چه شرایطی باید داشته باشیم تا کاربر فعال یکی از بخش ها بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟
چه شرایطی باید داشته باشیم تا کاربر فعال یکی از بخش ها بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟
یه کم در بخش مورد نظر فعالیت مثبت بکن...
البته با فعالیت مثبت مدیرا فعالت نمیکنند..
انگاری باید یه پ.خ هم بهشون بدی.![]()
شما در بخش دلخواه و مورد نظرتون فعالیتتون رو شروع میکنید به دور از اسپم و حاشیه و ...
همکار انجمن اون بخش شما رو زیر نظر خواهد داشت و به مدیر انجمن برای کاربر فعالی معرفی میشین اگه شرایطش رو داشته باشید
اصلا هم نیازی به پ.خ و پارتی بازی و ... نیست ، ربطی هم به تعداد پست فرد نداره ، بستگی به فعالیت شما داره
یعنـی افـراد بخش که تعداد پست بالایی دارند هم فعال میشند ؟![]()
نــه ... فعالیت مفید با پست زیاد فرق داره ... باید پستات در مورد اون انجمن باشه و مفید باشهیعنـی افـراد بخش که تعداد پست بالایی دارند هم فعال میشند ؟![]()
![]()
البته توی این فروم پارتی بازی هم زیاد میشه!!
کسی رو میشناسم که با 90 پست فعال شده!!در صورتی که....
کلا زیاد تلاش واسه فعال شدن نکن.فایده ی زیادی هم نداره.
:ديالبته توی این فروم پارتی بازی هم زیاد میشه!!
کسی رو میشناسم که با 90 پست فعال شده!!در صورتی که....
کلا زیاد تلاش واسه فعال شدن نکن.فایده ی زیادی هم نداره.
بعضی از انجمن ها توشون پست شمارش نمیشه ... به خاطر همین ربطی به پست نداره ... من یکی رو می شناسم با 4 تا پست کاربر فعاله .. چرا ؟ ... چون تو انجمنی فعالیت کرده که پست توش شمارش نمیشه !
منم زیاد روی این قضیه مانوورد نمیدم. چون بعضی ها به صورت کاملا مسخره کابرفعال شدن
کپی کردن خبرهای سایتهای دیگه کار شختی نیست که ما کاربر فعال بخش خبر یا بخش اخبار بازی داریم!
تازه اونم فقط 2 . 3 تا منبع که اگه نباشن اینا هیچ کاری نمیتونن بکنن.
ولی واقعا بعضی لازمه از کاربر بودن برن بالا. من که احساس میکنم مدیران لطفشون کم شده کمتر پاشخگو هستن!
ولی کلا مهم نیست شما هم خودت رو زیاد اذیت نکن. کاربر فعال شده چی میشه مثلا؟ مهم تر میشی؟
کار مفید داشته باشین از همه بهتره!
من حتی از این چرت و پرتا که بالای ستاره مینویسه زیاد خوشم نمیاد
هیچ ربطی به پارتی بازی نداره...
مثلان الان انجمن گالری عکس و خبر و بازی آنلاین پستا شمارش نمیشن؟! ولی میبینی که یه نفر با 20 تا شده کاربر فعال...
همون طور هم که پیام عزیز گفت به تعداد پست ربطی نداره...
من خودم با 1500 تا پست شدم فعال.
در کل یه بخش را انتخاب کن و توش فعالیت مفید داشته باشش اون موقع کاربر فعال هم میشی
اون کسی که من میگم تو بخشی فعال شد که پست ها شمارش میشد!!دلیلشم این بود که دوست مدیر اون بخش بود...:دي
بعضی از انجمن ها توشون پست شمارش نمیشه ... به خاطر همین ربطی به پست نداره ... من یکی رو می شناسم با 4 تا پست کاربر فعاله .. چرا ؟ ... چون تو انجمنی فعالیت کرده که پست توش شمارش نمیشه !
کلا تو این فروم در مورد این چیزا پارتی بازی خیلی میشه هیچکی هم نمیتونه کتمان کنه.
بحث دیگه ای هم در این مورد ندارم چون اصلا مساله ی مهمی نیس...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)