تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 33

نام تاپيک: Oracel / شركت اوراکل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alire7_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض Oracel / شركت اوراکل

دوستان سلام
    می خواستم ببینم اگر کسی اطلاعی از نحوه سرویس دهی اینترنت اوراکل داره با بقیه در میون بگذاره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Alire7_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

همون طور که می دونید این شرکت یه شرکت مستقل هست (زیر مجموعه نیست). تمام سرویس هاش نامحدود هست . من تا به حال مشکلی از این شرکت ندیدم و نشنیدم. به نظر می رسه که شرکت خوبی باشه.

مثل اینکه برای راه اندازی پولی هم نمی گیرن.

4. 4 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alire7_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مشکل اینجاست که هیچکسی که اینترنت این شرکت رو امتحان کرده باشه دورو برمون نیست . با توجه به قیمتهای مناسبش یه کم عجیبه

6. 2 کاربر از Alire7_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من قبلا باهاش تماس گرفتم
    کارمنداش یه خورده زود صمیمی میشن بخصوص اون خانم محترمی که گوشی رو جواب میده
    قیمتهای حدود 100 توم نرو ازشون پرسیدم و گفتم 128 اختصاصی چنده و یک مگ اخصتصای چنده و در نهایت قیمت 512 محدود و نامحدود که برگشت گفت چی شد بالاخره از 128 اختصاصی رسیدی به محدود ؟
    خیلی جالبه هر روز یه شگرد جدید !!! شاتل هم با کاربراش اینجوری صحبت نمکنه.
    ولی قیمتهاش خوبه من قبل از خرید اشتراک یادمه که در گوگل سرچ کردم و در تاریخ 2007 توی پرشین تولز بود اگه اشتباه نکنم یکی نوشته بود که 2 سال قبلش از اینها سروس گرفته ولی متاسفانه هرچی از دهنش در اومده بود نثار اینها کرده بود
    در کل با توجه به اینکه تازگیها کسی سرویس نگرفته و حداقل ما نمیدونیم من توصیه نمیکنم اگر اجباری در کاره ست و گزینه دیگری نیست توصیه میکنم یک سرویس کوچولو مثل 128 یا 256 بخرید و محدود هم باشه که زیاد ضرر نکنید ترجیخا هم یک ماهه قرارداد بزنید. هرچقدر سفت تر بگیرید بهتره تا بعدا که سرویس جواب داد و کیفیتش شما رو راضی نگه داشت برید و ارتقای سرویس بدید حتی از ماه دوم هم نباید ارتقا بدید .!!! وقتی که کاملا خاطر جمع شدید میتونید این سرویس رو کامل ارتقا بدید.

8. 4 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezasam1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب من 15 مرداد قراردادم با لایزر تموم میشه میخوام از اوراکل 256 نامحدود بگیرم قیمتهاش خیلی خوبه ولی زنگ زدم گفت هزینه راه اندازی میگیرن 10000 تومان برعکس که تو سایت زده رایگان - گرفتم اینجا اعلام میکنم

10. 4 کاربر از rezasam1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    برای همه کسایی که در مورد این شرکت مطلب میخوان بدونن فکر کنم سری به تاپیک های قدیمی
    بازارچه pt بزنن بد نباشه فکر کنم یکی اونجا بود که میگفت مال این شرکته...
    کلا چیزهایی که من در موردشون شنیدم:
    برای سرویس 128 به بالا دادن خیلی گیره اومده یه کلکی زده یه سرویس من در آوردی درست کرده به اسم
    128 با ضریب شیر یک به چهار که مثلا میشه 256 بعد چهل وچند تومن(دقیق یادم نیست) پول میگیره
    سرویساش متقارن نیست کلا(سند ورسیو) بچه هامیگن خط رو برای از رانژه در آوردن خط هم اذیت میکنه
    (کلا بنظر من اگر شرکت مالی بود باید یکم بعد از این چند سال فعالیت اسمش سر زبونا میافتاد)

12. 2 کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

منم منظورم همون دوستمون بود که این مطلب رو گفته بود !
    توی فرومهای دیگه یه سری حرف و حدیث در موردش هست .

14. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezasam1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من هم سوال پیچشون کردم آخر گفتن با پشتیبانی صحبت کن
    پرسیدم چرا قیمت 384 نامحدود شما 42 تومنه و اینقدر ارزونه گفتن این سرویس اشتراکی بین 4 نفر هست و سرعت دانلود هم بین 20 تا 30 هست و برای دسترسی به سرعت واقعی 384 نامحدود که 48 هست باید سرویس اختصاصی برداشت که بالای 75 تومن قیمت داره!!

در آغاز فعالیت M33FT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ســـلام . . .
    می دونم یه خورده خل بازی در اوردم و Topic ــی که مال 204 روز پیش بود رو بالا اوردم
    قصد من از بالا اوردن این تاپیک این بود که دوستانی که تمایل دارن از اینProvider سرویس بگیرن
    بهتر با این شرکت آشنا بشن.
    دوستانی که آشنا به منطقه سعادت آباد باشن (مخابرات سلمان فارسی) می دونن که چند
    سال پیش پورت خالی گیر اوردن تو این منطقه از طلا هم با ارزش تر بود (البته الان وضعیت
    خیلی بهتر شده). . .
    من از چهار سال پیش تا الان از Provider زیادی ADSL گرفتم، مثل . . .
    افروز (این شرکت اینترنت 128KB رو ماهی 55.000 تومان می داد!! و جزو نامردترین شرکت هایی بود که من
    تو منطقه سعادت آباد ازش اینترنت گرفتم بود.)
    شاتل ( شرکت بدی نبود و برای من که دانلود زیاد می کردم به صرفه نبود ولی از نظر کیفیت سرویس و
    Ping Timeبسیار خوب بود (البته وضعیت الانش رو نمی دونم))
    فناوا(یکی از بی انصاف ترین شرکت هایی که من تا الان دیدم. اینترنت 1MB رو با محدودیت 20GB ماهانه
    80.000 تومان می دادن !!)
    آسیاتک (دوسال از این شرکت اینترنت می گرفت واون اولا ازش راضی بودم ولی نمی دونم چی شد که
    سیاست های این شرکت طی 2 سال اخیر از این رو به اون رو شد این آخریا هم کیفیت سرویس هاش به قدری
    بد شد که گریه آدم رو در می آورد )
    می رسیم به شرکت اوراکل. شرکتی که به نظر من یکی از بهترین شرکت هایی هست که در حال حاضر داره
    سرویس میده.
    دوستان من دو ماه هست که از این شرکت اینترنت 512 نامحدود می گیرم و در حال حاضر بسیار راضی هستم
    و می تونم به جرات بگم که بهترین Provider ی هست که من تا حالا ازش سرویس گرفتم .
    این شرکت کلا سرویس با محدودیت حجمی نداره و کلا تمام سرویس هاش نامحدود هست.
    سرویس ای که من ازشون گرفتم دو سال پیش 70.000 تومان بود و الان قیمتش شده 58.000 تومان !!!
    من سرویس 512 سه ماه رو برداشتم که یک ماه هم رایگان هست (اگه چهار ماه در نظر بگیریم ماهی در میاد 43.5)
    این نکته رو هم بگم که من اینترنت آسیاتک سه ماه 256 پر حجم (60GB) ماهی برام 37 تومن در میومد . و الان
    آسیاتک اینترنت 512 نامحدود رو ماهی 99.900 تومن میده
    من با اکانت پرمیوم Hotfile با دانلود منیجر IDM دور بر 76KB دانلود می کنم.شب ها هم از 1 تا 7 صبح پهنای باند رو باز
    می کنند و سرعت دانلودم به 120KB میرسه(برخلاف آسیا تک این سرویس به طور Automatic عمل می کنه و نیاز به
    Reset کردن Modem نداره )جمعه ها هم کلا پهنای باند رو باز می کنند و سرعت به همون 120KB میرسه.
    البته موقع های خاصی مثل امروز که ولادت پیامبر باشه هم به طور کل پهنای باند رو باز می کنند و سرعت به 120KB
    میرسه.
    من علاوه بر اینکه دانلود زیاد می کنم از شیرینگ اینترنتی برای ماهواره هم استفاده می کنم(CCCAM)
    همون طور که می دونید برای شیرینگ اینترنتی باید Ping خوب و Paket Lost خیلی کمی داشته باشید که شکر خدا
    فعلا من از نظر Ping خیلی راضی هستم و Paket Lost می تونم بگم ندارم (یکی از دلایل کنار گذاشتن آسیاتک همین
    Paket Lost خیلی بالا بود).
    در کل دوستان این تجربه من بود از این شرکت ها و دوست داشتم این مطالب رو از دید خودم بگم تا اگه کسی مثل
    من بین این همه شرکت گیر کرده بود راحت تر بتونه تصمیم گیری کنه. یا علی (-;

17. 5 کاربر از M33FT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ســـلام . . .
    می دونم یه خورده خل بازی در اوردم و Topic ــی که مال 204 روز پیش بود رو بالا اوردم
    قصد من از بالا اوردن این تاپیک این بود که دوستانی که تمایل دارن از اینProvider سرویس بگیرن
    بهتر با این شرکت آشنا بشن.
    دوستانی که آشنا به منطقه سعادت آباد باشن (مخابرات سلمان فارسی) می دونن که چند
    سال پیش پورت خالی گیر اوردن تو این منطقه از طلا هم با ارزش تر بود (البته الان وضعیت
    خیلی بهتر شده). . .
    من از چهار سال پیش تا الان از Provider زیادی ADSL گرفتم، مثل . . .
    افروز (این شرکت اینترنت 128KB رو ماهی 55.000 تومان می داد!! و جزو نامردترین شرکت هایی بود که من
    تو منطقه سعادت آباد ازش اینترنت گرفتم بود.)
    شاتل ( شرکت بدی نبود و برای من که دانلود زیاد می کردم به صرفه نبود ولی از نظر کیفیت سرویس و
    Ping Timeبسیار خوب بود (البته وضعیت الانش رو نمی دونم))
    فناوا(یکی از بی انصاف ترین شرکت هایی که من تا الان دیدم. اینترنت 1MB رو با محدودیت 20GB ماهانه
    80.000 تومان می دادن !!)
    آسیاتک (دوسال از این شرکت اینترنت می گرفت واون اولا ازش راضی بودم ولی نمی دونم چی شد که
    سیاست های این شرکت طی 2 سال اخیر از این رو به اون رو شد این آخریا هم کیفیت سرویس هاش به قدری
    بد شد که گریه آدم رو در می آورد )
    می رسیم به شرکت اوراکل. شرکتی که به نظر من یکی از بهترین شرکت هایی هست که در حال حاضر داره
    سرویس میده.
    دوستان من دو ماه هست که از این شرکت اینترنت 512 نامحدود می گیرم و در حال حاضر بسیار راضی هستم
    و می تونم به جرات بگم که بهترین Provider ی هست که من تا حالا ازش سرویس گرفتم .
    این شرکت کلا سرویس با محدودیت حجمی نداره و کلا تمام سرویس هاش نامحدود هست.
    سرویس ای که من ازشون گرفتم دو سال پیش 70.000 تومان بود و الان قیمتش شده 58.000 تومان !!!
    من سرویس 512 سه ماه رو برداشتم که یک ماه هم رایگان هست (اگه چهار ماه در نظر بگیریم ماهی در میاد 43.5)
    این نکته رو هم بگم که من اینترنت آسیاتک سه ماه 256 پر حجم (60GB) ماهی برام 37 تومن در میومد . و الان
    آسیاتک اینترنت 512 نامحدود رو ماهی 99.900 تومن میده
    من با اکانت پرمیوم Hotfile با دانلود منیجر IDM دور بر 76KB دانلود می کنم.شب ها هم از 1 تا 7 صبح پهنای باند رو باز
    می کنند و سرعت دانلودم به 120KB میرسه(برخلاف آسیا تک این سرویس به طور Automatic عمل می کنه و نیاز به
    Reset کردن Modem نداره )جمعه ها هم کلا پهنای باند رو باز می کنند و سرعت به همون 120KB میرسه.
    البته موقع های خاصی مثل امروز که ولادت پیامبر باشه هم به طور کل پهنای باند رو باز می کنند و سرعت به 120KB
    میرسه.
    من علاوه بر اینکه دانلود زیاد می کنم از شیرینگ اینترنتی برای ماهواره هم استفاده می کنم(CCCAM)
    همون طور که می دونید برای شیرینگ اینترنتی باید Ping خوب و Paket Lost خیلی کمی داشته باشید که شکر خدا
    فعلا من از نظر Ping خیلی راضی هستم و Paket Lost می تونم بگم ندارم (یکی از دلایل کنار گذاشتن آسیاتک همین
    Paket Lost خیلی بالا بود).
    در کل دوستان این تجربه من بود از این شرکت ها و دوست داشتم این مطالب رو از دید خودم بگم تا اگه کسی مثل
    من بین این همه شرکت گیر کرده بود راحت تر بتونه تصمیم گیری کنه. یا علی (-;
    یه تست هم از اسپیدتست میذاری؟

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •