آماده سازی پانل
برای ایجاد هر پانل که در ابعاد 3 متری تولید می شود، به 2 برگ مش، یک ورق یونولیت و تعداد زیادی میخ نیاز است به طوری که ابتدا یک برگ از مش را در دستگاه فیکسچر Fixture قرار داده، لایه ای از یونولیت و مجدداً برگی از مش را قرار می دهند و وقتی دیوار سه بعدی شکل اولیه خود را گرفت، توسط دستگاه دیگری، به صورت مشبک در آمده که این حفره ها برای کارگذاشتن میخ ها می باشد.
برای پخش نیرو بر سطح یونولیت و مش، میخ ها را در هر چشمه 16سانتی متر به صورت خرپایی جوش می دهند که این امر باعث می شود پانل ها در مقابل نیروهای خمشی و برشی مقاومت بیشتری نشان دهد و به همین دلیل پانل جنبه ای سازه ای به خود می گیرد.
چشمه
چشمه های موجود در مش ها توسط استاندارد ها این گونه طراحی شده است.
اندازه سیم مفتول به میلیمتر 2.5 اندازه چشمه به سانتی متر 5
اندازه سیم مفتول به میلیمتر 3 اندازه چشمه به سانتی متر 8
اندازه سیم مفتول به میلیمتر 4 اندازه چشمه به سانتی متر 10
چشمه ی 10 به علت فاصله ی زیاد مش و یونولیت ، بتن را به خوبی به خود نگرفته و عملاً چشمه ای منسوخ شده به حساب می آید. در چشمه ی 5 به علت فاصله ی کم بین مش و یونولیت، کار تاسیسات با مشکل روبرو می شود و این خود دلیل قاطعی است برای استفاده ی نادر در این نوع پانل....
انواع اتصالات
برای نصب پنل ها و اتصال آنها به یکدیگر نیاز به چندین نوع اتصال می باشد که این اتصالات به 3 دسته ی عمده ی اورمشب ، گونیا و یو شکل تقسیم بندی می شود که کلاً از اتصالات به عنوان مش های تقویتی استفاده می شود.
الف) Overlap
اتصال اورلب در دو سمت پنل قرار گرفته و توسط محصولات آرماتوربندی دو پنل را مهار می کند که حتی در طول زیاد می توان از میل گرد نیز استفاده کرد و اندازه آن به اندازه پنل است.
ب) گونبا
در اتصال گونیا که بیشتر در قسمت های پایین ساختمان، محل تلاقی دو پانل استفاده می شود که دلیل استفاده از این اتصال به هم پیوسته بودن هر دو ضلع یک ساختمان می باشد که اندازه این اتصال 1.5 متر می باشد.
ج) U شکل
کاربرد اتصال u بیشتر در قسمت هایی است که در پنل ایحاد شکاف می شود، به طور مثال برای احداث پنجره، از آن استفاده می شود و اندازه آن بسته به دیواری است که در آن شکاف ایجاد می شود.