تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در بالا اومدن ویندوز

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

13 مشکل در بالا اومدن ویندوز

سلام خدمت اساتید
    من یه مشکل زمان بالا اومدن سیستم داشتم.مشکلم اینه که وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم فقط دسکتاپ دیده میشه نه آیکونی نه نوار وظیفه نه هیچیحتما باید کلیدهای Ctrl+Alt+Del
    رو بزنم بعد از پنجره Processes داخل پنجره explorer رو انتخاب بعد End Processe رو بزنم بعد از File>New task بزنم explorer تا مشکلم حل بشهمی خواستم اگه میشید بگید که چه جوری اینو ردیف کنم
    باتشکر
    Last edited by aliscan; 19-07-2010 at 16:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Among The Hidden

پيش فرض

سلام؛
    راه حلش بستگی به دلیلش داره، برای اینکه مشکل یابی کنید از گزینه ...Run تایپ کنید: msconfig
    در برگه General یا گزینه دوم رو انتخاب کنید (...Diagnostic)، یا اینکه سومی (...Selective) و بعدش با هر بار ریست کردن یکی از گزینه هارو غیرفعال کنید (مثلا WIN.ini) و ببینید عیب از کجاست، اونوقت راه حلش رو پیدا می کنیم.

شاید هم با Expand و Register کردن مجدد فایل Browseui.dll که واسه اجرای explorer.exe لازمه درست بشه!
    اگه بتونید بگید از چه زمانی اینطوری شده بهتره، یعنی با نصب برنامه ای بوده یا چیز دیگه ای...؟!

3. این کاربر از SiyahVash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام؛
    راه حلش بستگی به دلیلش داره، برای اینکه مشکل یابی کنید از گزینه ...Run تایپ کنید: msconfig
    در برگه General یا گزینه دوم رو انتخاب کنید (...Diagnostic)، یا اینکه سومی (...Selective) و بعدش با هر بار ریست کردن یکی از گزینه هارو غیرفعال کنید (مثلا WIN.ini) و ببینید عیب از کجاست، اونوقت راه حلش رو پیدا می کنیم.

شاید هم با Expand و Register کردن مجدد فایل Browseui.dll که واسه اجرای explorer.exe لازمه درست بشه!
    اگه بتونید بگید از چه زمانی اینطوری شده بهتره، یعنی با نصب برنامه ای بوده یا چیز دیگه ای...؟!
    سلام
    آقا سیاوش خیلی ممنونم از راهنمایتونوالا درست یادم نیست که چی شد که اینجوری شد.یه چیزی مثل اینکه ویندوز انقضا داشته باشه اتفاق افتادروی چندتا سیستم دیگه نصب کردم همه به یک باره اینجوری شدنحالا این روشهای که گفتین رو تست بزنم ببینم جواب میده یا نه
    باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •