سلام دوستان
واسه پرینتر HP LASERJET 6L یک درایور میخوام که در ویندوز سون مشکل نداشته باشه . با تشکر![]()
سلام دوستان
واسه پرینتر HP LASERJET 6L یک درایور میخوام که در ویندوز سون مشکل نداشته باشه . با تشکر![]()
دوست عزيز پرينتر 6L از پورت پارالل استفاده ميكنه. فكر ميكنم خود ويندوز 7 بايد درايورشو داشته باشه چون حتي توي ويندوز xp هم اين پرينتر مشكل درايور نداره.
دقیقا همینطوره تو ویندوز XP مشکلی ندارم و خودش میشناسش ولی تو سون نمیشناسه . واسه همین حتما باید درایورش باشه .![]()
برای win7 اگه بود باید اینجا میبود :
همونطوریکه توی این صفحه میبینید اسم win7 هم تو لیست هست ولی وقتی رو لینکش کلیک میکنید چیزی برا دانلود نیست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی خود hp چیزی نگذاشته یا باید خود 7 میشناخته یا یه جای کار شما اشکال داشته (چه اشکالی ؟!) یا .... نمیدونم .
آخه مشکل اینه که هر چی میگردم ویستاش هم پیدا نمیشه !!!
Manager_66 عزیز : بله . ویندوز ویستاش هم پیدا نمیشه و بر طبق اون چیزی که hp اینجا نوشته درایور مربوطه با کارکردی هم سطح با درایور xp ضمیمه ویستا شده . یعنی اینکه ویستا خودش میشناسه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قبل از ویندوز سون , ویستا رو سیستمم نصب بود اونجا میشناخت و هیچ مشکلی نداشت الان هم رو ایکس پی کار میکنه ولی رو سون نه . و از اونجایی که میخواستمم سیستمممو تک ویندوز کنم میخواستم رو سون نصب بشه که اینم همش بازی در می آره . بخاطرش یک بار ویندوز ویستا نصب کردم با یه نرم افزار از درایورش بک آپ گرفتم بعد سون نصب گرفتم بازم نشناخت . بهرحال ممنون .
نصب دوباره ویندوز کاری نیست که به این آسونی بشه توصیه کرد . (خیلیا وقتشو ندارن یا دلایل دیگه) با اینحال در آینده اگه وقت و حوصلشو داشتید همون سون رو از یه جای دیگه (یه دیسک دیگه .... یه شرکت دیگه....) نصب و امتحان کنید . شاید شد ....
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)