دوستان چند روزی هست که مثلا یک نصف روز p30world یک دفعه اصلا باز نمیشه . سایت ها دیگه این مشکل را ندارند و بالا می آیند ولی فقط p30world بالا نمی آید ( منظورم قیلتر نیست باز نمیشه )
دوستان چند روزی هست که مثلا یک نصف روز p30world یک دفعه اصلا باز نمیشه . سایت ها دیگه این مشکل را ندارند و بالا می آیند ولی فقط p30world بالا نمی آید ( منظورم قیلتر نیست باز نمیشه )
اقا معلومه چه خبره؟؟
سايت چش شده؟؟ من الان به زور با هيتلر شكن اومدم...فقط هم حددوه 100 نفر انلاين هستن...!
یه خبرایی پشت پرده هست که مدیران به کاربرا نمیگن.
فکر نمی کنم دلیلش پیچیده باشه
برخی کاربران خاص که تعدادشون اندک هست از هر فرصتی سوء استفاده میکنن و .... (خودتون بهتر می دونید)
حالا بقیه مسائل به کنار.متاسفانه خیلی راحت به یوزرهای همینجا هم توهین میکنن.مدیران اگر جدی تر برخورد کنن و فروم رو برای اینجور افراد نا امن کنن هم برای فروم خوبه هم باقی کاربران
من هم به همین خاطر گفتم یه خبرهایی پشت پرده هست که نمیگن. چون اگه واقعیت رو بیان بگن تکلیف همه روشن میشه. مگه میشه پی سی فیلتر بشه و مدیر از دلیلش مطلع نباشه و یک هفته بگذره و هیچ اتفاقی نیفته و وضع به همین منوال باشه؟
ما که ..... نبودیم از شکم سیر بگیم !
بریم دعا کنیم ir رو قیلتر نکننمن هم به همین خاطر گفتم یه خبرهایی پشت پرده هست که نمیگن. چون اگه واقعیت رو بیان بگن تکلیف همه روشن میشه. مگه میشه پی سی فیلتر بشه و مدیر از دلیلش مطلع نباشه و یک هفته بگذره و هیچ اتفاقی نیفته و وضع به همین منوال باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)