دوستان نظرتون راجع به این دو تا چیه؟
از دوستم گرفتمشون
کسی اطلاعاتی داره؟
دوستان نظرتون راجع به این دو تا چیه؟
از دوستم گرفتمشون
کسی اطلاعاتی داره؟
عزيزم چيزي ديده نميشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم ديده نشد
لينكات ف هست عزيزم
سلام و درود
من عکسها رو دیدم بهتر تو تاپیک داروها بزاری جواب بهتری میگیری
ولی در کل ورزش وپرهیز غذایی به نظر من بهترین روش برای لاغری یا تناسب اندامه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چي هستن اينا؟
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
حالا دیده میشن؟
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
حالا دیده میشن؟
اسلیم کوئیک داروی تجاری می باشد و ترکیبات و تاثیرات و عوارض آن ناشناخته می باشد . توصیه نمیشه
Venustat دارویی که جذب چربیها را از روده مهار کرده و باعث عدم جذب آنها و بدنبال آن کاهش وزن می شود. در موارد چاقی مرضی و با تجویز پزشک مصرف می شود ولی در نظر داشته باشیدکه فقط جذب چربیها را کاهش می دهد و در از بین بردن چربیهای ذخیره شده در بدن بصورت مستقیم تاثیری نداره![]()
من هیچ گونه اطلاعاتی از این قرص ندارم اما یک چیز رو خوب میدونم اینکه تمام این داروها بیشتر از اونی که به هدفت نزدیک تر کنند تو رو از اون دور میکنند. میاد اشتها رو کم کنه تا لاغر بشی بجاش چندین برابر بهت در مسائل دیگه ضربه وارد میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)