سلام دوستان
بعد از طرح اولی که برای طراحی رایگان گذاشتم و طرح دومی که لوگو بود این طرح رو اختصاص می خوام بدم به کارهای
چاپی البته نه بنر و بیلبورد و چیزهای بزرگ به موارد زیر:
1- کارت ویزیت
2- بروشور
3- تراکت
4- پوستر در سایز های آ3 و کوچکتر
5- جلد کتاب یا مجله
6- لیبل سی دی و ... .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قوانین طراحی رایگان (3) :
1- هر فرد فقط می تواند یک سفارش بدهد.
2- حق انتخاب طرح ها و طراحی آن ها با من هست ممکنه یک کار رو انجام بدم و یک کار رو نه.
3- طرح های خودتون را در همین تاپیک باید سفارش بدید.اگر دوست نداشتید کسی ببینه پ.خ برای همین کاره.البته بعد از طراحی هر 5 طرح در همین تاپیک با تصویری که در مورد 6 میگم قرار داده میشه.
4- طراحی فقط 5 مورد انجام می شود یعنی 5 طرح برای 5 نفر .
5- لطفا این تاپیک رو یاری کنید تا بالا بمونه.
6- اگر فرد سفارش دهنده اصفهان باشد باید یک نمونه ی چاپی ان را به خود من بده.و دوستانی که اصفهان نیستند باید عکس چاپ شده ی اون طرح رو که خودم بعدا توضیح میدم چجوری برای من بفرستند.
7- این طرح فقط در فروم پی سی ورلد فعلا داره راه می افته و سومین مرحله ی ان هست.(این خبر بود قانون نبود)
8- کسانی که در مرحله های قبلی شرکت کرده بودند نمی تونند توی این مرحله شرکت کنند.
9- اگر کسی از طرح استفاده نکرد و برای خنده اون رو سفارش داده بود جدا باهاش برخورد میشه.
ما تو 2 دوره ی قبل کسانی رو داشتیم که این همه سفارش داده بودند اخر که طرح رو براش مفتی زدیم
ازش استفاده نکرد تو سایتش و این بد ترین فحش میتونه باشه که برای همین مورد 6 رو گذاشتم .
البته یکسری ریزه کاری ها هم هست که بعدا می فهمید
10- فایل پی اس دی به کسی داده نمی شود لطفا سوال نکنید.
11- بعد از دریافت طرح و چاپ در همین تاپیک اعلام کنید که طرحتون رو گرفتید.
12- فرم سفارش خود را به شکل زیر پر کنید:
- نوع کار ؟(لیبل- جلد-پوستر و...)
- موضوع کار ؟
- نوشته ها و اطلاعاتی که می خواید در کار باشه .
- رنگ هایی که خوشتون میاد ؟
- سایز کار ؟
- چاپ روی چه کاغذی؟
- تضمین شما برای چاپ طرح ؟!(مورد 9 رو مطاله کنید)
و دیگر اطلاعات.
موفق و شاد باشید ^.^