تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: آيا نتايج تحليل هاي سايت Cnet و سايتهاي مشابه ، قابل اطمينان است؟

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 آيا نتايج تحليل هاي سايت Cnet و سايتهاي مشابه ، قابل اطمينان است؟

تحليل هاي حقيقي يا پولي ؟

مدتي پيش بود داشتم مطالب يكي از سايت هاي ايراني كه در مورد فناوري هاي جديد مطالب مختلفي را از سايت هاي خارجي منتشر ميكنه را مرور ميكردم, تو يكي از پست ها در مورد يك مدل جديد از تلويزيون برندی مطلب كوتاهي نوشته شده بود كه الان يادم نيست دقيقا در مورد چي بود! نكته اي كه نظرم را جلب كرد كامنت هاي خوانندگان اون سايت بود كه در مورد برندي نظر داده بودند, تعدادي موافق و تعدادي مخالف بودند. تعدادي از خوانندگان براي اثبات نظرات خود آنچنان محكم و با قدرت نوشته بودند كه اين برند مورد تائيد سايت Cnet هست و ديگه نبايد كسي در مورد محصولي كه Cnet گفته excellent حرفي زد!!!!!

متاسفانه در ايران مردم يا اصلا براي ارزيابي محصولي اعتقاد به سايت ها و فروم هاي معتبر ندارند! يا اگر دارند به سايت هاي مثل همين Cnet اعتماد ميكنند و فكر ميكنند اين گونه سايت ها كه زياد هم هستند مرجع قابل اعتمادي براي خريد يك محصول است.

اين سايت Cnet كه ديگه شاهكار تحليل هست! كل صفحات سايت تبليغ سامسونگ هست! كنار تحليل برندهاي مختلف تبليغات سامسونگ بيشتر نظر را جلب ميكنه تا مطلب نوشته شده! ويدئوهاي تحليلي هم كه ديگه آخرشه! يه پكيج سينماي را مياره معمولا هم يا سامسونگ هست يا سوني! شروع ميكنه به تعريف كردن از طراحي باريك و مد روز محصول! بعد توضيح در مورد پورت USB جلوي پنل و در آخر ورودي و خروجي هاي پشت دستگاه! اين شد تحليل Cnet

اگر يه نگاهي به اسپانسرهاي اين شركت كنيد كاملا متوجه تبليغاتي بودن اين سايت ميشد. در تحليل هاي ويدئوي اين سايت اول تبليغ كمپاني هاي مثل AT&T پخش ميشه و بعد تحليل شاهكار سايت ديده ميشه!
    سايت هاي مشابه Cnet زياده حالا چرا اين سايت تا اين اندازه مطرح شده ميتونه به دليل حمايت كمپاني هاي بزرگي مثل سوني, سامسونگ و ديگر كمپاني هاي حامي اين سايت باشه؟

يكي ديگه از همين سايت هاي شبيه به Cnet يه تحليل ويدئوي گذاشته بود از دي وي دي پليرهاي HDMI دار سامسونگ و كارشناس (برجسته) سايت ميگفت چرا پول اضافي براي خريد بلوري پلير بديم! فلان مدل سامسونگ با خروجي HDMI تصاوير وضوح بالا را براي شما اجرا ميكنه با كمترين هزينه! و از اينطور اراجيف
    اصلا امكان نداره سايتي در اين وسعت كه گزارشگر به نمايشگاه هاي بين المللي ميفرسته مورد حمايت شركت هاي بزرگ نباشه, هزينه استوديوهاي ضبط, كادر تحريريه و كارشناسان متبحر! اين سايت ها رو كي ميده؟

امروزه تبليغات براي كمپاني هاي بزرگ مهم ترين عامل فروش به حساب مياد, حمايت پشت پرده از سايت ها و فروم هاي مطرح بهترين و كم هزينه ترين روش تبليغات در دنياي است كه مردم فكر ميكنند آنچه در اينترنت مي خوانند حرف اول و آخر است.

به افرادی هم که در سایت ها و فروم های داخلی سنگ این سایت های تبلیغاتی را به سینه میزنند باید بگم مطرح ترین تحلیل گران صدا و تصویر در وب های شخصی تحلیل می نویسند و اینقدر قدرت دارند که یک نظر بد و تحلیل انتقادی از یک برند میتونه فروش جهانی اون محصول را اگر متوقف نکنه به پائین ترین حد ممکن برسونه!

اینجاست که مخاطب Home Theater بايد اينقدر باهوش باشد كه گول اين سايت ها و اراجيف افراد ناآگاه را نخوره.

خوش باشید.

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

طرفی که اینو نوشته احتمالاً یه جورایی مورد عنایت قرار گرفته جو گیر شده اشتباه کرده در خرید اومده عقده گشایی...!!!

واللا....

طرف اندازه دو زار اطلاعات نداره...!

تبلیغات یه چیزه، تحلیل یه چیزه، نقد و بررسی یه چیز جداس که در همه زمینه cnet یکی از پیشتازان و بهترین ها بوده و هست... همچنین pcworld, pcmag, tom's hardware و غیره...

این سایتا اگه میخواستن عین سایتای * خل تبلیغاتی ایرانی و نویسنده عقده گرفته این وبلاگ عمل کنن، انقدر خواننده و طرفدار نداشتن...! میدونی cnet چقدر فعالیت خبری/کامپیوتری/اینترنتیش گسترده ـس...؟؟؟ مقدار کمیش جلوی چشمه...

البته سایت ها و جامعه های زیاد و معتبر و بزرگ دیگری هم هستن که تعدادشون کم نیست که cnet یکی از بزرگترین و موفق تریناشونه...
    Last edited by Cleeev; 21-07-2010 at 13:22.

4. 5 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

تحليل هاي حقيقي يا پولي ؟

مدتي پيش بود داشتم مطالب يكي از سايت هاي ايراني كه در مورد فناوري هاي جديد مطالب مختلفي را از سايت هاي خارجي منتشر ميكنه را مرور ميكردم, تو يكي از پست ها در مورد يك مدل جديد از تلويزيون برندی مطلب كوتاهي نوشته شده بود كه الان يادم نيست دقيقا در مورد چي بود! نكته اي كه نظرم را جلب كرد كامنت هاي خوانندگان اون سايت بود كه در مورد برندي نظر داده بودند, تعدادي موافق و تعدادي مخالف بودند. تعدادي از خوانندگان براي اثبات نظرات خود آنچنان محكم و با قدرت نوشته بودند كه اين برند مورد تائيد سايت Cnet هست و ديگه نبايد كسي در مورد محصولي كه Cnet گفته excellent حرفي زد!!!!!

متاسفانه در ايران مردم يا اصلا براي ارزيابي محصولي اعتقاد به سايت ها و فروم هاي معتبر ندارند! يا اگر دارند به سايت هاي مثل همين Cnet اعتماد ميكنند و فكر ميكنند اين گونه سايت ها كه زياد هم هستند مرجع قابل اعتمادي براي خريد يك محصول است.

اين سايت Cnet كه ديگه شاهكار تحليل هست! كل صفحات سايت تبليغ سامسونگ هست! كنار تحليل برندهاي مختلف تبليغات سامسونگ بيشتر نظر را جلب ميكنه تا مطلب نوشته شده! ويدئوهاي تحليلي هم كه ديگه آخرشه! يه پكيج سينماي را مياره معمولا هم يا سامسونگ هست يا سوني! شروع ميكنه به تعريف كردن از طراحي باريك و مد روز محصول! بعد توضيح در مورد پورت USB جلوي پنل و در آخر ورودي و خروجي هاي پشت دستگاه! اين شد تحليل Cnet

اگر يه نگاهي به اسپانسرهاي اين شركت كنيد كاملا متوجه تبليغاتي بودن اين سايت ميشد. در تحليل هاي ويدئوي اين سايت اول تبليغ كمپاني هاي مثل AT&T پخش ميشه و بعد تحليل شاهكار سايت ديده ميشه!
    سايت هاي مشابه Cnet زياده حالا چرا اين سايت تا اين اندازه مطرح شده ميتونه به دليل حمايت كمپاني هاي بزرگي مثل سوني, سامسونگ و ديگر كمپاني هاي حامي اين سايت باشه؟

يكي ديگه از همين سايت هاي شبيه به Cnet يه تحليل ويدئوي گذاشته بود از دي وي دي پليرهاي HDMI دار سامسونگ و كارشناس (برجسته) سايت ميگفت چرا پول اضافي براي خريد بلوري پلير بديم! فلان مدل سامسونگ با خروجي HDMI تصاوير وضوح بالا را براي شما اجرا ميكنه با كمترين هزينه! و از اينطور اراجيف
    اصلا امكان نداره سايتي در اين وسعت كه گزارشگر به نمايشگاه هاي بين المللي ميفرسته مورد حمايت شركت هاي بزرگ نباشه, هزينه استوديوهاي ضبط, كادر تحريريه و كارشناسان متبحر! اين سايت ها رو كي ميده؟

امروزه تبليغات براي كمپاني هاي بزرگ مهم ترين عامل فروش به حساب مياد, حمايت پشت پرده از سايت ها و فروم هاي مطرح بهترين و كم هزينه ترين روش تبليغات در دنياي است كه مردم فكر ميكنند آنچه در اينترنت مي خوانند حرف اول و آخر است.

به افرادی هم که در سایت ها و فروم های داخلی سنگ این سایت های تبلیغاتی را به سینه میزنند باید بگم مطرح ترین تحلیل گران صدا و تصویر در وب های شخصی تحلیل می نویسند و اینقدر قدرت دارند که یک نظر بد و تحلیل انتقادی از یک برند میتونه فروش جهانی اون محصول را اگر متوقف نکنه به پائین ترین حد ممکن برسونه!

اینجاست که مخاطب Home Theater بايد اينقدر باهوش باشد كه گول اين سايت ها و اراجيف افراد ناآگاه را نخوره.

خوش باشید.

منبع :

کد:
    چیزی که میتونم با اطمینان بگم این هست که بعضی سایت هایی که review میدن به صورت ضمینه ای و تخصصی حرف میزنند پس دقت مقاله ها بیشتره و کامل تره ولی بعضی مثل این سایت بخصوص تو ضمینه هایی که خودم بیشتر دربارش تحقیق کردم. مثل پخش کننده های قابل حمل و هدفون اسپیکر و ... با منابع مرجع این صنف فاصله زیادی دارند.
    خوب این طبیعی هست که همه سایت ها و مجله ها خود به خود مقاله هاشون از بازار قالب تاثیر میگیرند( نه این که مبلغ اون ها بشه) باشه و عموما هیچ audiophile (تو صنفی که خودم دنبال میکنم) به چنین رفرنس کلی گویی اعتنا نمیکنه. عموما این جور سایت ها برای عرف جامعه هست ولی افرادی که خیلی تخصصی میبینند به منابع تخصصی تر رجوع میکنند. نه یک سایتی از باله پشه تا جون آدمی زاد رو برسسی میکنه حد اقل افراد با تخصص بیشتر با تامل بیشتری میخونند.
    البته اگه سایتی مثل این سایت بخواد همه چی رو انقدر تخصصی ببینه خیلی بوجه و امکانات میخواد وقتی خود شرکت ها حرف های نقیض واشتباه درباره محصولاتشون میزنند چطور میشه انتظار داشت این سایت بتونه بی نقص باشه.
    البته غیر ممکنه که این سایت ها اصلا جنبه تبلیغاتی نداشته باشند نمیشه این همه وقت همه عمر واعتبار و زندگیشون رو بزارن و بدون تاثیر از بعضی مسائل برای خیر امواتشون کار کنند نه واقعا ساده لوحانس البته هر چند عموم مجله ها و سایت ها تحت تاثیر چنین مسائلی هستند ولی نه به اون شکل و شدتی که بعضی ها فکر میکنند. اگه باشه 1 در هزار اون هم با اغماز ها و .. کوچیک تو چیز های نزدیک به هم و... تو ایران که کامل اتو مجله ها و مخصوصا تو سایت ها به چشم میاد.
    بعضی از حرف های این دوستمون تو وبلاگش واقعا به حقه مثلا این که مردم ما فکر میکنند مقاله های این ها آیه قران هست نه فقط یک نظر ه تخصصیه در صورتی که تو خیلی از صنف ها صلیقه خیلی موثر هست پس نسخه کلی نمیشه پیچید.
    طرفی که اینو نوشته احتمالاً یه جورایی مورد عنایت قرار گرفته جو گیر شده اشتباه کرده در خرید اومده عقده گشایی...!!!

واللا....

طرف اندازه دو زار اطلاعات نداره...!

تبلیغات یه چیزه، تحلیل یه چیزه، نقد و بررسی یه چیز جداس که در همه زمینه cnet یکی از پیشتازان و بهترین ها بوده و هست... همچنین pcworld, pcmag, tom's hardware و غیره...

این سایتا اگه میخواستن عین سایتای * خل تبلیغاتی ایرانی و نویسنده عقده گرفته این وبلاگ عمل کنن، انقدر خواننده و طرفدار نداشتن...! میدونی cnet چقدر فعالیت خبری/کامپیوتری/اینترنتیش گسترده ـس...؟؟؟ مقدار کمیش جلوی چشمه...

البته سایت ها و جامعه های زیاد و معتبر و بزرگ دیگری هم هستن که تعدادشون کم نیست که cnet یکی از بزرگترین و موفق تریناشونه...
    خیلی خوبه که همه نظر بدن تا سطح آگاهی جمع بالا بره ولی لزومی نداره به هم تحمیل کنیم.
    Last edited by peaceful1; 21-07-2010 at 14:47.

6. 7 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

1

خیلی خوبه که همه نظر بدن تا سطح آگاهی جمع بالا بره ولی لزومی نداره به هم تحمیل کنیم.
    منم نگفتم cnet بهترینه ولی نویسنده این مطلب خیلی جوگیرانه و دشمنانه نوشته... درسته cnet ریویوهاش و توضیحاتش به اندازه سایتای تخصصی تر نیست ولی فعالیتش خوبه و به خصوص در امر خبررسانی بسیار کارش خوبه و نویسنده ها و مقاله نویسای خیلی خوبی داره...

cnet سعی میکنه معمولی و در سطح عمومی بمونه و خیلی خیلی تخصصیش نکنه... البته مطالب تخصصیم دیده میشه که نویسنده ها بعضاً بنویسن ولی در کل سطح نرمال رو پیش گرفته...

این نویسنده دیگه خیلی جوگیر شده...

8. 4 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منم نگفتم cnet بهترینه ولی نویسنده این مطلب خیلی جوگیرانه و دشمنانه نوشته... درسته cnet ریویوهاش و توضیحاتش به اندازه سایتای تخصصی تر نیست ولی فعالیتش خوبه و به خصوص در امر خبررسانی بسیار کارش خوبه و نویسنده ها و مقاله نویسای خیلی خوبی داره...

cnet سعی میکنه معمولی و در سطح عمومی بمونه و خیلی خیلی تخصصیش نکنه... البته مطالب تخصصیم دیده میشه که نویسنده ها بعضاً بنویسن ولی در کل سطح نرمال رو پیش گرفته...

این نویسنده دیگه خیلی جوگیر شده...
    اتفاقا من با نظر نويسنده كاملا موافقم.

هر وقت بر اساس اين تحليلها و آزمايشات يه جنسي خريدم ، پشيمون شدم.

نمونه آخرش خريد يه دستگاه DVD Recorder سامسونگ بود كه سايت Trusted Reviews درجه Recommended بهش داده بود.

قيمش 350 تومن و مشابه همين دستگاه در ماركهاي سوني و پاناسونيك حدود 500 تومن بود.

اين دستگاه سامسونگ 3 بار درايوش خراب شد. سرعت هاردش بسيار پايين بود. فلشهاي باالاي 4 گيگ رو نميخوند. فايلهاي Dat رو حتي با تغيير پسوند پخش نميكرد. به خاطر نداشتن Photo HD كيفيت پخش عكسهاي JPG بسيار بد بود. خيلي دستگاه كندي بود و كلي مشكلات ريز و درشت.

خلاصه رفتم دسگاه رو با كلي ضرر فروختم و اين بود آخرين تجربه من از اعتماد به اين سايتها.

و تازه اونجاست كه ميفهمي چرا برندهاي ژاپني مثل سوني و پاناسونيك گرونترن.. چون جنس درست حسابي ميدن دست ملت.
    =====
    من نمونه هاي اينجوري كه سايتهاي معروف باعث خريد بد كاربران ميشن رو خيلي سراغ دارن كه اگه خواستيد باز هم ميتونم بگم.

====
    يه نمونه ديگه هم همين تعيين رده تلوزيونها توي Cnet و سايتهاي ديگه است كه با هزار آب و تاب چندتا تلويزون رو برتربرين هاي سال انتخاب ميكنن.

ولي وقتي شما ميريد بازار ميبنيد كه در عمل هيچ تفاوت محسوسي بين تلويزونهاي در يك رنج قيمت وجود نداره . يا اصلا تصاوير اون تلويوني كه Cnet يا بقيه تعريفشو كردن به دلتون نميچسبه.

چيزي كه بهش صد در صد اعتقاد دارم اينه كه توي خريد بايد آزمايشها و تحليلها و آمارها رو خوند و استفاده كرد ولي در نهايت خودتون بايد به بازار بريد محصولي كه ميخواين رو از نزديك ببنيد و تصميم گيرنده نهايي براي خريد ، خودتون باشيد نه Cnet و امثالهم !
    Last edited by outpost; 21-07-2010 at 16:23.

10. 3 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

زننده این تاپیک یه فن بویه از اینکه سونی دو سه ساله تو لیست cnet نیست بهش فشار سنگینی وارد شده اگه سونی تو لیست بود الان خودش 50 هزارتا مقاله واسش زده بود.
    من برند سوني رو دوست دارم ، اما هيچ وقت كوركورانه و تعصبي خريد نميكنم. همين ديروز يكي از دوستان خواست LCD بخره و بهش سامسونگ رو پيشنهاد دادم.

خودم هم كسي بودم كه تاپيك طرفداران فيليپس رو راه انداختم و در مورد اين كه با پاناسونيك هم مشكل ندارم اين قسمت از مطلبمو بايد ديده باشي.

و تازه اونجاست كه ميفهمي چرا برندهاي ژاپني مثل سوني و پاناسونيك گرونترن.. چون جنس درست حسابي ميدن دست ملت.
    مساله من اينه كه مثل نويسنده اون مطلب ، هيچ وقت نتوستم حقيقت رو توي اين سايتهاي تحليلي پيدا كنم.

مثلا يه زماني كه اطلاعات نرم افزاريم پايين بود ، به ردبندي و امتيازي كه Cnet به نرم افزار ها ميداد خيلي اهميت ميدادم. ولي امروز كه يه كاربر حرفه اي كامپيوتر شدم ؛ هيج وقت به نظرات و امتيازات Cnet توجه نميكنم.

حالا هم كه بعد از سالها خريد لوازم الكترونيكي دارم ميبينم كه به Cnet و سايتهاي مشابه نميتونم صد در صد اطمينان كنم.

و اين تاپيك رو زدم كه بچه ها در موردش نظراتشونو بگن و هيچ وقت هم معتقد نيستم كه نظر من صد در صد درسته

دقيقا مثل تاپيك " مساله اين است : PC يا سيستمهاي صوتي تصويري " كه خودم راه انداختم و اونجا كلي چيزاي جديد بچه ها از هم ياد گرفتن و نظراتشون رو در باره عقيده من دادن.
    Last edited by outpost; 21-07-2010 at 16:21.

12. 3 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اتفاقا من با نظر نويسنده كاملا موافقم.

هر وقت بر اساس اين تحليلها و آزمايشات يه جنسي خريدم ، پشيمون شدم.

نمونه آخرش خريد يه دستگاه DVD Recorder سامسونگ بود كه سايت Trusted Reviews درجه Recommended بهش داده بود.

قيمش 350 تومن و مشابه همين دستگاه در ماركهاي سوني و پاناسونيك حدود 500 تومن بود.

اين دستگاه سامسونگ 3 بار درايوش خراب شد. سرعت هاردش بسيار پايين بود. فلشهاي باالاي 4 گيگ رو نميخوند. فايلهاي Dat رو حتي با تغيير پسوند پخش نميكرد. به خاطر نداشتن Photo HD كيفيت پخش عكسهاي JPG بسيار بد بود. خيلي دستگاه كندي بود و كلي مشكلات ريز و درشت.

خلاصه رفتم دسگاه رو با كلي ضرر فروختم و اين بود آخرين تجربه من از اعتماد به اين سايتها.

=====
    من نمونه هاي اينجوري كه سايتهاي معروف باعث خريد بد كاربران ميشن رو خيلي سراغ دارن كه اگه خواستيد باز هم ميتونم بگم.

====
    يه نمونه ديگه هم همين تعيين رده تلوزيونها توي Cnet و سايتهاي ديگه است كه با هزار آب و تاب چندتا تلويزون رو برتربرين هاي سال انتخاب ميكنن.

ولي وقتي شما ميريد بازار ميبنيد كه در عمل هيچ تفاوت محسوسي بين تلويزونهاي در يك رنج قيمت وجود نداره . يا اصلا تصاوير اون تلويوني كه Cnet يا بقيه تعريفشو كردن به دلتون نميچسبه.

چيزي كه بهش صد در صد اعتقاد دارم اينه كه توي خريد بايد آزمايشها و تحليلها و آمارها رو گذاشت كنار . بايد به بازار بريد محصولي كه ميخواين رو از نزديك ببنيد و خودتون تصميم نهايي رو بگيريد .
    سلام عزیز من نظرم بر عکس شماس من b650 سامسونگو با کلی تحقیق تو اینترنت خریدم الانم ازش راضیم تو مغازه w550 سونی بعضی جاها بهتر به نظر میومد b650 سامسونگ تو بعضی مغازه ها بهتر بود ولی من b650 خریدم در مقایسه با w550 واقعا بهتره اینو وقتی خونه دوس و همسایه میبینم کاملا حس میکنم.

14. 3 کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حالا با cnet کار نداریم این همه سایتو مجله دیگه چی؟ اونا از cnet تخصصی ترن واقعا این همه سایت ممکنه یه دفعه پول گرفته باشن!؟
    شما اگه یکی از tv یای سونی تو لیست cnet بود عمرا همچین تاپیکی نمیزدی که هیچ برعکسش تاپیک میزدی من کاری به سونی و پاناسونیک ندارم سامسونگ خیلی عالی داره کار میکنه 4-5 سال پیش فرسنگا با پاناسونیک و سونی فاصله داشت ولی الان بدون هیچ شکی جای سونیو گرفته همینطور در آینده جای پاناسنیکم میگیره که از قدیم تو tv یای larg size همیشه king بود اینو من مطمئنم دلیل اصلیشم بر میگرده به خود سونی اگه با پانا و پایونیر که روی تکنولوژی پلاسما که بومی ژاپنه کار میکردن به این وضع گرفتار نمیشدن ولی رقابت ژاپنیا با خودشون ضعیفشون کرده پاناسونیکم الان داره میلیارد میلیارد دلار با ضرر روی پلاسما هزینه میکنه با ضرر میفروشه تا فقط برندشو بالا نگه داره وگرنه تو lcd اونا خیلی وقته با سامسونگ و ال جی باختن.

16. 6 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حالا با cnet کار نداریم این همه سایتو مجله دیگه چی؟ اونا از cnet تخصصی ترن واقعا این همه سایت ممکنه یه دفعه پول گرفته باشن!؟
    شما اگه یکی از tv یای سونی تو لیست cnet بود عمرا همچین تاپیکی نمیزدی که هیچ برعکسش تاپیک میزدی من کاری به سونی و پاناسونیک ندارم سامسونگ خیلی عالی داره کار میکنه 4-5 سال پیش فرسنگا با پاناسونیک و سونی فاصله داشت ولی الان بدون هیچ شکی جای سونیو گرفته همینطور در آینده جای پاناسنیکم میگیره که از قدیم تو tv یای larg size همیشه king بود اینو من مطمئنم دلیل اصلیشم بر میگرده به خود سونی اگه با پانا و پایونیر که روی تکنولوژی پلاسما که بومی ژاپنه کار میکردن به این وضع گرفتار نمیشدن ولی رقابت ژاپنیا با خودشون ضعیفشون کرده پاناسونیکم الان داره میلیارد میلیارد دلار با ضرر روی پلاسما هزینه میکنه با ضرر میفروشه تا فقط برندشو بالا نگه داره وگرنه تو lcd اونا خیلی وقته با سامسونگ و ال جی باختن.
    از اينكه شما هم دوستانه نظرتو ميدي ، ممنونم.

هونطور كه گفتم من نميگم كه اين مطلب درسته و فقط ميخوايم نظرات بچه ها رو بدونيم.

اما يه نكته اي اشاره كردي كه گفتي :

بيين اين "همه" سايت و مجله وجود نداره.

مثلا توي خريد همين تلويزيون ، كلا شايد 10 تا سايت و مجله نباشه كه توي خريد مردم تاثير گذار باشن كه يكيش همين Cnet . پس با حمايت مالي از همين تعداد كم ميشه بازار فروش رو به نفع خودت تغيير بدي.

در ضمن معتقد نيستم كه مثلا سامسونگ مستقيما پول ميده تا نتايج تغيير پيدا كنه ، بلكه نويسنده مطلب ميدونه كه چون سامسونگ بهشون تبلييغات زيادي ميده پس نبايد ازش بد بگه و حتما بايد جايگاهي توي ليست داشته باشه.

خلاصه كلام اينكه اين شركتها به طور غير مستقيم در نحوه ي گزارشهاي و رده بندي هايي كه ازشون ميشه ، دست دارند و به خاطر همين هيچ وقت نميشه به اين سايتها و مجلات به ديدگاه " ختم كلام " نگاه كرد.

===========

درضمن اينو بگم كه من اين مطلب رو از وبلاگ Home theater آوردم كه خود اين شخص در زمينه تست لوازم صوتي و تصويري خيلي حرفه اي هستش و مطالبش همينجوري تو شكمي نيست !

اول وبلاگشو بخونيد ، بعد در مورد اين پستي كه داده و من هم نقل كردم ، فكر كنيد و بعد نظر بديد.

کد:
    Last edited by outpost; 21-07-2010 at 16:55.

18. 5 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

وبسایت Cnet وبسایت خوبیه نمیشه گفت همه تحلیلاش بده ولی بعضی مواقع احساس میشه به اسپانسراش ارفاق میکنه برای همین خیلی مورد انتقاده ولی با این حرفا نمیتونه خیلی دور از حقیقت ریویو کنه چون اعتبارش میره زیر سوال ولی من خودم متن خیلی از ریویوهای این سایت رو خوندم که به عنوان مثال به یک نکته منفی اشاره کرده ولی در آخر برای اسپانسرهاش تو امتیاز دهی از اون مشکل صرف نظر کرده در حالیکه در مورد برندهای دیگه اون مشکل رو امتیاز منفی محاسبه کرده.

20. 11 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •