سلام.راهنمایی می خوام نصب کابل های جلو پانل کیس(لطفا اگه میشه تصویری)
نگید دفترچه چون امروز دزدیدن
case:green magnom
mb:gigabyte 770-t usb3
پیشاپیش تشکر فراوان
سلام.راهنمایی می خوام نصب کابل های جلو پانل کیس(لطفا اگه میشه تصویری)
نگید دفترچه چون امروز دزدیدن
case:green magnom
mb:gigabyte 770-t usb3
پیشاپیش تشکر فراوان
Last edited by hirsababak; 19-07-2010 at 16:28.
یه سری کابل مربوط به کلید های روشن و خاموش و ریسیت و چراغ و ... داره که اگه به هر کدوم دقت کنی روش نوشته. مثلا برا پاور یا همون دکمه روشن شدن کیس نوشته PW. یا RS مربوط به ریسته. یا LED PW که مربوط به LED جلوی کیسه و بقیه....
اما دقت کن که درست همین نوشته های روی سیم ها روی قسمتی از کناره های مادربردت هست. جایی که تقریبا10-15تا پین کوچولو کنار هم هستن و دقیقا کنارشون هم بصورت مخفف همین کلمات بالا رو نوشته.
و یادت باشه روی کابلهای جلو کیس مثلا سیم PW دو تا است که یکیش یه علامت فلش کوچولو روشه. روی مادر بردت هم کنار دو تا پین PW یکی علامت + داره و یکی هم - . سیمی که علامت فلش کوچولو روشه رو به پین PW+ وصل کن و اون یکی رو به منفی و همین طور بقیه سیم ها....
فقط می مونه سیم USB جلو که اگر آماده است، یعنی یه تیکه است به راحتی روی مادر برد وصل میشه. روی مادر بردت دو قسمت 4 ینه وجود داره که کنارش نوشته USB1 و USB2. به یکی از اینا وصلش کن.
اگر هم سیم USB جلو یه تیکه نیست و تکه تکه است روی یکی نوشته شده 5+ و یکی GND و +D و -D. ار سمت راست اولیش میشه 5+ ولت و آخریش هم زمین یا gnd هستش که دو تای وسطی هم +-D هستش.
سلام منم مشکلی مشابه دارم یه کیس دست دوم خریدم قفل کیبرد داره نمایش درجه حرارت و فرکانس هرتز cpu داره علاوه بر دکمه power و reset یه دکمه turbo هم داره که نمی دونم به چه کاری میاد
سیم پاور و ریست و همچنین چراغ پاور و hdd رو وصل کردم اما جای سیم قفل کیبرد keylock رو پیدا نکردم کدومه آیا همون NC/KL رو مادربرد نوشته است یا جای دیگست
سیم دکمه turbo کجا وصل می شه ؟ اصلا چه کاری انجام می ده ؟
حسگر درجه حرارت رو گذاشتم روی cpu بعد فن رو گذاشتم روش و سفت کردم اما فرکانس cpu سیمش رو باید کجا وصل کنم یه مشکلی هم که وجود داره 3 رقم بیشتر نشون نمی ده اما cpu من 2400 هستش
کیسی که خریدم کیس خوابیده فابریک پنتیوم هستش آمریکایی روش حک شده Pentium 1 Intel Inside
مادربردم I Will" Pentium 4 Celeron 2400 CPU"
مین های گیگا روش کامل نوشته که جای هر کابل کجاست جای pws ,hdd led ,power led ,reset با مثبت و منفیش معلومه سیم رنگی مثبت است سیم سفید منفی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)