تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: خرید واترکولینگ تا 450 تومن

داره خودمونی میشه hldvpsdk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض خرید واترکولینگ تا 450 تومن

سلام من میخوام یه واترکولینگ بخرم تا 450 تومن برای سوکت lga1366 لطفا مدلی رو معرفی کنید که تو بازار ایران پیدا شه با گارانتی.قیمتش از 450 تومن بیشتر نشه.از این واترکولینگ در کیس haf932 استفاده میخوام بکنم

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام
    خريد واتر كولينگ خوب در بازار ايران واقعا سخته چون كمتر كسي به سراغ اين موارد نادر ميره
    من چاره اي ندارم جز اينكه چند مدل را كه در بازار ديدم به شما معرفي كنم و شما بريد دنبالش ببيني كدومش را گير مياري

اولين مدلي كه من ديدم THERMALTAKE PWB 100 هست با قيمت 90 تومن كه خوب فاقد گارانتي بود
    گزينه بعدي كه ذهن من ياري مي كنه مدلهاي سري CORSAIR HYDRO هست كه قيمتشون از حدود 100 تومن شروع ميشه و باز هم فاقد گارانتي هستن

گزينه بعدي كه اتفاقا به كيس شما هم مي خوره ZALMAN RESERATOR 1 V2 ZNGWB3 هست كه قيمتش حدود 370 تومن هست

حدود 580 تومن ZALMAN RESERATOR XT هست كه من چند مدل تك و توك را در بازار ديدم كه باز هم فاقد گارانتي بود

به هر حال شايد حتي هيچ كدوم از اين مدلها را هم در بازار پيدا نكني ولي بايد يك گشتي بزني ببيني چي گير مياري

3. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hldvpsdk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    فکر کنم با این وجود بهتره بیخیال واتر کولینگ شم و برم ایرکولینگ بگیرم.حالا یه سوال دیگه nocuta-nh-d14 بهتره یا true black 2fan ببخشید دیگه نظرمو عوض کردم چون با این وجود فکر نکنم بتونم واتر کولینگی رو که میخوام رو بخرم.راستی اگه بجز این دو مدل ایرکولینگ چیز بهتری وجود داشت لطفا بگید
    با تشکر

پروفشنال sina-star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

میتونم بپرسم میخواید با سیستم خودتون چقدر اورکلاکی بکنید ؟

به نظر من این واتر کولینگ ها 500 تومنی فقط برای پز هست و بس

Tuniq Tower 120 OR Coolermaster V8 OR Coolermaster V10 OR Nocuta OR Hyper212 Plus

این کولرها با قیمت های خیـــــــــــــــــــــــ ــــــلی مناسب تر مگه چشونه ؟ خیلی هم برای اورکلاک مناسب هستن

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

water cooling از اون مواردیه که نیاز به دقت،نصب و نگهداری و سرکشی مداوم (دقت کنید مداوم) داره
    پیدا شدن اشکال در یکی از بست های نصب شده گاها جبران نا پذیره
    برای همینه که شرکتهای اعظمی هستن که در کنار تولید محصولات water به تولید انبوه air cooling هم میپردازن و روی این تولیدات متمرکز شدن. لازمه بدونید که air cooling هیچ وقت از دور خارج نخواهد شد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فکر کنم با این وجود بهتره بیخیال واتر کولینگ شم و برم ایرکولینگ بگیرم.حالا یه سوال دیگه nocuta-nh-d14 بهتره یا true black 2fan ببخشید دیگه نظرمو عوض کردم چون با این وجود فکر نکنم بتونم واتر کولینگی رو که میخوام رو بخرم.راستی اگه بجز این دو مدل ایرکولینگ چیز بهتری وجود داشت لطفا بگید
    راستش بهترين AIR COOLING حال حاضر همين NOCTUA NH-D14 هست و بس
    قيمتش هم كاملا شناور هست از 115 هست تا 130 حالا هر چي ارزونتر پيدا كني چه بهتر

water cooling از اون مواردیه که نیاز به دقت،نصب و نگهداری و سرکشی مداوم (دقت کنید مداوم) داره
    پیدا شدن اشکال در یکی از بست های نصب شده گاها جبران نا پذیره
    برای همینه که شرکتهای اعظمی هستن که در کنار تولید محصولات water به تولید انبوه air cooling هم میپردازن و روی این تولیدات متمرکز شدن. لازمه بدونید که air cooling هیچ وقت از دور خارج نخواهد شد
    البته اينجوري هم كه شما برداشت مي كني نيست
    WATER COOLING هاي شركت هاي معتبر بشكلي طراحي شدن كه امكان باز شدن بسط و جاري شدن مايع خنك كننده تقريبا غير ممكن هست ضمن اينكه كارايي در خور تحسيني هم دارند
    گذشته از همه موارد مايع خنك كننده اي كه درون سيستم جريان داره از مشتقات(نميدونم املاء كلمه درست هست يا نه) اتيلن گيليكول هست كه رساناي الكتريكي نيست و در صورت ريختن روي مدارات سيستم(كه تقريبا امري محال هست) مشكلي براي سيستم بوجود نمياره
    Last edited by ess_1362; 24-07-2010 at 10:32.

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته اينجوري هم كه شما برداشت مي كني نيست
    WATER COOLING هاي شركت هاي معتبر بشكلي طراحي شدن كه امكان باز شدن بسط و جاري شدن مايع خنك كننده تقريبا غير ممكن هست ضمن اينكه كارايي در خور تحسيني هم دارند
    گذشته از همه موارد مايع خنك كننده اي كه درون سيستم جريان داره از مشتقات(نميدونم املاء كلمه درست هست يا نه) اتيلن گيليكول هست كه رساناي الكتريكي هست و در صورت ريختن روي مدارات سيستم(كه تقريبا امري محال هست) مشكلي براي سيستم بوجود نمياره
    تا سال 86 از واتر کولینگ استفاده میکردم که از اون سال به بعد به خاطره ها سپردمش
    واتر کولینگ دردسرش از ایر کولینگ خیلی خیلی بیشتره
    از قرار گیریش تو محفظه کیس گرفته تا چک کردن همیشگی اتصالات
    هر چی که بود بعد از مدتها استفاده کنار گذاشتمش
    بستگی به :
    1.مورد استفاده
    2. مقدار اور صورت گرفته
    3.سلیقه و عشق کاربر به این نوع کولینگ و رسیدگیش داره

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

راستش بهترين AIR COOLING حال حاضر همين NOCTUA NH-D14 هست و بس
    قيمتش هم كاملا شناور هست از 115 هست تا 130 حالا هر چي ارزونتر پيدا كني چه بهتر
    احسان جون برای AM3 هم مناسبه ؟ با بیشتر بدرد اینتل میخوره ؟ منم میخواستم همینو بخرم ولی چون فاصله CPU و RAM نزدیک هم هستن ترسیدم که گیر کنه !

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

احسان جون برای AM3 هم مناسبه ؟ با بیشتر بدرد اینتل میخوره ؟ منم میخواستم همینو بخرم ولی چون فاصله CPU و RAM نزدیک هم هستن ترسیدم که گیر کنه !
    فرقي نمي كنه چون به همه سوكت ها مي خوره حتي 775

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

فرقي نمي كنه چون به همه سوكت ها مي خوره حتي 775

اول از همه از دوستمون بعلت اشغال تاپیکش معذرت میخوام

احسان جون میشه لطف کنی در این مورد هم نطرت رو بگی ؟

من الان یکی از این کولر موجود هست که قیمتشم ارزونه از بازار و میخوام بخرم ولی فقط میترسم که با رم ها برخورد کنه ، شما که با تجربه هستی لطفا نظرت رو بفرما

مادربرد من :Gigabyte GG-MA 790 FXT -UD5P

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •