تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: دوربین موبایل گرانتر یا دوربین عکاسی؟

راي دهنده
25. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • دوربین موبایل گرانتر

4 16.00%
  • دوربین عکاسی

21 84.00%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: دوربین موبایل گرانتر یا دوربین عکاسی؟

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض دوربین موبایل گرانتر یا دوربین عکاسی؟

دوستان کدوم رو ترجیح میدین و چرا؟ دوربین موبایل گرانتر یا دوربین عکاسی؟ نظراتتون رو هم بگین ممنون میشم

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

دوربین عکاسی خوب بهتر عکس میگیره

رو بعضی گوشیها هم دوربینای خوب هست ولی نسبت به پولی که میدی دوربین بهتره هم کیفیت عکس هم فیلم

هم امکانات و کلاس کاری

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

دوستان کدوم رو ترجیح میدین و چرا؟ دوربین موبایل گرانتر یا دوربین عکاسی؟ نظراتتون رو هم بگین ممنون میشم
    صد البته که دوربین عکاسی بگیری بهتره...لذت عکاسی با دوربین عکاسی زمین تا آسمون فرق میکنه

4. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

100% دوربین عکاسی

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگه هر دو یک اندازه مگا پیکسیلی داشته باشن چطور؟ اینکه این سوال رو پرسیدم دلیلش اینه که گوشی همیشه همراهه میشه صحنه ها رو شکار کرد! افسوس میخورم چند سال قبل یک تریلی از پل اویزان بود موبایل نداشت عکسش رو بگیرم...
    منتظر دلایل فنی دوستان هستم.

---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

با این قاطعیت چرا دوست عزیز؟ دلایلتون رو بگین ممنون میشم. دلایل من رو بخونید و نظر بدین

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

اگه هر دو یک اندازه مگا پیکسیلی داشته باشن چطور؟ اینکه این سوال رو پرسیدم دلیلش اینه که گوشی همیشه همراهه میشه صحنه ها رو شکار کرد! افسوس میخورم چند سال قبل یک تریلی از پل اویزان بود موبایل نداشت عکسش رو بگیرم...

---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

با این قاطعیت چرا دوست عزیز؟ دلایلتون رو بگین ممنون میشم. دلایل من رو بخونید و نظر بدین
    البته من و دوستان با در نظر گرفتن اینکه شما قصد عکاسی تفریحی دارید،دوربین رو پیشنهاد کردیم.
    اگه قصد شما شکار اینجور صحنه هاست،که همون موبایل بهتره.
    ولی صرفاً به قصد عکاسی،فقط دوربین پیشنهاد میشه.

8. 2 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

صد البته که هر وصیله ای رو برای کار خاصی ساختن موبایل کارش ایجاد تماسه و دوربین و...جزو کار تخصصیش حساب نمیشه
    ولی دوربین رو مخصوص اکاسی ساختن کارش اینه برای همین برای این کاربهتره از وسیله تخصصیش استفاده کنید

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

100% دوربین
    شما یه دوربین خوب داشته باشید می تونید همه جا با خودتون ببریدش
    الان یه نگاه بندازید همه چی تو ایران شده کیفیت دوربین موبایل در حالی که کیفیت خوبش گیر نمیاد
    حتی اگه تعداد پیکسل هاشون هم برابر باشه بازم دوربین برای عکس برداری و فیلم برداری پیشنهاد میشه چون هم به صرفه تره هم تخصصی تر

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز مگاپیکسل دوربین بیشتر روی ابعاد عکس تاثیر داره تا کیفیت.کیفیت به عوامل دیگه ای مثل سنسور دوربین ها بستگی داره که تو این زمینه دوربین عکاسی بهتره.به علاوه الان سایز خیلی از دوربین های کامپکت خونگی به اندازه ی یک گوشی موبایله و خیلی راحت تو جیب جا میشن و مشکل زیادی برای حملشون نداری.خود من اغلب اوقات دوربینم تو جیبمه.

12. 2 کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز مگاپیکسل دوربین بیشتر روی ابعاد عکس تاثیر داره تا کیفیت.کیفیت به عوامل دیگه ای مثل سنسور دوربین ها بستگی داره که تو این زمینه دوربین عکاسی بهتره.به علاوه الان سایز خیلی از دوربین های کامپکت خونگی به اندازه ی یک گوشی موبایله و خیلی راحت تو جیب جا میشن و مشکل زیادی برای حملشون نداری.خود من اغلب اوقات دوربینم تو جیبمه.
    میشه یک کوچولوشو معرفی کنین

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •