سلام
13 تا 15 میلیون پول دارم (یکم بالا و پایین)، نمیدونم، 206 تیپ 2 یا 3 یا تندر بگیرم؟؟؟ با توجه به اینکه تندر یخورده از قیافش خوشم نمیاد شک دارم. ولی شنیدم ماشین خوبیه. ضمن اینکه ماشین مجردی است.
با تشکر
سلام
13 تا 15 میلیون پول دارم (یکم بالا و پایین)، نمیدونم، 206 تیپ 2 یا 3 یا تندر بگیرم؟؟؟ با توجه به اینکه تندر یخورده از قیافش خوشم نمیاد شک دارم. ولی شنیدم ماشین خوبیه. ضمن اینکه ماشین مجردی است.
با تشکر
تندر آپشن های خوبی دار مخصوصا E2
تندر اصلا مجردی نیست کلا ریشه و اساس تندر یک خودروی خانوادگی اقتصادی هستش.ولی شنیدم ماشین خوبیه. ضمن اینکه ماشین مجردی است.
شما اگه انتظارات خودتون رو بگید ما بهتر میتونیم شما رو راهنمایی کنیم.
- برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
- اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
- مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
- دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
- در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
just e2 lp
قبلا یه چند نفر بودن هر جا میرفتن فقط تندر 90 رو پیشنهاد میدادن حالا شما هم به اونا اضافه شدید!
در ضمن لطفا هر پیشنهادی که میدید با دلیل و توضیح کامل باشه لطفا.![]()
وقتی ماشین خوبیه و خودمم تستش کردم چرا پیشنهادش ندم؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
نوع نیاز هم مهمهوقتی ماشین خوبیه و خودمم تستش کردم چرا پیشنهادش ندم؟؟؟؟؟؟؟
تندر ماشین اقتصادی و خوبیه مصرفش کمه - امکاناتش بیشتره - هزینه هاش معقوله- قدرت خوبی داره ولی لذت رانندگی نداره . بخاطر ارتفاع زیادش سر پیچ ها آدم حس خوبی نداره
ولی 206 ماشین جوون پسندیه - ظاهرش هم بیشتر به دل میشینه ولی خب هزینه هاش بالاتره
شما باید ببنید از ماشین چی میخواید![]()
شوماخر یا کلارکسون هم ماشینو تست کنه این ملاک نیست!
خوب بودن ماشین دلیل میخواد ، شما هم هر جا میرید مینویسید تندر90
نه توضیحی ، نه دلیلی نه چیزی!
در ضمن هر ماشین رو با توجه به نیاز های هر فرد پیشنهاد میدن،
مثلا تندر برای خانواده خوبه نه اینکه بیایم تا 20 میلیون هر کی خواست ماشین بخره بگیم تندر!
منظورم این بود که ماشین مجردی میخوام. همونطور که شماهام گفتین تندر ماشینه خونوادگی است. و از خریدش منصرف شدم.
حالا سوالم اینه که آیا ارزش داره که یک میلیون اضافه تر داد و 206 تیپ 3 گرفت فقط بخاطر airbag؟ یا تیپ 2 بهتره
دوست عزیز به نظر من ارزش داره !
اینو وقتی فهمیدم که با ماشین داییم که تندر 90 E2 LP بود تصادف کردم ( البته من سرنشین نشسته بودم )
وقتی سالم از ماشین پایین اومدم فهمیدم که جون آدم ارزشش از یکی دو میلیون بیشتره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)