سلام
بد جوری بین این دو دوربین FUJIFILM HS10 و Nikon P100 گیر کردم
تقریبا خیلی شبیه به همدیگه هستند اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم که کدوم بهتره
سلام
تقریبا خیلی شبیه به همدیگه هستند اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم که کدوم بهتره
سلام
توی این دو Nikon P100 بهتره اما چرا نمیرید سراغ FZ35 که بهترین سوپر زومه من هم همین دوربین رو دارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی FZ35 هست فکر نکم دیگه این دو دوربین حرفی برای گفتن داشته باشند!
این دوربین بهترین دوربین سوپر زوم شناخته شده!
Fuji HS10 بهترین سوپر زوم دنیاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از fz100 panasonic نه fz35 panasonic که مال 1 سال پیش اگه خواستی بخری با گارانتی اصلی قیمتش 420 تومان نه بیشتر نمایندگدی تهران سایت فوجی جهانی
که خودم ازش خردیم
تو فیلم برداری شب کمترین نوز رو داره قیمتش تو ایران با گارانتی از سایت امازون هم کمتره به باطری شارزی نیاز داری که از پلاک 155 یا157 علائدین بامارک سونی بگیر 2500 میلی امپر حدود 20تومان
2700میلی امپر حدود 38تومان
رم توشیبا16GB - تومن40 -کلاس 4 که خوب جواب میده که کمتر ازکلاس 4 برای عکاسی سریع 10فریم وفیلم فول hd کم میاره باطری فقط همون که گفتم رمو ازهمون پلاک 155 بخر
من هم فوجی HS10 به نیکون P100 ترجیح میدم بدلیل جدیدتر بون و امکانات بالاتری که نسبت به نیکون داره از جمله زوم بیشتر
در ضمن قیمتش با قیمت جهانیش تفاوتی نداره که هیج حتی نسبت به بعضی از سایتها پایینترم هست
مرسی از راهنمایت میشه بگید مصرف باطریش چطوره ،چندتا میشه عکس گرفت و چقدر فیلم و با چه باطری ؟؟
Last edited by memory1360; 24-07-2010 at 17:30.
UOTE=fazel graphic;5196567]سلام
تقریبا خیلی شبیه به همدیگه هستند اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم که کدوم بهتره[/QUOTE]
سلام دوستان من هم بین خرید دو دوربین hs10 و sony hx1 گیر کردم . هر دو شون دوربین های فوقالعاده ایند ولی فکر میکنم فوجی بهترهاز اونجایی که دوربینهای داخل کشور حدود 100 تومن از قیمت جهانی گرونترند این خیلی عجیبه که قیمت داخلی فوجی از قیمت جهانیش کمتره
نکنه داخلیا اصل نباشند. اگه میشه در این مورد کمکم کنید
دوستان کیفیت فیلم برداری فول Hd فوجی به نیکون P100 میرسه من نیکون رو دیدم که خیلی عالی بود
hs10 تو زوم 20 برابر به بالا بد جوری دچار لرزش میشه و بدون سه پایه عکس و فیلم گرفتن با اون بیهوده است نمونه زومش رو تو یوتیوب دیدم چند موردش رو ولی خداییش عکسهاش حرف ندارن
این پاناسونیک fz35 قیمتش چنده الان ؟؟؟؟؟ در تهران .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)