکم کنید.
    سلام
    اگه منظورتون اینه که adminstrator رو فعال کنید.رو ایکون computer رو دسکتاپ کلیک راست کنید و manage رو بزنید.بعد تو صفحه ای که براتون باز میشه local user and group رو انتخاب کنید.کنارش مثلث کوچیکی هست اون رو باز کنیدو user رو انتخاب کنید.بعد تو صفحه سمت راست رو adminstrator کلیک راست کنید و properties رو بزنید و بین گزینه ها تیک گزینه accoun as disable رو بردارید وapply کنید و ok.

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم با این administer مشکل دارم.(شاید یعنی با خودم!) وقتی راسکلیک می کنم،یه گزینه Run as admin... هست.اصلا قضیه این administer چیه؟برای دسترسی به بعضی برنامه ها هم میگه شما admin نیستی و نمی تونی به این برنامه وارد بشی.تو xp هم یادمه باعث مشکل میشد،مثلا میخواستم تاسک منیجر رو باز کنم،پیغام می داد که توسط admin غیر فعال شده،یا از run می خواستم بری به ریجستری باز از این ارور ها میداد؛اگه میشه یه نفر یه توضیح کامل بده.

administrator یعنی مدیر ویندوز.یعنی کاربری که دقیقا عین مدیر یه کمپانی عمل میکنه ،یعنی چی؟ یعنی اینکه میتونی به عنوان مدیر ویندوز ایجاد محدودیت واسه کاربرا(User) کنی مثلا اجازه نصب یا عزل برنامه رو بهش ندی یا پاک کردن و نوشتن رو هارد،دستکاری رجیستری و ... خیلی موارد دیگر که کاربر رو فقط به استفاده از ویندوز و برنامه هاش محدود کنه.
    پس اگه به عنوان user وارد ویندوز بشی اجازه کارهایی رو که Admin ،یوزر رو محدود کرده باشه رو ندارید انجام بدید.
    امیدوارم که تونسته باشم که جوری توضیح داده باشم که متوجه بشید.
    موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

administrator یعنی مدیر ویندوز.یعنی کاربری که دقیقا عین مدیر یه کمپانی عمل میکنه ،یعنی چی؟ یعنی اینکه میتونی به عنوان مدیر ویندوز ایجاد محدودیت واسه کاربرا(User) کنی مثلا اجازه نصب یا عزل برنامه رو بهش ندی یا پاک کردن و نوشتن رو هارد،دستکاری رجیستری و ... خیلی موارد دیگر که کاربر رو فقط به استفاده از ویندوز و برنامه هاش محدود کنه.
    پس اگه به عنوان user وارد ویندوز بشی اجازه کارهایی رو که Admin ،یوزر رو محدود کرده باشه رو ندارید انجام بدید.
    امیدوارم که تونسته باشم که جوری توضیح داده باشم که متوجه بشید.
    موفق باشید
    ممنون ، ولی اینا تقریبا ترجمه کلمه administrator بود! البته شاید من سوالم رو خوب نپرسیدم.من هیچ یوزر یا ادمینی برا ویندوزم تعریف نکردم، اون کاری رو که دوستمون تو دو تا پست بالاتر گفتن ،انجام دادم (نقل قول:"... تو صفحه سمت راست رو adminstrator کلیک راست کنید و properties رو بزنید و بین گزینه ها تیک گزینه accoun as disable رو بردارید وapply کنید و ok. ")،ولی باز وقتی رو یه فایل exe راسکلیک می کنم،گزینه run as admin هست.من دنبال علت این تیپ قضایام و به خاطر این پرسیدم این ادمین کیه اصلا.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

مایکرو سافت گفته راه نفوذ را توی ویندوز 7 بسته ...

فکر نمیکنم بشه

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون ، ولی اینا تقریبا ترجمه کلمه administrator بود! البته شاید من سوالم رو خوب نپرسیدم.من هیچ یوزر یا ادمینی برا ویندوزم تعریف نکردم، اون کاری رو که دوستمون تو دو تا پست بالاتر گفتن ،انجام دادم (نقل قول:"... تو صفحه سمت راست رو adminstrator کلیک راست کنید و properties رو بزنید و بین گزینه ها تیک گزینه accoun as disable رو بردارید وapply کنید و ok. ")،ولی باز وقتی رو یه فایل exe راسکلیک می کنم،گزینه run as admin هست.من دنبال علت این تیپ قضایام و به خاطر این پرسیدم این ادمین کیه اصلا.
    سلام
    چیزی که دوستمون خواسته بودند با چیزی که شما می خواهید خیلی فرق می کنه.ایشون میخوان با administartor وارد ویندوز بشن ولی شما می خواهید adminstartor رو حذف کنید که این کار امکان پذیر نیست ولی با روشی که براتون میکم دیگه لازم نیست برای برنامه هایی که با adminstrator اجرا میشن run as administarator رو بزنید با هر یوزری میتونید اجراش کنید.تو search بنویسید gpedit.msc اون رو باز کنید این مسیر رو برید
    Computer Configuration>Windows Settings>Security Settings>Software RestrictionPolicies
    روی این گزینه کلیک راست کنید و New Software Restriction Policies رو بزنید بعد تو صفحه سمت راست روی گزینه Additional Rules کلیک راست کنید و New Path Rule رو انتخاب کنید بعد تو قسمت path بنویسید runas.exe بعد apply کنید و ok.
    با این کار باز هم از بین گزینه های کلیک راست run as adminstartor حذف نمیشه ولی شما میتونید با کلیک اون برنامه رو با هر یوزری اجرا کنید.

9. 4 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر ری

پيش فرض

من هنوز جوابم رو نگرفتم یعنی راهی برای نفوذ به ویندوزی که رمز داره وجود نداره؟ میخوام بدون اجازه واردشم و کسی چیزی نفهمه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.خوب آقا سجاد رحیمی.بله که میشه.یه راه هست که شرمنده نمیتونم بگم.اما یکی بلدم برنامه windows key enterprise v9.3 رو بگیر.بریز تو cd.ریست کن با cd بوت شو پسورد رو بردار.
    اما آقا hirondelle ادمین قسمتی از ویندوزه که مدیریت کامل بر کار داره.برای حرفه ای طراحی شده و نیاز نیست بدونی.هیچ برنامه ای نیاز به استفاده از run ...administrator نداره.اگه هم باشه با یک بار انجام این کار دیگه نیازی به انجام این کار نیست.البته در ویستا

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •