سلام من همیشه یک سوال داشتم و دارم که امیدوارم پاسخ اون رو به کمک شما متوجه بشم.
ببینید وقتی ما می خوایم یک تصویر تبلیغاتی بزرگ بسازیم حالا چه چاپی چه غیر چاپی مثلا سایز آ3 یا آ2
باید چطور بفهمیم که کیفیت چاپ به چه شکل هست ؟ پرینت سایز رو که میزنیم اکثرا بی کیفیت و مات هست.
می خواستم ببینم جطوری یک طرح تبلیغاتی در سایز بالا با کیفیت خوب زده میشه البته طرحی که در اون از
عکس های اماده ی روی نت استفاده میشه؟!
اکثر ما برای این سایز ها مثلا با موضوع مثلا پست تصویر یک فرد رو از نت می گیریم که سایزش مثلا 1200 در 1680
هست و وقتی میاریمش داخل طرح اصلیمون اندازش خیلی کوچیکه نسبت به کار خیلی کوچیکه و اکثرمون هم قبل
از اوردن DPI اون تصویر مرد رو 300 می کنیم که وقتی داخل طرح بیاد بزرگ بشه و بعد نسبت به کارمون کوچیکش می کنیم.این کاریه که همیشه من انجام میدم.به غیر از سوال بالا این سوال ها رو دارم :
1- کار من درسته یعنی باید همین کار رو انجام بدم دی پی ای رو بالا ببریم بعد اندازش رو میزون کنم یا اینکه روش دیگه ای هست ؟
2- در طرح های تبلیغاتی مثل بیلبورد یا بنر چطوری کیفیت رو با استفاده از عکس های داخل نت که معمولا حداکثر
2000 در 2000 هست حفظ می کنند ؟ مثلا برای بیلبورد چون فاصلش از ما دوره ما نویز های کار رو متوجه نمیشیم و از دور یکم مات می بینیم برای همین کیفیت بالاست ولی بقیه اینطور نیست ؟
ایا همیشه باید از طرح های با کیفیت استفاده کرد ؟ اگه پیدا نشد نمیشه کیفیت رو بالا برد ؟
در کل من هر موقع طرح بزرگ میسازم از 40 % که نگاه می کنم خیلی با کیفیته ولی همیشه از پرینت سایز بی کیفیت و مات هست .
ممنون میشم کمکم کنید.