در مورد قیمت که واقعا وایمکس ارزونتره ، مثلا واسه سرعت 128 ، 6 ماهه با محدودیت 3 گیگ در ماه رو ایرانسل میده 54 تومن در حالی که صبانت میده 77 تومن به علاوه اینکه واسه وایمکس مودم رایگان میگیری و ADSL حداقل 30 تومن باید پول مودم بدی یعنی در 6 ماه اگه از وایمکس استفاده 53 تومن به نفعته !

البته وایمکس شبش رایگان نیست که ADSL هم شنیدم سرعتش خیلی افت میکنه .
در مورد جابه جایی هم مثلا اگه من یه سرویس 3 ماهه بگیرم و تا 20 روز دیگه خونمون رو عوض کنیم آیا میشه انتقال داد به اون خط تلفن؟؟
من واقعا نمیفهمم چرا میگید اولویت با کابل هست ! واقعا چرا ؟!

دوست عزيز ايرانسل به هيچ وجه مودم رايگان به شما نميده بلکه يه مبلغ کمي از پول مودم رو کم کرده و با هزينه ترافيک 6 ماهه جمع کرده و ميگه 150 تومن با مودم 4 خروجي رايگان ! نه اينکه خيال کنيد فقط 54 تومن بدي يه مودم مفتي بهت بدن
مي تونيد توي اين صفحه همه چيز رو ببينيد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهراً فقط ترافيک نامحدود شش ماهه با اين روش به اصطلاح مودم رايگان! ميده که کمترين قيمتش 264 هزار تومن با مودم کله قندي و سرعت128 (اگه بخواييد خودتون مودم بخريد 198 تومن هزينه ترافيک شش ماهه نامحدود و 70 توم مودم ميشه 268 تومن يعني با اين روش به اصطلاح مودم رايگان! فقط 4 تومن سود کرديد !!!!!!)
ايرانسلي ها اين طرح رو از چلوکبابي ها! کپي برداري کردن که يه دست چلوکبابي رو که مثلاً همه جا 4 تومن مي دن و شما يه سليقه خودت ماست و سالاد و نوشابه و... رو هم مي گيريد و پول هر کدمشو مي دين ولي يه جا ديگه با حقه بازي ميگه دستي 5 تومن و دسرهاي رايگان! (که در واقع پول تمام اونا داره روي غذا ازتون ميگيره دسر به سليقه خودش ميده ،منت مفتي بودن دسر ها رو هم ميذاره !)
اقا من خودم وايمکس دارم ولي اگه مجبور نبودم هرگز سراغش نمي رفتم اي دي اس ال واقعاً بهتره شک نکن