تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه mehdi_d.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض مشکل از کجاست؟

سلام

بچه ها من سیستمم یه مشکلی پیدا کرده .حدود یک ماه پیش کارت گرافیکم خراب شد.کارت گرافیکم گیگا بایت بود.مدل جیفورس 8400 =512 مگ .ریل هم بود.شرکت گارانتی بهم یه کارت ا گیگ=9500 را داد از همون مدل.من ویندوزم را هم عوض کردم و یه ویندوز جدید نصب کردم.الان مشکلم اینه که موقعی که ویندوزم را ریست میکنم موقع ریست چراغ مانیتور که خاموش میشه دیگه روشن نمیشه و ویندوز بالا نمیاد.مجبور میشم دکمه دستی پاور را فشار بدم تا ویندوز شروع به بالا اومدن بکنه.حدود دو ماهه که این مشکل را دارم.با کارت گرافیک قدیمی و ویندوز قدیمی هم این مشکل را داشتم(2 ماهه سیستمم این مشکل را پیدا کرده)بچه ها به نظرتون مشکل از کجاست؟ممنون میشم که راهنماییم کنید.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

بچه ها من سیستمم یه مشکلی پیدا کرده .حدود یک ماه پیش کارت گرافیکم خراب شد.کارت گرافیکم گیگا بایت بود.مدل جیفورس 8400 =512 مگ .ریل هم بود.شرکت گارانتی بهم یه کارت ا گیگ=9500 را داد از همون مدل.من ویندوزم را هم عوض کردم و یه ویندوز جدید نصب کردم.الان مشکلم اینه که موقعی که ویندوزم را ریست میکنم موقع ریست چراغ مانیتور که خاموش میشه دیگه روشن نمیشه و ویندوز بالا نمیاد.مجبور میشم دکمه دستی پاور را فشار بدم تا ویندوز شروع به بالا اومدن بکنه.حدود دو ماهه که این مشکل را دارم.با کارت گرافیک قدیمی و ویندوز قدیمی هم این مشکل را داشتم(2 ماهه سیستمم این مشکل را پیدا کرده)بچه ها به نظرتون مشکل از کجاست؟ممنون میشم که راهنماییم کنید.
    سلام. مشخصات کامل سیستمتون رو بگین؟ از درست متصل بودن کابل ها و همچنین درست قرار گرفتن ماژول های رم و کارت گرافیک مطمئن بشین . بهتره بایوس رو هم آپدیت کنید .

3. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام. مشخصات کامل سیستمتون رو بگین؟ از درست متصل بودن کابل ها و همچنین درست قرار گرفتن ماژول های رم و کارت گرافیک مطمئن بشین . بهتره بایوس رو هم آپدیت کنید .
    main bord:giga p31ds3l

cpu:intel2160 core2 dou

ram:2x1024ddr2

hdd:250 sta

vga:1 g=9500 geforce

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

main bord:giga p31ds3l

cpu:intel2160 core2 dou

ram:2x1024ddr2

hdd:250 sta

vga:1 g=9500 geforce
    خب اگه تمام کابل ها درست وصل شدن (به خصوص کابل مانیتور ) و رم ها هم کاملأ تمیز هستند و در جاشون به صورت درست نصب شدن ، پس مشکل از بایوس مادربرد هست . یک بار با برداشتن جامپر cmos اون رو ریست کنید ، بهتره بایوس رو هم به روز کنید . به احتمال زیاد باید مشکلتون حل بشه .
    راستی مدل پاورتون چیه؟

6. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب اگه تمام کابل ها درست وصل شدن (به خصوص کابل مانیتور ) و رم ها هم کاملأ تمیز هستند و در جاشون به صورت درست نصب شدن ، پس مشکل از بایوس مادربرد هست . یک بار با برداشتن جامپر cmos اون رو ریست کنید ، بهتره بایوس رو هم به روز کنید . به احتمال زیاد باید مشکلتون حل بشه .
    راستی مدل پاورتون چیه؟
    کابل مانیتور که درسته.من زیاد اطلاعات کامپیوتریم بالا نیست.میشه راهنمایی کنید جامپر cmos دقیقا چی هست و تو کدوم قسمته؟یه سوال دیگه بایوس مادر بورد را از سایت گیگا بایت باید آپدیت کنم؟برای آپدیتش باید چگونه عمل کنم؟
    Last edited by mehdi_d.a; 21-07-2010 at 20:58.

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مشکل حل شد.دکمه پشت کیس که برای قطع برق پاور هست را یکبار خاموش و روشن کردم مشکل به صورت موقت حل شد.کسی میدونه علتش چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مشکل حل شد.دکمه پشت کیس که برای قطع برق پاور هست را یکبار خاموش و روشن کردم مشکل به صورت موقت حل شد.کسی میدونه علتش چیه؟
    2 احتمال کلی داره ، یکیش اینه که مشکل از پاور بوده که ظاهرأ بر طرف شده .و احتمال دیگه این هست که با قطع برق cmos پاک شده و به حالت default برگشته و مشکلش حل شده . در کل چیزی که مهمه اینه که مشکلتون حل شده! :

10. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه ؟این مدل پاور را کجاش نوشته هر چی گشتم پیدا نکردم؟میشه چند تا از مدل های معروف را اسماشون را بگید؟این قدرت پاور را باv نوشته میشه یاw?

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه ؟این مدل پاور را کجاش نوشته هر چی گشتم پیدا نکردم؟میشه چند تا از مدل های معروف را اسماشون را بگید؟این قدرت پاور را باv نوشته میشه یاw?
    روی کاورش باید نوشته شده باشه . از معروف ترین شرکت های جهانی ساخت پاور ، cooler master , acbel,silverthrone هستند و مارک های دیگه ای هم هستند مثل memonex , ocz,corssair , zalman ,... و در ایران هم پاور های فوق العاده مرغوب green به فروش می ره .
    توان هر قطعه ای رو با وات w می سنجند که حاصل ضرب جریانئ عبوریئ I و ولتاژ V هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •