دوستان کدوم رو ترجیح میدین و چرا؟ دوربین موبایل گرانتر یا دوربین عکاسی؟ نظراتتون رو هم بگین ممنون میشم
دوستان کدوم رو ترجیح میدین و چرا؟ دوربین موبایل گرانتر یا دوربین عکاسی؟ نظراتتون رو هم بگین ممنون میشم
دوربین عکاسی خوب بهتر عکس میگیره
رو بعضی گوشیها هم دوربینای خوب هست ولی نسبت به پولی که میدی دوربین بهتره هم کیفیت عکس هم فیلم
هم امکانات و کلاس کاری
صد البته که دوربین عکاسی بگیری بهتره...لذت عکاسی با دوربین عکاسی زمین تا آسمون فرق میکنه
اگه هر دو یک اندازه مگا پیکسیلی داشته باشن چطور؟ اینکه این سوال رو پرسیدم دلیلش اینه که گوشی همیشه همراهه میشه صحنه ها رو شکار کرد! افسوس میخورم چند سال قبل یک تریلی از پل اویزان بود موبایل نداشت عکسش رو بگیرم...
منتظر دلایل فنی دوستان هستم.
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
با این قاطعیت چرا دوست عزیز؟ دلایلتون رو بگین ممنون میشم. دلایل من رو بخونید و نظر بدین![]()
البته من و دوستان با در نظر گرفتن اینکه شما قصد عکاسی تفریحی دارید،دوربین رو پیشنهاد کردیم.
اگه قصد شما شکار اینجور صحنه هاست،که همون موبایل بهتره.
ولی صرفاً به قصد عکاسی،فقط دوربین پیشنهاد میشه.
![]()
صد البته که هر وصیله ای رو برای کار خاصی ساختن موبایل کارش ایجاد تماسه و دوربین و...جزو کار تخصصیش حساب نمیشه
ولی دوربین رو مخصوص اکاسی ساختن کارش اینه برای همین برای این کاربهتره از وسیله تخصصیش استفاده کنید
100% دوربین
شما یه دوربین خوب داشته باشید می تونید همه جا با خودتون ببریدش
الان یه نگاه بندازید همه چی تو ایران شده کیفیت دوربین موبایلدر حالی که کیفیت خوبش گیر نمیاد
حتی اگه تعداد پیکسل هاشون هم برابر باشه بازم دوربین برای عکس برداری و فیلم برداری پیشنهاد میشه چون هم به صرفه تره هم تخصصی تر
دوست عزیز مگاپیکسل دوربین بیشتر روی ابعاد عکس تاثیر داره تا کیفیت.کیفیت به عوامل دیگه ای مثل سنسور دوربین ها بستگی داره که تو این زمینه دوربین عکاسی بهتره.به علاوه الان سایز خیلی از دوربین های کامپکت خونگی به اندازه ی یک گوشی موبایله و خیلی راحت تو جیب جا میشن و مشکل زیادی برای حملشون نداری.خود من اغلب اوقات دوربینم تو جیبمه.
میشه یک کوچولوشو معرفی کنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)