با درود
من یک برد بایواستار ta890gxe گرفته ام
وبه نظر م برد بدی نیست ویک سی پیو 945 خواستم ببپرسم که گرم شدن هت سینک گرافیک که انبرد هست طبیعی هست .وبرای خنک نگه داشتن cpu فن خودش کافی هست یا ....
با درود
من یک برد بایواستار ta890gxe گرفته ام
وبه نظر م برد بدی نیست ویک سی پیو 945 خواستم ببپرسم که گرم شدن هت سینک گرافیک که انبرد هست طبیعی هست .وبرای خنک نگه داشتن cpu فن خودش کافی هست یا ....
بله ، معمولا فن هایی که به طور پیش فرض برای CPU و گرافیک در نظر گرفته شده جوابگوی گرمای آن هاست و نیازی به خرید فن نیست
مگر در موارد خاص مثل اورکلاک و ...
ضمن تشکر از جواب شما خواستم عرض کنم که گرافیک این برد انبرده وفن در کار نیست باز مسئله که نیست
سلام
مسلما طبیعیه و گرافیک آنبرد کمی باعث گرم شدن پل جنوبی میشه و جای نگرانی نیستمن یک برد بایواستار ta890gxe گرفته ام
درود بر شما
اگر شما از فن استوک پردازنده استفاده میکنید به دلیل اینکه جریان هوا از اطراف پردازنده به هیت سینکها میوزه با این برد مشکلی نخواهید داشت ( به شرط آورکلاک نکردن gpu )
ولی اگر از کولینگهای حرفه ای برای پردازندتون استفاده میکنید ( کولینگهای عمودی ) به دلیل ایجاد جریان هوا بالاتر از هیتسینکها اونها به درستی خنک نخواهند شد
اگر بیش از حد اور نکنید بله کافیهبرای خنک نگه داشتن cpu فن خودش کافی هست یا ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)