سلام دوستان.
من حدود 300 تومن بودجه دارم و ميخوام يه گوشي خوب بگيرم که اگه لمسي هم باشه چه بهتر.
لطفا راهنمايي کنيد. ممنون.![]()
سلام دوستان.
من حدود 300 تومن بودجه دارم و ميخوام يه گوشي خوب بگيرم که اگه لمسي هم باشه چه بهتر.
لطفا راهنمايي کنيد. ممنون.![]()
اولویت هات چیه؟
اگه میتونی 50تومن بذار روش X6 بگیر. اگه نتونستی 5800 هم گزینه ی مناسبیه.
اولويت خاصي ندارم. راستش گوشي فعليم سوني اريکسون G700 هست که خب به طرز وحشتناکي کنده. يه جورايي ميخوام وقتي بهرحال مقدار بيشتري پول بدم ديگه اين مشکلاتو نداشته باشم. همين. چيز ديگه اي نميخوام. (البته غير از لمسي بودن!)
آره X6 ظاهرا گوشي خوبيه. از ظاهر 5800 توهين نشه راستش خيلي خوشم نمياد. ولي X6 قشنگه. منتها ميخوام ببينم آيا گزينههاي ديگهاي هم دارم يا نه.
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تو همين حدود قيمتن. ولي خب نميدونم اونها بهترن يا X6 يا حتي يه گوشي ديگه.
خلاصه اينکه ممنون ميشم راهنماييم کنين و از اينکه تا اينجا راهنماييم کردين و پاسخ دادين بسيار ممنونم.
خوش باشيد.![]()
به نظر من پاكت پي سي Samsung Omnia Lite بگير .![]()
سلام. ببخشيد دير شد.
اولا که از جواب دوستان متشکرم و ضمنا راستش خيلي با سامسونگ حال نميکنم. لمسيش طوريه که با انگشت به سختي ميشه فشارشون داد و اغلب خيلي حساس هم نيست. ضمن اينکه ظاهرا مشکلات ريز ولي اعصاب خردکن ديگه داره. مثلا مال يه نفر بود که موقع دريافت بلوتوث، هيچي نشون نميداد. راستشو بخواين باتوجه به گوشي فعليم يعني G700 که پر از همين ايرادهاست (سرعت کم بخصوص در روشن شدن، هنگ کردن هر چند وقت يکبار، و اينکه بلوتوثها رو نميشه مستقيم تو حافظه ريخت) دوست ندارم گوشي ديگري - آنهم با 300 تومن - نصيبم بشه که حتي نصف اون ايرادها رو داشته باشه.
اينه که راستش خيلي موافق سامسونگ نيستم. حالا آيا گزينه ديگري وجود داره يا نه. متشکرم.![]()
گوشی KM900 الجی هست که گوشی واقعا خوبیه.........
تاچ خازنی که با خیلی نرم و راحته و به فشار نیاز نداره
سرعت عالی و بدون هنگ
دوربین 5 لا کیفیت عکاسی و فیلم برداری خوب
پخش موزیک به همراه صدای دالبی
و کلا گوشی خیلی خوب و شیکیه......
![]()
مرسي. غير LG و سامسونگ گزينهاي ندارم؟
باتوجه به اینکه سرعت برای شما بسیار مهم است این گوشی ها می تواند گزینه خوبی برای شما باشد
باسیستم عامل
1-+100=سامسونگ S8500 Wave
2-سامسونگ B7300 Omnia LITE
3-سوني اريکسون XPERIA X10 mini
4-نوکيا X6 16GB
5-اچ تي سي Tattoo
6-اچ تي سي Touch2
بدون سیستم عامل
1-سامسونگ S8000 Jet
شما که سامسونگ و الجی نمیخوای همون X6 رو بگیر ( البته به کم باید بیشتر بزاری روش )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)