تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: پچ نشدن نرم افزار Cute FTP

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض پچ نشدن نرم افزار Cute FTP

سلام دوستان.

من میخوام نرم افزار Cute FTP رو پچ کنم اما نمیشه. من 3 نسخه ی متفاوت از سایت های مختلف رو دانلود کردم تا بلکه درست بشه اما نشد. من دقیقاً همون نسخه ای که بار اول داشتم رو در ویندوز XP قبلا نصب میکردم اما مشکلی نداشت. مشکل من با ویندوز 7 هست. ابتدا که روی فایل پچ دو بار کلیلک میکنم یک صفحه ای میاد که توی اون صفحه روی Patch کلیک میکنم اما فایل مربوط به نرم افزار رو پیدا نمیکنه و صفحه ی مربوط به سرچ میاد , منم بهش آدرس میدم و بعد اینکه آدرس دادم, یک نوشته ای میاد به شکل زیر:

اگر در این صفحه من هرچه قدر YES بزنم بازم همین صفحه تکرار میشه. NO رو که بزنم دوباره صفحه ی مربوط به سرچ میاد و دوباره مراحل تکراری. اما اگر در صفحه ی سرچ که به صورت شکل زیر هست NO رو بزنم یک صفحه ای میاد که مربوط به فایل ریجستری میشه.این صفحه به صورت User Account Control هست و Name اون Registry Editor هست. من در این قست ریجیستری ادیتور اگر Yes یا No رو بزنم فرقی نداره و با زدن هردو یک فایل به نام regme.reg در زیر فایل Patch ایجاد میشه. با انجام این مراحل , نرم افزار کرک نمیشه. لطفا کمک کنید که چه کار کنم, کار گیره ؟!؟

Last edited by Mostafa NBA; 14-07-2010 at 20:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •