سلام دوستان من ميخوام يه باكس طراحي كنم به صورت عكس زير
البته ميخوام به صورت css باشه نه اينكه دقيقآ اين عكس رو بزارم تو صفحه ام ميخوام اينو تو يه صفحه ي html به كار ببرم . كسي از دوستان كمك ميكنه طراحي كنه برام ؟ ممنون ميشم
سلام دوستان من ميخوام يه باكس طراحي كنم به صورت عكس زير
البته ميخوام به صورت css باشه نه اينكه دقيقآ اين عكس رو بزارم تو صفحه ام ميخوام اينو تو يه صفحه ي html به كار ببرم . كسي از دوستان كمك ميكنه طراحي كنه برام ؟ ممنون ميشم
Last edited by delta-pt; 24-07-2010 at 23:19.
سلام شرمنده اينم لينك عكس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مي توني اين يه قسمت كوچيكي از اين عكس رو ببري و بندازي background ه هر چيزي كه مي خواي repeatش هم بايد فعال كني
فقط بايد يه قسمتي كوچيكي از اين عكس رو جدا كني كه وقتي بقل هم قرار گرفت ضايع نشه و همين حالت رو داشته باشه
خوب بلد نيستم داداش من ميخوام بعدا رو اين تصويري كه با css ايجاد مي كنم دو تا text box براي نام كاربري و رمز عبور قرار بدم
عکس رو دوباره بزارید عکسی وجود نداره اما فکر کنم منظورت این باشه
ببین تو یه کاری کن
همونطور که Luke گفت
یه تیبل برای قسمت رمز عبورت بنویس بعد براش بک گراند بزار با CSS
راه اصلیش همینه بیشتر ازین هم کار خودته
از گوگل بخواهید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا اين لينكش
تشکر نمیخواد که برادر من قابل نداشت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و با تشكر حالا اگه بخواهم توي اين باكس اين كد ها رو قرار بدم چي ؟
اينا كد هاي چند تا عكس هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتر راهنمايي كنم اين سايت منه
حالا اگه توجه كني سمت چپ چندتا تبليغ و عكس و اين چيز ها هست و اين كدهاي بالا هم كد هاشون هستند حالا ميخوام اون عكس ها توي يه باكس (باكس كه نه يه عكس شبيه به باكس ) قرار بگيرند مثل سايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمت سمت چپ(تبليغاتش ) توي يه باكس هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by delta-pt; 27-07-2010 at 13:25.
واضحتر توضیح بده
میخوای این عکسارو کجا بزارییییی؟؟؟
خب دیگه مشکل همینجاستتو بگو منظورت از باکس چیه یه نمونه نشون بده
من سوادم یه خرده کمه
آهان شاید منظورت اینه یه خطی بیاد دورش احاطش کنه نه؟
اکی ببین من این کد رو اگه مستقیم کپی کنی توی صفحت همه چیو به هم میریزه این فقط یه مثاله چون باید کد دیده شه همیشه هم از کدهات یه کپی بگیر قیبل از تغییر
Last edited by MaSoUd555; 27-07-2010 at 13:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)