تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: نصب نشدن برنامه ها در ویندوز 7

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض نصب نشدن برنامه ها در ویندوز 7

دوستان من تا حالا 2 بار ویندوز 7 نصب کردم . از ظاهرش خیلی خوشم اومد و میاد و همچنین امکانات جالبش . اما من کل نرم افزار های مورد نیازم تو یه dvd از مجموعه نرم افزار هاست که اسمش ایه : NP ASSISTANT 2010 که محصولی از یه شرکت ایرانیه . اما اکثر نرم افزار هاش تو این ویندوز یا نصب نمیشن یا کرک نمیشن ... اینم بگم که این نرم افزار ها فقط از auto play قابل نصب هستن که همون مشکلات گفته شده رو داره ... وقتی هم که میخوام از پوشه ها وارد بشم . تو پوشه هر نرم افزار میرم . خالیه . لطفا کمکم کنید تا با ویندوز 7 بخاطر این مشکل مزخرف کنار بیام ... ممنونم

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

راه حلش خیلی سادست من تمامی نرم افزار های روی سیستم خودم رو از نت دانلود کردم
    حتی خود ویندوز رو
    پیشنهاد میدم این پک اسیستنت رو کنار بگذارید و مثل من اخرین ورژن نرمافزار ها رو دانلود کنید و
    از اپتودیت بودنتون لذت ببرید
    همون طور که خودتون گفتید نرم افزار هاش هم که ظاهرا مشکل دارن

3. این کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز اما اگه از دوستان کسی میتونه مشکلات مربوطرو چجوری باید حل کرد .ممنون میشم .. اخه همه برنا مه هاش تو xp بدون مشکل نصب میشن . اما تو 7 مثه اینکه باید وار پوشه ها شد . که اونم اهمه پوشه هارو خالی میزنه ... در مورد شما دوست عزیز که میگی دانلود کن . اگه دسترسی به اینترنت پر سرعت داشتم حتما این کارو میکردم .. حتی اگه کافی نت هم برم . باید 2 ساعت بشینم تا nero و power dvd و یه نرم افزار اهنگ سازیو فقط دانلود کنم به علت سرعت دانلود های مزخرف . حتی تو کافی نت

5. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

شما سرعتت چقده ؟
    دیالاپ داری ؟
    اتفاقا سرعت من هم خیلی کمه یه خط 128 دارم

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلیا امکان دسترسی به سرعت بالا رو ندارن... با این وجود:
    پیشنهاد من به این دوستی که مشکل نصب دارن اینه که از یه پکیج نرم افزاری دیگه استفاده کنن
    پک هایی مثل کینگ توصیه میشن
    اشکال شما تو نرم افزارهایی هستش که الان در دستتونه با عوض کردنش دیگه مشکلی برای نصب تو 7 نخواهید داشت...

8. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بازم ممنونم دوستان . سرعت من 5 کیلو بایت در ثانیه هست . کافی نت هم اخرش 200 کیلو بایت اونم اگه دانلود منیجر داشته باشه ... بیخیال ... اما کسی نیست بدونه چجوری باید وارد پوشه های این لا مصب شد ؟ اخه چرا اینطوری درستش کردن ؟ مگه مریضن ؟ اگه راهی نداره که از پوشه ها به برنامه ها دسترسی پیدا کرد . بگید که به مجمومه نرم افزارهای کینگ پناه ببرم . راستی این کینگ که این مشکلارو نداره ؟ کسی از دوستان تو 7 امتحانش کرده ؟ راستی چیا توش هست ؟ ورژن نرم افزار هاش اپدیت هست ؟

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    ولی باید یه راهی باشه که از open برنامه وارد شد.اصلا هیچ فایل اجرایی تو قسمتهای مختلفش که از قسمت open وارد سی دی میشد نداره؟

11. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

خوب رو درایو دی وی دیت راست کلیک کن open رو بزن بعد فایل autorun رو اجرا کن

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم ممنونم دوستان . سرعت من 5 کیلو بایت در ثانیه هست . کافی نت هم اخرش 200 کیلو بایت اونم اگه دانلود منیجر داشته باشه ... بیخیال ... اما کسی نیست بدونه چجوری باید وارد پوشه های این لا مصب شد ؟ اخه چرا اینطوری درستش کردن ؟ مگه مریضن ؟ اگه راهی نداره که از پوشه ها به برنامه ها دسترسی پیدا کرد . بگید که به مجمومه نرم افزارهای کینگ پناه ببرم . راستی این کینگ که این مشکلارو نداره ؟ کسی از دوستان تو 7 امتحانش کرده ؟ راستی چیا توش هست ؟ ورژن نرم افزار هاش اپدیت هست ؟
    کینگ 2010 با قیمت حدود 14000 تومان نرم افزارهای جامع و کاربردی ای داره

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام
    ولی باید یه راهی باشه که از open برنامه وارد شد.اصلا هیچ فایل اجرایی تو قسمتهای مختلفش که از قسمت open وارد سی دی میشد نداره؟

سلام دوست عزیز . خوشحالم که شما فهمیدید درد من چیه ... دوست عزیز وقتی میخوام از راهی به جز autoplay وارد شم مثل راست کلیک و open تموم پوشه های سرشاخه نرم افزار ها میاد . یه مثال بزنم . مثلا سر شاخه ی players که انواع پلیر های صوتی و تصویری داخلش هست . وقتی رو فولدش میرم میزنه 0 کیلو بایت و واردشم میشم . هیچی توش نیست . پس نرم افرار هاش کجان ؟ ممنون میشم با تجربیاتتون کمکم کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •