تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: طراحی کامپایلر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض طراحی کامپایلر

شاید مطرح کردن این موضوع تو این بخش خنده دار باشه ولی من برای طراحی نرم افزار خودم به دو بخش از کامپایلر یعنی scanner و parser نیاز دارم. حالا اگه دوستان این دوتا رو برای کامپایل در سی شارپ (برام فرق نمی کنه چه زبانی رو بتونه بررسی کنه ) دارند بزارن بینهایت ممنون میشم؟
    در ضمن اگه آموزشی در رابطه با gold parser دارند هم بزارن ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 301's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    301World

پيش فرض

سلام

فکر می کنم این بتونه کمکت کنه

Need to build a parser? Here is the right tool for you! Irony is a new-generation .NET compiler construction kit. Unlike most existing yacc/lex-style solutions Irony does not employ any [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or parser code generation from grammar specifications written in proprietary meta-language. In Irony the target language grammar is coded directly in c# using operator overloading to express grammar constructs. Irony's scanner and parser modules use the grammar encoded as c# class to control the parsing process. The initial release contains implementation of scanner, LALR(1) parser and several test grammars: a grammar for parsing arithmetic expressions, and simplified grammars for Scheme, Python and Ruby. The project is hosted here: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    اگر هدفتان کامپایل کدی در runtime است، یعنی هدفتان تولید خود کامپایلر نیست...
    راه بسیار ساده تری هم موجود است.
    کامپایلر زبانهای VB.Net و C#.Net جزء Framework است نه VS و این نکته بسیار جالب و پرکاربردی است.

شما میتوانید به راحتی کدی بنویسید که یک کد String به زبان VB.Net یا C#.Net را بگیرد و کامپایل و اجرا کند.
    نمیدانم همچین چیزی مشکلتان را حل میکند یا خیر؟

4. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر هدفتان کامپایل کدی در runtime است، یعنی هدفتان تولید خود کامپایلر نیست...
    من کلا قصد نوشتن یک کامپایلر رو ندارم ولی تویه برنامه باید یک سری کد رو پردازش کنم و از داخلشون یک شکل بیرون بکشم(PDL منظورم هست تو کتاب جعفرنژاد خوب توضیح داده شد).یعنی کاربر یک کدی به برنامه می ده و برنامه گراف جریانش رو رسم می کنه .

کامپایلر زبانهای VB.Net و C#.Net جزء Framework است نه VS و این نکته بسیار جالب و پرکاربردی است.

شما میتوانید به راحتی کدی بنویسید که یک کد String به زبان VB.Net یا C#.Net را بگیرد و کامپایل و اجرا کند.
    نمیدانم همچین چیزی مشکلتان را حل میکند یا خیر؟
    منظورتون رو درست متوجه نشدم اگه میشه بیشتر توضیح بدید.
    اگر منظورتون این هست که یک کدی بنویسم که کدها رو پردازش کنه و بعد گرافش رو رسم کنه قبلا این کار رو انجام دادم و جواب هم گرفتم ولی جالب نبود.

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    این طور که توضیح دادی مشکل شما با همین قابلیتی که گفتم حل خواهد شد.
    شما میتوانید در یک TextBox فرمول یا تابع لازم را از کاربر به زبان VB یا #C بگیرید و خودتان ان را کامپایل و در نهایت در حلقه ای برای رسم نمودار و گراف و... اجرا کنید.

نمونه کد زیر گمانم کمکتان کند
    support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1005501287
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته این کد به VB.Net است ولی کد C#.Net ان هم فوق العاده شبیه همین است.
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •