میشه نظرتون رو راجع به این دو تا بگین که کدوم یکی بهتر و تاثیرگذار تره؟
میشه نظرتون رو راجع به این دو تا بگین که کدوم یکی بهتر و تاثیرگذار تره؟
مسیر داستان هر دو تا سریال متفاوته و کار گردان متفاتی هم داره
مقایسشون سخت میشه
ولی خب من خودم شخصا فاصله ها رو میپسندم...فاصله ها منو بیشتر پای تی وی میکشونه تا زیر هشت
زیر هشت کارگردانیه تکراری ایی داره....صحنه ی تاریک...طرز فیلم برداریههه تکراریییییی...
و بدتر از همه اینکه بازی هیچ کدوم به دل من نمیچسبه....
خودم شخصا این سریال رو وقتی میبینم که عطا تو صحنه باشه...در واقع فقط امیر جعفریه که داره سریال رو میچرخونه...هر چند که هنوز فکر کنم زود باشه...امیدوارم با بیرون اومدن عطا واسه ی مرخصی داستان یکم پیشرفت کنه
در مورد فاصله ها هم که داستانش خانوادگیه و همه رو پای تی وی میکشونه.....حالا شاید واقعا داستانش از زیر هشت مسخره تر باشه و طرز فیلم برداریه تاریکی نداره (من از این طرز فیلمبرداری متنفرم) و اینکه سریال حالت شادی داره و آدم رو یاد بدبختیاش نمیندازه...من هر وقت زیر هشت رو میبینم تا نیم ساعت فقط میرم تو کف بدبختیه عطا
کلا که اینکه من زیر هشت رو فقط به خاطر عطا میبینم و به امید روزی که انتقام بگیره و نه به خاطر داستانش و نه به خاطر بازیگرای دیگش...ولی فاطله ها رو به خاطر همه ی این دلایل میبینم
پس نتیجه میگیریم که فاصله ها رو بیشتر میپسندم![]()
زیر هشت رو که نگاه میکنی اینقدر بدبختی میبینی که دیگه حالت بد میشه.
هيچ كدوم!!
والا! آخه چيه همش بدبختي نشون ميدن.مردم كم خودشون مكافاتو گرفتاري دارن!؟؟
خب بودجه ميزاشتن واسه تابستون مردم 1 سريال طنز بسازن
الان وجه مشترك اين دو تا سريال چيه ؟!![]()
فاصله ها خنده دار ترهبا اون بازیگراش مخصوصا سعید . کمدی بود دیگه
![]()
هیچ کدوم ........
اینا رو میزارن که فارسی 1 نبینیم ! گول نخورید .
ولی از شوخی گذشته زیر8 بهتره ... اوون یکی هیچ موضوعی نداره و تا آخرشو میشه حدس زد .
Last edited by Xx Hossein xX; 19-07-2010 at 15:38.
هر جفتشون یا بهتره بگم این 2 تا بعلاوه ی سریال تاوان در ادامه ی کارای کلیشه ای تلویزیونه.
کارای خسته کننده ای که هیچ زمینه ی هنری توش نمیشه پیدا کرد. صرفا دو تا بازیگر معروف میارن، فیلم نامه های کاراری قبلی رو یه تغییری میدن و یه سریال جدید میسازن.
البته زیر 8 یه جورایی از نظر سبک فیلمبرداری خاصه اما مثل 99 درصد سریالای تلویزیون موضوش زندان، بدبختی، فقر، خیانت، وضعیت بد خانوادگی و ... هستش. کارایی که همیشه اثر منفی رو آدم میزاره.
تاوان و فاصله ها هم که بعلاوه ی چیزای قبلی مثل اکثر سریالا و فیلما درباره ی عشق و عاشقی های مثلا بدبخت کننده!، خوشتیپ ستیزی!، پولدار ستیزی! و ... هستش که آدم با دیدن این فیلما و سریالا عملا یه جور احساس خوب تهوع بهش دست میده.
![]()
زیر 8... اُونم برای بازی امیر جعفری..
البته یه نکته ی جالبی که توی سریالای تلویزیون هست اینه که نقش های منفی، کافر و بی دین ها همگی اسم های ایرانی دارن و نقش های مثبت، با ایمان و ... همگی اسم های عربی!
مثلا همین سریال فاصله ها که ساسان و مهران(که اسم ایرانین) نقش اصلی منفی، دزد و ... هستن. ولی اسم های عربی...
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
جالبه به سریال طنز قهوه ی تلخ مهران مدیری اجازه ی نمایش نمیدن ولی تا دلت بخواد از این سریالایآور پخش میکنن، وافعا که...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)