تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: درخواست کمک-آیا مشکل از ram است؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض درخواست کمک-آیا مشکل از ram است؟

با سلام خدمت همه دوستان
    من اخیرا سیستم خود را آپدیت کردم که قطعات اصلی آن به شرح زیر است:
    cpu: intel quad 8300
    ram: 2*2 gb-kingston-1333
    mb: giga-ep43-usb3
    vga: giga 9500 1gb
    hard: wd -1tb-64 mb
    power: green-535B
    case: green-magnum2
    مشکل از آنجا شروع شد که پس از نصب ویندوز xp وقتی چند برنامه نصب کردم ویندوز بعد از ری استارت بالا نیامد(وارد بک گراند ویندوز شد اما آیکونهای دسکتاپ نیامد) البته بعدا فهمیدم که بخاطر برنامه r-wipe clean اینطور شده بود که ویندوز قبلی را ری استور کردم و آن برنامه را دیگر نریختم.
    پس از آن خواستم ویندوز 7 نصب کنم اما با dvd ویندوز که بالا می آیم اصلا وارد صفحه شروع نصب نمیشود. بنابراین مطمئن شدم که یک مشکل سخت افزاری وجود دارد. با آواژنگ که تماس گرفتم گفت احتمالا ایراد از رم است.
    میخواستم نظر دوستان را راجع به این موضوع بدانم و ممنون میشوم که راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه RohAm Ram2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

احتمال زیاد از رم باشه , بخصوص که کینگ استونه ! این همه برند خوب رم ! یه راست رفتی بنجل ترین برند رو گرفتی ؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من اخیرا سیستم خود را آپدیت کردم که قطعات اصلی آن به شرح زیر است:
    cpu: intel quad 8300
    ram: 2*2 gb-kingston-1333
    mb: giga-ep43-usb3
    vga: giga 9500 1gb
    hard: wd -1tb-64 mb
    power: green-535B
    case: green-magnum2
    مشکل از آنجا شروع شد که پس از نصب ویندوز xp وقتی چند برنامه نصب کردم ویندوز بعد از ری استارت بالا نیامد(وارد بک گراند ویندوز شد اما آیکونهای دسکتاپ نیامد) البته بعدا فهمیدم که بخاطر برنامه r-wipe clean اینطور شده بود که ویندوز قبلی را ری استور کردم و آن برنامه را دیگر نریختم.
    پس از آن خواستم ویندوز 7 نصب کنم اما با dvd ویندوز که بالا می آیم اصلا وارد صفحه شروع نصب نمیشود. بنابراین مطمئن شدم که یک مشکل سخت افزاری وجود دارد. با آواژنگ که تماس گرفتم گفت احتمالا ایراد از رم است.
    میخواستم نظر دوستان را راجع به این موضوع بدانم و ممنون میشوم که راهنمایی کنید.
    سلام. این دلایل برای ایراد سخت افزاری کافی نیستند!! شما دیدین که از نظر نرم افزاری نمی تونید مشکل رو حل کنید ، سخت افزار رو متهم کردین!
    در ضمن رم های کینگستون 1333 جزء رم های خوب و مطمئن هستند.
    در کل اگه می خواین خیالتون از بابت رم راحت بشه از نرم افزار memtest x86+ استفاده کنید که یک نسخه ای با ubonto عرضه می شه و نیازی به محیط ویندوز نداره .

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مارک کینگستون مارک بدی هم اینظور که گفته میشه نیست !!
    اصولا رمهای DDR3 برای یوکت 1156 و 1366 هستند . شما ببین تو دفترچه مینتون نوشته تا چه باسی رم رو اتوماتیک شناسایی میکنه !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام. این دلایل برای ایراد سخت افزاری کافی نیستند!! شما دیدین که از نظر نرم افزاری نمی تونید مشکل رو حل کنید ، سخت افزار رو متهم کردین!
    در ضمن رم های کینگستون 1333 جزء رم های خوب و مطمئن هستند.
    در کل اگه می خواین خیالتون از بابت رم راحت بشه از نرم افزار memtest x86+ استفاده کنید که یک نسخه ای با ubonto عرضه می شه و نیازی به محیط ویندوز نداره .
    من خیلی دوست دارم مشکل نرم افزاری باشه
    ولی وقتی با دی وی دی ویندوز بالا میام و اصلا وارد صفحه نصب نمیشه چطور ممکنه ایراد سخت افزار نباشه؟
    در ضمن مادربورد من تا 16 گیگ رم باس 1600 را ساپورت میکنه

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من خیلی دوست دارم مشکل نرم افزاری باشه
    ولی وقتی با دی وی دی ویندوز بالا میام و اصلا وارد صفحه نصب نمیشه چطور ممکنه ایراد سخت افزار نباشه؟
    در ضمن مادربورد من تا 16 گیگ رم باس 1600 را ساپورت میکنه
    اگه ایراد سخت ازفرای باشه اصلأ به اون جا نمی رسی و یا همیشه در یک جا متوقف نمی شه . دیسک هیا بوت اکثرأ مکث دارن . شاید بایوس مشکل داشه باشه که نمی تونه منبع بوت رو درست تسخیص بده و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اگه ایراد سخت ازفرای باشه اصلأ به اون جا نمی رسی و یا همیشه در یک جا متوقف نمی شه . دیسک هیا بوت اکثرأ مکث دارن . شاید بایوس مشکل داشه باشه که نمی تونه منبع بوت رو درست تسخیص بده و ...
    منبع بوت را درست تشخیص میده و وارد لوگوی ویندوز 7 هم میشه. ولی صفحه نصب ویندوز نمیاد. ضمنا بایوس مادربورد رو هم چک کردم و آپدیت جدیدی براش نبود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •