سلام دوستان اصلا قیمت مهم نیست فقط میخوام یک چیز باشه تک و بازی رو در سطح تیم ملی اسانیا اجرا کنه از نظر سخت افزار های دیگم خیالتون راحت اونا هم در سطح خیلی بالاست گفتم که دیگه سوالی نباشه
سلام دوستان اصلا قیمت مهم نیست فقط میخوام یک چیز باشه تک و بازی رو در سطح تیم ملی اسانیا اجرا کنه از نظر سخت افزار های دیگم خیالتون راحت اونا هم در سطح خیلی بالاست گفتم که دیگه سوالی نباشه
ASUS ARES 4GB Limited Edition
یا 5970
اولی 2تا 5870 هست
سلام
5970 فعلا قویترین کارت گرافیک موجود هست
میتونید Sapphire 5970 2Gb OC بگیرید حدود 730-750 تومن
فقط این کارت از نظر ابعاد خیلی بزرگه و نمیدونم داخل کیستون جا میشه یا نه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیستون چیه؟
just 5970
فقط حداقل یک پاور 750 وات real نیازه
gp785b
اگه اصلا قیمت برات مهم نیست 2 تا 5970 بگیر حدود 1500 .
این چقدره؟؟ASUS ARES 4GB Limited Edition
فکر نکنم باشه.1237 دلاره
ولی قویترین کارت موجود هست.
گفتم این کاربر که وضعشون خوبه شاید کسیو داشته باشن براشون بفرسته
دوستان خیلی ممنون واقعا کمکم کردین برای انتخاب من ASUS ARES 4GB Limited Edition به کسی گفتم برام بیاره اما یک ماهی طول می کشه به دستم برسه بازم خیلی تشکر می کنم من اصلا این مدل های که گفتین تو ذهنم نبوده موفق باشین
---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:41 AM ----------
گفتم مهم نیست اما نه 2تا 2تا ازش بگیرمحالا دوستان من کارت گرافیک که انتخاب کردم اگه مشکل پیدا کرد چی کار کنم اخه من از ایران سفارش ندادم یعنی باید قیدش بزنم؟
![]()
این کارتی که دوستمون گفتن ASUS ARES 4GB Limited Edition از x2 5870 استفاده می کنه .... باید بدونید که این کارت گرافیک فدرتش دو برابر نمیشه و تنها به شاید حدود 50 الی 65 درصد به قدرتش اضافه میشه ... شما با خرید 5970 پولتون رو صرف یه کارتی می کنید که درسته به پای اولی نمی رسه حدود 15-20 درصد کمتر ولی در عوض می تونید به جاش رو crossfireکردنش فکر کنید .
حداقل crossfire اون می تونه اولی کنار بزنه ...
لینک های زیر با دقت نگاه کنید :
تمامی صفحاتش رو مطالعه کنید و بنچ مارگش رو حتما ببینید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
این هم همینطور ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینکه خرید این کارت و حتی 5970 به صرفه نیست شکی توش ندارم.این کارتها برای رزولوشن های فوق اعاده بالا به کار میان(استفاده از چند مانیتور)
البته بگم ares چیزی بیشتر از دوکارت 5870 هست.
این لینک هم توضیحی برای ares هست که بهتره بخونیدش.
در ضمن ares را هم میشه کراسفایر کرد(دیگه کی میخواد این قول را کراس فایر کنه نمیدونم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
اینم برای کراسفایر ares
اینم تست بازی مترو)directx11)
![]()
Last edited by iceweek; 28-07-2010 at 14:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)