تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: کمک در مورد تیرگی رنگ پوست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض کمک در مورد تیرگی رنگ پوست

سلام.خسته نباشید.من بعد از خدمت سربازی پوست صورتم تیره شد.الان بعد ازمدتهاهنوز پوست صورتم تیره است.(حدود6 برابر تیره تر)اما پوست گردن و دستهام مثل اول روشن شده.پوستم ذاتن روشن و چرب است.کرمهایی که طی این مدت استفاده کرده ام عبارتنداز:کرم سفید کننده قوی راسن 2 ماه-کرم روشن کننده سینره 2 ماه-کرم روشن کننده ببک1 ماه-کرم معجزه گر چای سبز با ژل مخصوص12 هفته-کرم لایه بردار آردن 12 درصد حدود یک ماه و نیم-کرم لایه بردار سی گل 15 درصد 2 ماه-کرم روشن کننده مای 1 ماه-کرم روشن کننده اردن 3 هفته-کرم لایه بردار مای 15 درصد 3 ماه-کرم روشن کننده هیمالیا 5 هفته-کرم روشن کننده سی گل تا همین الان تقریبا شده دو هفته-کرم هیدروکینون هم استفاده کردم....در ضمن من در طی روز از کرم ضد افتاب اردن 30 استفاده میکنم.....و حالا سوالات من؟؟؟1- چگونه پوست صورتم را روشن کنم؟ 2-من در طی روز همیشه خانه هستم و درون خانه هم نور مستقیم خورشید وجود ندارد ایا باید درون خانه هم ضد افتاب استفاده کنم؟(در حال حاضر من درون خانه ضد افتاب استفاده میکنم).3-ایا میتوان از کرمهای لایه بردار در دو وعده صبح و شب استفاده کرد.3-ایا ترکیبی استفاده کردن یا ترکیب کردن چند کرم روشن کننده تاثیری دارد؟4-لطفا طرز دقیق استفاده از کرم معجزه گر چای سبز را توضیح دهید و ایا این کرم پوست را روشن میکند چون بعد از استفاده مکرر تاثیری بر روی پوست من نداشت؟4-اثر کرم هیمالیا چقدر است و بعد از چه مدت ظاهر میشود؟استفاده از چه کرمی سریعترین و بهترین نتیجه را میدهد؟.....بعد از گذشت چند سال حالا مشکل من دو تا شد هم پوست صورتم تیره ماند و هم پر از دانه شد.من بیماری خاصی هم ندارم و کاملا سالم هستم.خواهش میکنم کمکم کنید.:

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز تیرگی پوست شما در اثر مواجهه با اشعه UV خورشید ایجاد شده و ممکنه با مرور زمان بتدریج کمتر بشه . البته استفاده مداوم از ضد آفتاب حتی اگر زیر آفتاب مستقیم نیستید در جلو گیری از بد تر شدن بسیار موثره .
    لایه بردارها و روشن کننده های متفاوتی را هم مصرف کرده اید ولی به نظر بنده کمی بیشتر باید صبر داشته باشید .
    اکثر روشن کننده ها و لایه بردار ها را باید فقط شبها مصرف کرد .
    استفاده از چند نوع لایه بردار با هم و دوز بالای آنها می تونه آسیب شدید به پوست بزنه . کمی بیشتر مراقب باشید .

البته این را در نظر داشته باشید که به مرور زمان و افزایش سن بعلت تماس مکرر با نور خورشید پوست شروع به تیره تر شدن می کنه و شاید هم باقی بمونه و کامل درمان نشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

متخصص پوست برای این مواقع عست
    بیخود که 22-24 سال درس نخونده

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال من چی کار کنم که یکمی پ.ست تمام بدنم سیاه بشه؟

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

میتونی از دستگاه های سولاریوم استفاده کنی
    یا بری بالا پشت بوم فقط با شورت باشی بعد دراز بکشی روزی یه ساعت حموم آفتاب بگیری!!1

6. این کاربر از kiarash3500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •