تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: سیستم برای رندر تا 1100،000 تومن

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض سیستم برای رندر تا 1100،000 تومن

سلام خدمت همه اساتید. بنده چند روز پیش تایپیکی زدم که با همین قیمت یه مین با ساپورت سوکت 1366 و البته ساپورت USB3.0 برای دوتم خواسته بودم ، به گفته یکی از دوستان منتظر موندیدم تا بار برسه وقیمت ها پایین بیائد (نمیدونم پایین اومده یانه )اما تو این مدت دوست من از 100 دلار گرونی مین با ساپورت یو اس بی 3 گذشت وتصمیم گرفته 100 دلار رو روی گرافیک بزاره . اینم سیستمی که خودم بهش پیشنهاد دادم

• M.B : Asus p6T
    • CPU : i7 920
    • VGA : 5750
    • Power : Green GP 535 A
    • H.D D : Samsung spinpoint F3
    • RAM : Crusial 1066 2GIG
    • DVD RW : Pioner
    • کیس ؟؟
    • مانیتور ؟؟

حالا 3تا سوال میمونه !!؟؟

1. تفاوت PCI Express 2.1 با PCI Express 2
    2. این گرافیک (5750) pci e 2.1 زو ساپورت میکنه و لی تو مشخصات مادربرد نوشته ساپورت pci e 2.0 (آیا این دو بتا هم مچ هستن ؟؟ )
    3. آیا پاور مناسب این سیستم هست ؟؟
    4. یه مانیتر خوب که مشکلی برای این گرافیک پیش نیاره هم معرفی کنید !!

با تشکر

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اصلا هماهنگ نیست سیستم به نظرم
    دو گیگ رم خیلی کمه و همچنین سرعت رم هات پایینه به نظرم 2 گیگ دیگه اضافه کن و رم بهتری هم انتخاب کن برای رندر کارت گرافیک کمتر میتونی بگیر به جاش بزار روی رم
    پاور حدودا مناسبه ولی چون خودم تازه خرید کردم توی این رنج پاور memonex 600 w بهترینه وقیمتش نهایت یکی دو تومن تفاوت داره با گیرین شما
    کیس رو هم اینجا همه مگنوم 2 پیشنهاد میدن
    Last edited by mg_mahyar; 17-07-2010 at 18:51.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اصلا هماهنگ نیست سیستم به نظرم
    دو گیگ رم خیلی کمه و همچنین سرعت رم هات پایینه به نظرم 2 گیگ دیگه اضافه کن و رم بهتری هم انتخاب کن برای رندر کارت گرافیک کمتر میتونی بگیر به جاش بزار روی رم
    دوست من بعدا رم ها رو ارتقا میده ( تریبل چنل )، ولی بدش هم نمیییومد که گه گداری بازی هم بکنه . درمورد مارک و سرعت رم ها هم بگم که مارک crusial یه مارک خوب هست وصد البته تو لیست qvl مادربرد هم هست . درذمورد باس رمها هم بگم این دوستمون اهل اورکلاک ودساکاری بایوس مادربرد نیست ( یکم میترسه ) واز اونجایی که رم های با باس 1066 به بالبا باید به صورت دستی تو بایوس تایمینگ و.. تنظیم بشه ، باس 1333 رو بی خیال شده

راستی دوستان همچنان منتظر راهنمایی شما هستم ( اون 4 تا سوال )والبته یه مسئله مهم هم سازگاری گرافیک و مانیتور هست که طبق لینک زیر گرافیک 5570 با مانتیوتو p22700 سامسونگ مشکل داره و....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون میشم قیمت ها رو هم بدونم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست من بعدا رم ها رو ارتقا میده ( تریبل چنل )، ولی بدش هم نمیییومد که گه گداری بازی هم بکنه . درمورد مارک و سرعت رم ها هم بگم که مارک crusial یه مارک خوب هست وصد البته تو لیست qvl مادربرد هم هست . درذمورد باس رمها هم بگم این دوستمون اهل اورکلاک ودساکاری بایوس مادربرد نیست ( یکم میترسه ) واز اونجایی که رم های با باس 1066 به بالبا باید به صورت دستی تو بایوس تایمینگ و.. تنظیم بشه ، باس 1333 رو بی خیال شده

راستی دوستان همچنان منتظر راهنمایی شما هستم ( اون 4 تا سوال )والبته یه مسئله مهم هم سازگاری گرافیک و مانیتور هست که طبق لینک زیر گرافیک 5570 با مانتیوتو p22700 سامسونگ مشکل داره و....
    کد:
    ممنون میشم قیمت ها رو هم بدونم
    کد:
    غزیز دل شما نمیتونی این طوری رم ببندیو یک رمو اشتباه بسته بودم جاشو سیستم 70 درصد کند شده بود که با تعویض محل رم حل شد.

ببین سیستمت با ویندوز سون باید کار کنه قطعا که همین جوری 800 مگ از رمتو میخوره. حالا 1200 تای دیگه شما رندر چی میخوای بگیری؟ مکس که اصلا حساب نکن بتونی رزولوشن بالا رندر کنی و با کیفیت اگرم یه کار معمولی داری باهاش این همه هزینه چرا؟ تازه معمولا زیر سه-4 گیگ رانمان خوبی core i7 نمیده.
    پاورتونو باید بیشتر کنید اگر قصد ارتقا بعدا دارید پیشنهادم
    ممونکس 600 وات هست و کارت گرافیکو میتونی کمتر بخری
    مانیتور ال جی بخر مشکلی هم نداره ولی بزار تکلیف قطعاتت معلوم بشه با پول باقی مانده ببین چی گیرت میاد

به هر حال اگر کینگستون بخری توی اورکلاک ضعیف تره ولی قیمت ارزون ترهو باس بالاتری میتونی بخری
    سیستمتونو نمیخوام خیلی تغییرات بدم ولی با یه سری تغییرات بیشتر میپسندم:
    سیپیو هم:365000 تومنه
    گرافیک 5750: برای رندر خیلی تاثیر خاصی نداره تو بازی خوبه ولی قیمتش دست کم 170 تومنه
    مین بردت:260000 تومنه

هارد:Samsung - 750GB 32MB Buffer- تومن میشه 73
    به نرم تا الان شد 1300 حالا کیس و مودم و... بماند یا برید سمت ای ام دی یا اینکه یه فکر دیگه بکن
    شما روی هارد و پاور رم کم میزارید
    هنوز کیس مونده:
    اگر واقعا میخوایس سیستمت هماهنگ باشه با این پول برو سراغ ای ام دی
    وگرنه به نظرم خیلی مناسب نیست سیستمت که مثلا دو گیگ رم بزاری. به امید بعدا قطعاتی که من گفتم تفاوت قیمتشون با مال شما هر قطعه کمتر از 10 تومنه نهایت شاید 30 تومن توی هارد و پاور و مانیتور بتونی کم کنی
    پیشنهادم اینه برو سمت ای ام دی همین قابلیت ها رو دست کم 300 تومن ارزون تر داری

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این بودجه پیشنهاد میکنم بری سمت سوکت 1156 ! قیمت 920 خیلی بالا رفته !

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

غزیز دل شما نمیتونی این طوری رم ببندیو یک رمو اشتباه بسته بودم جاشو سیستم 70 درصد کند شده بود که با تعویض محل رم حل شد.
    از توجه شما ممنونم دوست عزیز ، ولی از اونجایی که گرافیک و سی پی یو و مادربرد قطعاتی گران قیمتی هستن ونمیشه اونارو تعویض کرد بنده بهش پیشنهاد دادم که فعلا رم رو پایین بگیره ( البته با حرف ما هم 100% موافقم ) ولی این بودجه کم کار رو خراب کرده ولی کلارو حرف شما هم فکر میکنیم !!

پ.ن: منتظر پیشنهادات سایر دوستان نیز هستم
    اورتونو باید بیشتر کنید اگر قصد ارتقا بعدا دارید پیشنهادم
    ممونکس 600 وات هست و کارت گرافیکو میتونی کمتر بخری
    این پاور که شما میگید ریل هست ؟؟
    هارد:Samsung - 750GB 32MB Buffer- تومن میشه 73
    هارد رو 500 میگیریم که میشه 50 تومن

مین هم فکر کنم حدود 250 باشه !! البته قیمت نیو اگ رو نمیشه با قیمت های ایران مقایسه کرد
    اگر واقعا میخوایس سیستمت هماهنگ باشه با این پول برو سراغ ای ام دی
    ای ام دی اصلا !!
    همونطور که گفتم تا چند وقت دیگه رمها رو ارتقا مده !! البته ویندوز رو هم xp میزاره تا کمتر از رم استفاده بشه فعلا !!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از توجه شما ممنونم دوست عزیز ، ولی از اونجایی که گرافیک و سی پی یو و مادربرد قطعاتی گران قیمتی هستن ونمیشه اونارو تعویض کرد بنده بهش پیشنهاد دادم که فعلا رم رو پایین بگیره ( البته با حرف ما هم 100% موافقم ) ولی این بودجه کم کار رو خراب کرده ولی کلارو حرف شما هم فکر میکنیم !!

پ.ن: منتظر پیشنهادات سایر دوستان نیز هستم

این پاور که شما میگید ریل هست ؟؟

هارد رو 500 میگیریم که میشه 50 تومن

مین هم فکر کنم حدود 250 باشه !! البته قیمت نیو اگ رو نمیشه با قیمت های ایران مقایسه کرد

ای ام دی اصلا !!
    همونطور که گفتم تا چند وقت دیگه رمها رو ارتقا مده !! البته ویندوز رو هم xp میزاره تا کمتر از رم استفاده بشه فعلا !!
    اکس پی 64 بیتی نداره که اون جوری قدت سیستم نصف میشه
    بحث هارد بحث سرعت هست نه حجمش بافرش بیشتره اون جوری اذیت میشید برای 20-30 تومن هاردو با نصف سرعت انتقال نخر
    پاور 600 وات بهت میده دیگه اگر لازم باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با این بودجه پیشنهاد میکنم بری سمت سوکت 1156 ! قیمت 920 خیلی بالا رفته !
    خوب شد که شما هم اومدید . میخواستم به شما واولترا بلک پ. خ بزنم
    مگه چنده قیمتش ؟؟
    در مورد اون مواردی که اشاره کردم تو پست اول وسازگاری گرافیک ومانیتور هم اگه شما هم جواب ونظراتتون رو بدید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اکس پی 64 بیتی نداره که اون جوری قدت سیستم نصف میشه
    چرا نداره ؟؟ ایکس 64 بیت داره !!!!
    بحث هارد بحث سرعت هست نه حجمش بافرش بیشتره اون جوری اذیت میشید برای 20-30 تومن هاردو با نصف سرعت انتقال نخر
    هارد ی که من گفتم هارد سزسعس هست جز سرسعترین هارداد بیا توجه به p.p هست و....!!

ultra-black کجایی ؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چرا نداره ؟؟ ایکس 64 بیت داره !!!!

ultra-black کجایی ؟؟
    سرویس پک دو بیشتر نیومد اونی هم که اومد جمع شده لینکای 64 بیتی اکس پی هم همه رفته رو ویستا
    یه سرچی بزن میبینی خودت
    علتشم باگ زیاد 64 بیتی اکس پی بوده.
    فقط سرویس پک یک هست بدون بروز رسانی

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •