ماموریت انجام شد
آقایان ، خانم ها ماموریت به پایان رسید . با موفقیت هم به پایان رسید. سربازان آلمانی همه ماموریت هایشان را به پایان رساندند.آنها تا نیمه نهایی جام جهانی بالا آمدند و مقام سوم را به دست آوردند. دقیقا همان طور که قرار بود . هیچ اتفاق خارج برنامه ای هم وجود نداشت. آلمان ها یک ماموریت مهندسی تاریخ داشتند یک ماموریت مهندسی فرهنگ ،یک ماموریت مهندسی ورزش و .... همه انها را هم با موفقیت به پایان رساندند و اصلا اغراق نیست اگر بگوییم آنها موفق ترین تیم و کشور جام جهانی بودند.
ماموریت مهندسی تاریخ هم که از اول جام جهانی در موردش صحبت می شد.آنها باید سخت کوشی و تلاش تا تکرار موفقیت را به نمایش می گذاشتند که این کار را کردند و دوباره بین 4 تیم اول قرار می گرفتند .حالا آلمان تنها تیمی است که از 16 حضور در جام جهانی 12 حضور در بین 4 تیم دارد و تعقیب کننده اش برزیل فقط 10 بار موفق به این کار شده.شک نکنید تاریخ جام جهانی وموفقیت هایش از سیطره ژرمن ها هیچ وقت خارج نمی شود.
ماموریت مهندسی فرهنگ شان در جام جهانی کمی پیچیده تر است . انها بعد از جنگ جهانی تمام تلاششان را کرده اند که چهره آلمان نازی را از یاد ها حذف کنند.بیشترین تلاش را هم در حوزه ورزش داشتند واولین ان هم انتخاب پیراهن های سفید بود.اما واقعا هیچ کس نمی تواند در مورد موفقیت اخیرشان شکی داشته باشد. آنها تیمی چند ملیتی و جهانی را به جام آوردند تا نشان دهند که بالاتر از همه کشورها نژاد پرستی را کنار گذاشته اند.
آنها بازیکنانی در جام جهانی داشتند که اکثرا بازی های اولشان را برای تیم ملی انجام می دادند و حتما کسی شک ندارد که لو به راحتی می توانست همه شان را از نژاد آریایی انتخاب کند.
شک نکنید که یانسن می توانست از بوآتنگ بهتر باشد،( بازی آخر بود )ویک بازیکن سیه چرده در ترکیب اصلی تیم قرار نگیرد. "لو" این توانایی را داشت که ستاره هایی فقط از نژاد ژرمن در جام جهانی داشته باشد. اما او برای جام جهانی به مهندسی فرهنگی هم باید کمک می کرد.بعد از پودولسکی و کلوزه که ستاره های لهستانی الاصل 2006 بودند و البته جایگزین نداشتند. تیم ملی آلمان امسال 11 بازیکن غیر آریایی داشت . بازیکنانی که تعداد بازی های ملی شان دورقمی نشده و باورکنید می توانستند همه بیرون خط بمانند.حالا به غیر از تصویر بیرونی که برای آلمان ها ایجاد شده در شهرهای این کشورمهاجران ترک و غنایی و.. پرچم کشورشان را به پرچم آلمان می دوزند و در خیابان ها جشن می گیرند و این یعنی آلمان را به عنوان وطنی قابل افتخار انتخاب کردند.(دشمنی نازی ها با ترک ها و بلایی که تا همین 10 سال پیش و شاید همین روزها سرشان در می اوردند حتما لازم به یاد اوری نیست)
قسمت دوم مهندسی فرهنگی البته در خاک آلمان انجام می شد . جایی که در همه شهرهای آلمان بازی های این تیم نمایش خیابانی داشت . مهاجران ، دورگه ها و نازی ها و ....همه زیر پرچم سه رنگ آلمان جمع می شدند و برای هدفی مشترک فریاد می زدند. این هم یعنی هر لحظه اتحاد انهایی که در آلمان زندگی می کنند برای موفقیت بیشتر و بیشتر می شود.
اما این تنها نکته ماجرا نبود. آلمان ها تمام این نمایش های خیابانی را در سطح گسترده برای تمام جهان مخابره می کردند. از یک طرف آژانس های خبری مثل ای اف پی ، ای پی ، رویترز و ... عکس هایی از برلین و مونیخ و کلن داشتند و از طرفی دیگر سایت های خبری آلمانی هم از اوبرهاوزن ،دوسادورف ،گرزن کرشن و شهرهای دیگر عکس مخابره می کردند.
دیدن عکس های خوشحالی هواداران آلمان یک نکته را در چشم بییننده فرو می کرد.آن هم آن که آلمانها دیگر فقط آن موبورهای متعصب وخشک نیستند. آنها با نژادهای دیگر مخلوط شده اند. عکس های رویترز پر از است چشم و ابرو مشکی هایی که با موبورها مخلوط شده اند. نژادهای دیگری که در آلمان به رسمیت شناخته می شوند. مهنسی فرهنگی برای نازیسم قطعا در سال 2010 به بهترین نتیجه ممکن رسید.
مهندسی ورزشی اما بارزترین مساله ای بود که همه دیدند. امروز همه به تیم ملی فوتبال آلمان احترام می گذارند و این تیم را شایسته قهرمانی می دانند این برای فوتبال آلمانی که همیشه متهم به شانس آوردن بود کافی است . سربازان آلمانی امسال بهترین بازی ها را به نمایش گذاشتند و بیشترین توپ را وارد دروازه حریفان کردند.حتما لازم به توضیح نیست که بزرگترین تیم ها را هم کنار زدند.
حالا بعد از جام جهانی 2010 حتما موفق ترین تیم آلمان وسربازانش هستند که به همه اهداف رسیدند. آلمان برای تکرار قهرمانی اش تمام دوران را وقت دارد . حالا این قهرمانی برای اولین بارباشد برای اسپانیا که نسل طلایی اش ناکام نشود.آلمان ها همیشه جز 4 تیم برتر هستند و فرصت برای قهرمانی دارند.
مهدی شادمانی - همشهری جوان