سلام
من می خوام e-vertu رو هاست رایگان نصب کنم ولی این ارور را میده
خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد
سلام
من می خوام e-vertu رو هاست رایگان نصب کنم ولی این ارور را میده
خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد
رو هاست پولی هم نصب میکردی احتمالا" به این مشکل میخوردی چون روشن بودن register_globals مشکلات امنیتی بوجود میاره.این e-vertu هم از رو نسخه های قدیمی os commerce درست شده اگه اشتباه نکنم برای همین باید register_globs روشن باشه تا کار کنه.یا باید یه هاستی پیدا کنی که register_globs رو روشن بزاره یا این که از یه cms دیگه استفاده کنی.
سلام
من می خوام این فروشگاه را نصب کنم اموزشی در این زمینه برای نصبش وجود دارد یا نه باتشکر
دوستان برید تو گیگفا اگه هاستتون رایگانه و پنلش vista panel هست
تو صفحه اصلی گیگفا تو بخش آموزش چگونگی فعال کردن register_globals هست .
نشد بگو تا بگم براتون
باسلام
این هاستی که معرفی کردین مقدار فضای خیلی کمی ارانه میدهدحداکثر حجم اپلود 4mbمیباشداگه هاست دیگه سراع دارین معرفی کیند
مشخصات سرویس های رایگان :
- ارائه 5.5 گيگابايت فضاي وب
- ارائه 200 گيگابايت پهناي باند ماهانه
- اختصاص 50 عدد ديتابيس MySQL ( فضای هر دیتابیس : 50 مگابایت )
- اختصاص 50 عدد Subdomain ، Parked Domain و Addon Domain
- کنترل پنل vPanel فارسي و انگليسي
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- مدیریت دیتابیس phpMyAdmin
- اختصاص آدرس اينترنتي ويژه (
)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید- پشتیبانی از MX Record و CName Record
- امکان اتصال دامنه ( Domain Parking ) و افزودن دامنه ( Addon Domain )
- پشتيباني از php5 ، html و ديتابيس MySQL
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید
- بدون تبليغات !
اشتباه می کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)