سلام
حدود 1 ماه پیش من این کارت گرافیکو خریدم!
درایورهاشو از نت دانلود کردم و نصب کردمش ولی هی ارور میده!
با ویندوز مدیا پلیر حتی فرمت mkv رو هم پخش نمی کنه و ارور میده!نمی دونم واقعا چیکار کنم!
گیر می کنه!تیک میندازه!
سلام
حدود 1 ماه پیش من این کارت گرافیکو خریدم!
درایورهاشو از نت دانلود کردم و نصب کردمش ولی هی ارور میده!
با ویندوز مدیا پلیر حتی فرمت mkv رو هم پخش نمی کنه و ارور میده!نمی دونم واقعا چیکار کنم!
گیر می کنه!تیک میندازه!
ارورش چیه عکسشو بزار
بهتر بود 4670 میگرفتی//
مطمئنی ویندوز ویروس نداره؟
ببین فنش سالمه؟
راستی پاورت؟
سلام
مرسی از دوستان.
اول یه چند سانیه صفحه سیاه میشه بعد صفحه که امد بالا میزنه ارور درایور!درایورش رو از سایتش گرفتم جدیدترینشو!
پاورم 330 گرین هست!
راستش اول 4650 گرفتم بعد عوض کردم اینو گرفتم که پشیمونم
حالا اگه کمکم کنید خیلی متشکر می شم!
راستی قبلشم یه پاور 650 وات الگانس داشتم بازم همین ارور رو می داد!
کمک
پاورت یه مقدار کمه///
بقیه سیستمت؟بهتر بود 380 میگرفتی و 430 ایده ال هست//
کارت گرافیک و در بیار دوباره جا بنداز. تمام اتصالات برق و چک کن. اگه برق درست نرسه شاید این جوری بشه. با یه پاور دیگه هم امتحان کن. بعد اینکه مطمعن شدی درست جا افتاده توی اسلت مادربرد یه ویندوز بزن. سعی کن xp sp2 بزنی.
مهمترین دلیلش درایورشه به نظر من. اونا نسخه alpha beta...دارن درست دانلود کردی دیگه؟؟؟ cd درایور نداشت؟ به نظرم میاد همه چی درسته شما درایور ها اشتباه نصب میکنی. کارت گرافیک خیلی خوبیه نگران نباش.
اول درایورت رو آپدیت کن اگه کردی برو یک نسخه قدیمی ترش رو بگیر بعدشم اتصالات رو چک کن بعدش اگه فقط واسه فیلم این مشکل رو داری اگه از k-lite استفاده میکنی پاکش کن اگه باز جواب نداد یک ویندوز موقتی نصب کن واسه تست که معلوم بشه دلیل نرم افزاریه یا سخت افزاری
یعنی واقعا ممکنه از پاور باشه؟
درایورش رو از خود سایتش دانلود کردم!whql فکر کنم پسوندش باشه!
ویندوز سرویس پک 3 هست!
راستش سی دی نبود تو جعبش.دالود کردم!قدیمی ترشو از کجا بیارم؟
نه فقط فیلم نیست!تیک میندازه تو ویندوز و توی بازی هایی مثل شطرنج خود ویندوز 7 هم هی این ارور رو میده!![]()
مگه میشه CD توش نباشه ؟!! دسته 2 مگه خریدی ؟!راستش سی دی نبود تو جعبش.دالود کردم!قدیمی ترشو از کجا بیارم؟
نه فقط فیلم نیست!تیک میندازه تو ویندوز و توی بازی هایی مثل شطرنج خود ویندوز 7 هم هی این ارور رو میده!
مشکل از درایور هست . اون پاور واسه اون کارت جواب میده مشکلی نیست.
درایور رو از سایت خود nvidia می گیری دیگه؟ نکته هایی مثل نوع ویندوز و 32 بیت و 64 بیتی و .. رو یادت نرفته که ؟
عکس ارور رو بزاری خیلی راحت میشه فهمید چه مشکلی داره.
راس میگه عکس بذار ببنیم چیه؟
درایورشه من میدونم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)