تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: چند سوال بسيار مهم در رابطه با رژيم غذايي

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض چند سوال بسيار مهم در رابطه با رژيم غذايي

سلام دوستان
    راستش چند سوال در رابطه با رژيم غذايي داشتم كه ليست كردم ازتون بپرسم ... خيلي ممنون ميشم جواب بديد ( رژيم لاغري )
    1. در برنامه رژيم غذايي من نوشته شده كه در هنگام صرف وعده غذايي ( به طور مثال نهار ) بايد يك كاسه ماست خورد، اما من معمولا 4-5 كاسه ماست ميخورم ! اين در رژيم من اختلال ايجاد نميكنه ؟
    2. به عنوان ميان وعده در برنامه غذايي من نوشته شده كه بايد 2 عدد ميوه مصرف كرد اما من به عنوان ميان وعده ( بين نهار و شام ) گاها 10-12 ميوه ميخورم ! اين هم مشكل حادي ايجاد نميكنه ؟
    3. من هنگامي كه براي مثال 2-3 ساعت پياده روي ميكنم، بسيار تشنه ميشم و احساس كوفتگي ميكنم، وقتي به منزل ميرسم معمولا 1 كيسه شير ( كه فكر كنم 5 ليوان باشه ) ميخورم تا انرژي بگيرم براي فعاليت هاي ديگه ! مصرف شير به مقدار زياد هم مشكلي در كاهش وزن من ايجاد نميكنه ؟
    4. در برنامه رژيمي من نوشته كه روزانه يك ساعت پياده روي كنم، ولي من 2-3 ساعت به صورت متوالي پياده روي ميكنم و چرخ ميزنم همه جا !! 2-3 ساعت كه ضرر نداره ؟! آخه نوشته شده كه حتما 1 ساعت باشه ! نه بيشتر نه كمتر !! ميدونين چرا ؟؟
    5. چرا رفت و امد دانشگاه و كلا مثلا رفتن تا مغازه و برگشت كه بگيم به صورت مثال 30 دقيقه بشه، نميشه به عنوان پياده روي ازش استفاده كرد و حتما بايد 1 ساعت پياده روي كرد ؟
    6. ميزان كالري دريافتي انواع مواد غذايي رو داريد ؟ اگه سايتي هست كه اين خدمات رو بده خيلي ممنون ميشم كه معرفي كنيد
    7. ميزان كالري مصرفي در انواع ورزش ها از جمله پياده روي و ورزش پينگ پونگ چقدر است ؟ سايتي در اين زمينه نيز ميشناسيد ؟
    8. براي كم كردن يك كيلو بايد چه مقدار كالري مصرف بشه ؟

واييي چقدر زياد شد
    مـــرسي
    Last edited by Gam3r; 16-07-2010 at 13:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب شما در هر چیزی افراط میکنید میوه شیر... خوب هستن ولی خوب شما زیاده روی میکنید بلاخره اونام کالری دارن وقتی انرژی که مصرف میکنن بیتشر از کالری مصرفی باشه وزن شما کاهش پیدا میکنه اگه برابر باشه ثابت میمونی اگه بیشتر باشه چاق میشی !! حالا زیاد پایبند فقط 1 کاسه فقط 1 لیوان... نباش ولی دیگه خیلی هم بالا نرو

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

خوب شما در هر چیزی افراط میکنید میوه شیر... خوب هستن ولی خوب شما زیاده روی میکنید بلاخره اونام کالری دارن وقتی انرژی که مصرف میکنن بیتشر از کالری مصرفی باشه وزن شما کاهش پیدا میکنه اگه برابر باشه ثابت میمونی اگه بیشتر باشه چاق میشی !! حالا زیاد پایبند فقط 1 کاسه فقط 1 لیوان... نباش ولی دیگه خیلی هم بالا نرو
    عزيز دل شما چرا نه نقطه هارو رعايت ميكني نه ويرگول نه اينتر ميزني نه ... پدرم در اومد

و : من اگه ميخواستم كلي جواب بگيرم، كلي سوال ميكردم ! اما 8 تا سوال رو از هم سوا كردم تا جداگانه جواب داده بشن ... مخصوصا شماره هاي آخر كه بسيار مهم هستند

اون قسمت قرمز رو هم واقعا نميدونستم دست شما درد نكنه كه بهم گفتي فكر كنم خدا شمارو فرستاد تا مارو از جهل بيرون بياري

لطفا درست و كامل جواب بدين ...

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در برنامه رژيم غذايي من نوشته شده كه در هنگام صرف وعده غذايي ( به طور مثال نهار ) بايد يك كاسه ماست خورد، اما من معمولا 4-5 كاسه ماست ميخورم ! اين در رژيم من اختلال ايجاد نميكنه ؟
    چرا اختلال ایجاد می کنه . ماست هم کالری داره و اگر کم چرب هم که باشه هر کاسه آن ( اگر 200 سی سی در نظر بگیریم ) حدود 200 کالری دارد . اون میزانی که برای شما تعیین شده محاسبه شده است و در ضمن برای تعادل هرم غذایی ذکر شده است .

# به عنوان ميان وعده در برنامه غذايي من نوشته شده كه بايد 2 عدد ميوه مصرف كرد اما من به عنوان ميان وعده ( بين نهار و شام ) گاها 10-12 ميوه ميخورم ! اين هم مشكل حادي ايجاد نميكنه ؟
    بازم چرا میتونه مشکل ساز بشه . میوه هم کالری داره و هر واحد میوه تقریبا 50 کالری داره.

من هنگامي كه براي مثال 2-3 ساعت پياده روي ميكنم، بسيار تشنه ميشم و احساس كوفتگي ميكنم، وقتي به منزل ميرسم معمولا 1 كيسه شير ( كه فكر كنم 5 ليوان باشه ) ميخورم تا انرژي بگيرم براي فعاليت هاي ديگه ! مصرف شير به مقدار زياد هم مشكلي در كاهش وزن من ايجاد نميكنه ؟
    بازم چرا .
    شیر نیز مانند ماست کالری داره . یک کیسه شیری که شما می خورید بیشتر از 1000 کالری داره .
    این چه جور ورزشیه که شما می کنید شما با 2 تا 3 ساعت پیاده روی مقداری کالری می سوزونید ( شاید 600 تا 700 ) و بعد از آن بیشتر از 1000 کالری دریافت می کنید . این راهش نیست

در برنامه رژيمي من نوشته كه روزانه يك ساعت پياده روي كنم، ولي من 2-3 ساعت به صورت متوالي پياده روي ميكنم و چرخ ميزنم همه جا !! 2-3 ساعت كه ضرر نداره ؟! آخه نوشته شده كه حتما 1 ساعت باشه ! نه بيشتر نه كمتر !! ميدونين چرا ؟؟
    ببنید دوست عزیز این میزانی که توی رژیم نوشته محاسبه شده و پزشک شما بر اساس آن میزان تغییرات کالری شما و نهایتا میزان کاهش وزن شما را محاسبه می کند .
    پیاده روی بیشتر ضرر نداره ولی دکتر شما بر اساس اون میزانی که گفته محاسبات خودشو انجام میده .
    یک نکته را در نظر داشته باشید که میزان پیاده روی که دکترتون میگه یعنی اینکه اضافه بر میزانی که تا کنون فعالیت داشته اید یعنی اگر شما با 2 تا 3 ساعت پیاده روی که از قبل داشتید ولی باز هم اضافه وزن دارید پی باید اضافه بر آن پیاده روی کنید .

چرا رفت و امد دانشگاه و كلا مثلا رفتن تا مغازه و برگشت كه بگيم به صورت مثال 30 دقيقه بشه، نميشه به عنوان پياده روي ازش استفاده كرد و حتما بايد 1 ساعت پياده روي كرد ؟
    همانطور که در جواب سول قبلی گفتم شما علیرغم این فعالیت های روزمره باز هم اضافه وزن داشته اید پس این فعالیت ها جزو رژیم حساب نمی شوند.

ميزان كالري دريافتي انواع مواد غذايي رو داريد ؟ اگه سايتي هست كه اين خدمات رو بده خيلي ممنون ميشم كه معرفي كنيد
    لیست بلند بالایی داره . محاسباتش بر اساس گرم مواد غذایی می باشد . سایتی را ندارم

ميزان كالري مصرفي در انواع ورزش ها از جمله پياده روي و ورزش پينگ پونگ چقدر است ؟ سايتي در اين زمينه نيز ميشناسيد ؟
    میزان کالری مصرفی در ورزشها بستگی به نوع ورزش و وزن شما داره . یک جدول داره . اگر پیدا کنم براتون میزارم .

براي كم كردن يك كيلو بايد چه مقدار كالري مصرف بشه ؟
    چون کاهش وزن را مصرف چربیها می دانند پس برای سوختن یک کیلو چربی 9000 کیلو کالری باید مصرف بشه

5. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

آقا دمت گرم شما چقدر اطلاعاتت كامله ! توي همه ي تاپيك ها پست ميدي بسيار مفيد ! ميشه سن و تحصيلات شما رو بدونم ؟

و : اگه ميشه جدول ميزان سوزوندن كالري در انواع كارها رو بديد خيلي عالي ميشه ... ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگه ميشه جدول ميزان سوزوندن كالري در انواع كارها رو بديد خيلي عالي ميشه .
    اینو یک نگاهی بندازید بد نیست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

اینو یک نگاهی بندازید بد نیست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشه یه سوال بپرسم؟
    کالری زردچوبه چقدره؟
    البته ببخشین یه ذره بی ربط بود دیدک بحث مقدار کالریه...

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

میشه یه سوال بپرسم؟
    کالری زردچوبه چقدره؟
    البته ببخشین یه ذره بی ربط بود دیدک بحث مقدار کالریه...
    کالری زردچوبه ؟
    والا نمی دونم ولی کلا ادویه جات کالری پایینی دارند .شایدم صفر

11. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من میگم تا میتونی آب بخور موقع اشتها
    من خودم همین جوری هستم
    آب زیاد بخور

13. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

من میگم تا میتونی آب بخور موقع اشتها
    من خودم همین جوری هستم
    آب زیاد بخور
    يعني شما ميگيد براي پر كردن شكم از آب استفاده كنم ؟‌ ضرري كه نداره ؟

----

دوستان چند سوال ديگه داشتم ممنون ميشم كه جواب بديد

1. وزن نرمال هر فرد چگونه حساب ميشه ؟
    2. در اين وزن نرمال، يعني فرد هيچ چربي اضافه اي نداره و لازم نيست كه بيشتر از اين لاغر بشه ؟
    3. وزن نرمال من با قد 185، چي هستش ؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •