دوستان من میخوام با نرم افزارهای آدوب (که نسخه جدیدشون همه 64 بیتیه) کار کنم ولی میگن 64 بیتی معایبی داره و همه نرم افزارها رو نمیخونه؟!! به نظر شما کدوم رو بخرم لپ تاپ 64 یا 32 بیتی؟
دوستان من میخوام با نرم افزارهای آدوب (که نسخه جدیدشون همه 64 بیتیه) کار کنم ولی میگن 64 بیتی معایبی داره و همه نرم افزارها رو نمیخونه؟!! به نظر شما کدوم رو بخرم لپ تاپ 64 یا 32 بیتی؟
64 بینی ویندوز اکس پی عیب داره و با سون هیچ مشکلی نداره
قطعا 64 بیتی بهتره ولی پولشم بیشتره
شما یک کینگ هم بخر جدید تمام برنامه های مورد نیازتون رو 64-32 بیتی عرضه میکنی 20 تومن قیمتشه نهایت
یه مورد دیگم هست اگر 32 بیتی بخری نهایت 3 گیگ رم داری ولی 64 بینی 16 ترابایت رم هم باشه میتونه ساپورت کنه بعدا خاستی ارتقا بدی رم رو گفتم
ادبی 64 بیتی هم معایبی نداره
64 بیت بهتره
تازه شما اگه نخواستی میتونی 32 bit وین بریزی
مگه لب تاپ 64 بیتی هم داریم!!!
اون چیزی که باید 32 یا 64 بیت بودن را ساپورت کنه سیستم عامله نه ...
اما در مورد 64 بیت بودن شاید 3 سال پیش میشد این حرف را زد ولی الان کلیه شرکت هایی که در زمینه تولید نرم افزار فعالیت میکنند هم نسخه 32 و هم 64 بیت را تولید میکنند...
پس هیچ نگرانی در این مورد نیست...
اگر هم زیاد با نرم افزار سروکار دارید یه مجموعه نرم افزاری (لرد - کینگ - گردو - کوانتم - هلو و ...)بگیرید...
سیستم عامل دونوع داریم 64-32
64 برای سخت افزار 64 بیتی و 32 برای سخت افزار 32 بیتی هست
یعنی باس 64 بیتی سیپیو 64 بیتی و....
نرم ازفرا هم مثل سیستم عامل میمونه مثلا اگر قرار هست 4 تا عدد 64 بیتی با هم جمع بشن مثلا توی برنامه ماشین حساب (کار گرافیکی که جای خود دارد) اگر ماشین حساب 32 بیتی باشه برنامه میاد میکنه 8تا عدد 32 بیتی بعد جمع میکنه و نشون میده
اما اگر خود ماشین حساب هم 64 بیتی باشه نصف زمان میبره یعنی فقط 4 تا عدد با هم جمع میکنه و زمان نصف میشه تقریبا
شما زمانی میتونید از اون ماشین حساب 64 بیتی استفاده کنید که سیستم عامل و سخت افزار 64 بیتی باشند
------------------------------------------
بله که داریم هر لپ تاپی که 3.5 گیگ رم به بالا ساپورت کنه حتما 64 بیتی هست
مگه من گفتم یک نوع سیستم عامل داریم
من فقط جواب این سوال ایشون را دادم لپ تاپ 64 یا 32 بیتی؟
خلاصه منظورتون را نفهمیدم ...
اون چیزی که باید 32 یا 64 بیت بودن را ساپورت کنه سیستم عامله نه ...
من اینو جواب دادم منظورمم اینه که برای استفاده از قدرت 64 بیت باید هر سه مورد 64 بیتی باشن . سخت افزار سیستم عامل و نرم افزار
مثال ماشین حساب رو زدم که یعنی این که اگر یکی از اجزار حلقه مشککل داشت نمیشه قدرت 64 بیت رو حس کنه
شما میتونی نرم افزار های 32 بیت رو هم اجرا کنی روش.
خیلی ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)