با توجه به اينكه كه محبور به تعويض پاور هم هستم كمي بودجه رو تغيير دادم و تا 400 بالا بردم و كمي هم سرچ كردم و سيستمي رو با اين شرايط مي خواهم بخرم اگر ممكنه راهنمايي كنيد
1-فكر مي كنم كار گرافيك تاثير نسبتا قابل توجهي توي سرعت كاربرد من داشته باشه. حداقل تا 4 سال پيش كه سيستمهاي مختلفي روبراي كار خودم تست مي كردم اينطور بود. مگر اينكه CPU و باسهاي جديد تغيير خاصي كرده باشند. اما كلا استفاده از رم Share و استفاده از CPU به عنوان GPU سرعت سيستم رو پايين مياره. بعلاوه اكثر نرم افزارهاي مهندسي, گرافيك نه زياد بالا اما در حد متوسط لازم دارند.روي اكثر لپ تاپهاي رنج قيمت 800 به بالا هم كارت گرافيك با رم dedicate هستش.حتي لپ تاپهايي با cpu هاي core i5 , core i7. فكر مي كنم يك كارت VGa با رم DDR2 در حد 50-60 تومن مثل ATI 4830 512Mb سرعت سيستم رو بهبود ببخشه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
2- CPU رو فكر كنم بايد Athlon x4 بگيرم چون براي كارهاي محاسباتي با بنچمارك super pi تفاوت نسبتا زيادي با رقباي intel و سه هسته اي ها داره. پس به توصيه دوستان عمل مي كنم.
کد:
کد:
3- هارد رو ميخوام 1TB باشه.
4- مادربرد رو از Giga يا Asus و يا Elite انتخاب مي كنم. (يكبار مادربرد Asrock داشتم كه ايرادهاي عجيب غريبي پيدا كرد و حسابي اذيتم كرد) ضمنا VGA onboard نمي خوام داشته باشه كه پيدا نكردم.
5- سيستم كه فكر كردم شايد خوب باشه
CPU: AMD Athlon X4 620 95
VGA: SAPPHIRE ATI 4830 45
MB: ELITE A785GM-AD3 Gold 85
RAM 2Gb. 1333Mhz. 52
Power Green GP430A 37
HDD WD 1TB or 2xseagate 500 85or100
Total 399