سلام دوستان من از پارس آنلاین 128 5 گیگ دارم و الان میخوام نامحدود بگیرم . به نظر شما بهترین و ارزان ترین 128 نامحدود مال کدام شرکت ؟ شاتل - صبانت - پارس انلاین - آسیاتک و ... ؟![]()
سلام دوستان من از پارس آنلاین 128 5 گیگ دارم و الان میخوام نامحدود بگیرم . به نظر شما بهترین و ارزان ترین 128 نامحدود مال کدام شرکت ؟ شاتل - صبانت - پارس انلاین - آسیاتک و ... ؟![]()
جناب reb من تهران نیستم !! اهواز زندگی میکنم .![]()
تو اهواز شاتل بهترین سرویس رو از لحاظ قیمت و تقریبا بهترین از لحاظ کیفیت رو میده
من خودم سرویس 3 ماهه 256 دارم سرعت زیر 60 نیومده برای دانلود ... شب ها میاد بین 55 تا 35 !
ولی راضیم از خدماتشون
EDGE IRANCELL
512kb per second only 10$ monthly
فقط با گوشیهای EDGE کلاس 32 از این سرویس استفاده کنید.
ماهی 10 تومن با سرعت 512 نامحدود
Last edited by KING_DESIGNER; 15-07-2010 at 00:51.
مخابرات نگیری ها اگه به من دستی پول هم بدن ازش نمیگیرم !نه اینکه بد باشه نیت شون و هدفشون0انحصار) نا پاکه
کلا از آدم های دو رو بدم میاد
اوه اوه زدی تو کار دلارز!!!!!
در راستای تکمیل صحبتت.... اول یه پک یه روزش رو فعال کن اگه کار کرد و راضی بودی برو یک ماهه رو فعال کن...تعرفشم که دوست خوبم گذاشته واست.
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
ایستغفر الله ربی ..... جناب آیمن اومدن.....بپرین تو سنگر....
شوخی کردم....توی تاپیک جدید مخابرات تهران هم هدف مشخصا مونیتورینگ کاربراست.....حالا راست و دروغش با خداست....
به نظر من شاتل
سلام.
سرعت 128 صبانت تو مشهد عالی بود.
الان هم بد نیست.
9 گیگ هم واسه 3 ماه میده.
مشهد که صبانت نامحدود نداره. بقیه شهر ها هم فکر کنم همینطوره.
درضمن من که مشهدم 1000 تومان ریختم تو شکم ایرانسل و سرویس EDGE نامحدود 24 ساعته گرفتم.
سرعت دانلودش که 1 کیلوبایت بر ثانیه بود.
صفحات رو هم بزور باز میکرد. حتی گوگل.
شاد باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)