سلام دوستان
راستش چند سوال در رابطه با رژيم غذايي داشتم كه ليست كردم ازتون بپرسم ... خيلي ممنون ميشم جواب بديد ( رژيم لاغري )
- در برنامه رژيم غذايي من نوشته شده كه در هنگام صرف وعده غذايي ( به طور مثال نهار ) بايد يك كاسه ماست خورد، اما من معمولا 4-5 كاسه ماست ميخورم ! اين در رژيم من اختلال ايجاد نميكنه ؟
- به عنوان ميان وعده در برنامه غذايي من نوشته شده كه بايد 2 عدد ميوه مصرف كرد اما من به عنوان ميان وعده ( بين نهار و شام ) گاها 10-12 ميوه ميخورم ! اين هم مشكل حادي ايجاد نميكنه ؟
- من هنگامي كه براي مثال 2-3 ساعت پياده روي ميكنم، بسيار تشنه ميشم و احساس كوفتگي ميكنم، وقتي به منزل ميرسم معمولا 1 كيسه شير ( كه فكر كنم 5 ليوان باشه ) ميخورم تا انرژي بگيرم براي فعاليت هاي ديگه ! مصرف شير به مقدار زياد هم مشكلي در كاهش وزن من ايجاد نميكنه ؟
- در برنامه رژيمي من نوشته كه روزانه يك ساعت پياده روي كنم، ولي من 2-3 ساعت به صورت متوالي پياده روي ميكنم و چرخ ميزنم همه جا !! 2-3 ساعت كه ضرر نداره ؟! آخه نوشته شده كه حتما 1 ساعت باشه ! نه بيشتر نه كمتر !! ميدونين چرا ؟؟
- چرا رفت و امد دانشگاه و كلا مثلا رفتن تا مغازه و برگشت كه بگيم به صورت مثال 30 دقيقه بشه، نميشه به عنوان پياده روي ازش استفاده كرد و حتما بايد 1 ساعت پياده روي كرد ؟
- ميزان كالري دريافتي انواع مواد غذايي رو داريد ؟ اگه سايتي هست كه اين خدمات رو بده خيلي ممنون ميشم كه معرفي كنيد
- ميزان كالري مصرفي در انواع ورزش ها از جمله پياده روي و ورزش پينگ پونگ چقدر است ؟ سايتي در اين زمينه نيز ميشناسيد ؟
- براي كم كردن يك كيلو بايد چه مقدار كالري مصرف بشه ؟
واييي چقدر زياد شد
مـــرسي