سلام ...
من ميخوام توي اين ويندوز يه كانكشن بسازم ...
ولي نميشه ...
ميشه طريقه ساخت adsl رو بهم بگيد؟؟؟
بعد هم مودم رو بايد توي اين ويندوز نصب كنيم ؟؟؟
من مودم خارجي دارم ....
سلام ...
من ميخوام توي اين ويندوز يه كانكشن بسازم ...
ولي نميشه ...
ميشه طريقه ساخت adsl رو بهم بگيد؟؟؟
بعد هم مودم رو بايد توي اين ويندوز نصب كنيم ؟؟؟
من مودم خارجي دارم ....
سلام
برین :
control Panel .......> Network and Sharing Center .........> set up a New connection or Network
پنجره زیر باز میشه که می تونین کانکشن رو اونجا بسازید.
اگر مودم رو با کابل LAN به سیستم وصل کنید نیاز به نصب درایور مودم نیست ولی اگر با USB مودم رو وصل کنید باید درایورش رو نصب کنید.
Last edited by mehrdad38; 08-07-2010 at 18:03.
ممنون من اين راه رو رفتم ...
حالا دو تا مشكل ...
1.در شكل سومتون ...من گزينه دايال اپ رو ندارم ...
2. اصلا مودم رو نميشناسه ...نميدونم چرا ...
درایور مودم دایال آپ رو نصب کردین؟
اگردرایوری براش ندارین برای پیدا کردن درایور می تونین از آپدیت های ویندوز استفاده کنین. معولا تو آپدیت های Optional (اختیاری) درایور برای سخت افزارهای مختلف ارائه می شه.
ولله ...من توي اكس پي هيچي نصب نميكنم ...
درسته ...
اما توي سون اصلا نميشه ...
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
اين عكس رو ببينيد ....
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
اون پايين كنار ساعت ...
علامت زرد رنگ ...اصلا درست نيست ...
شما برو به Device maneger اونجا ببین درایورش نصب شده یا نه اگه شده که هیچی اگه نشده باید روش کلیک راست و گزینه آپدیت رو بزنی البته باید سی دیش رو دستگاه باشه.
ميشه راهنمايي كنيد توي سون كجا بايد برم ؟؟
اخه من تازه سون كار شدم ...
این راهی رو که میگی من رفتم، آخرش یک فایل .inf میخواد، که وقتی اون فایل رو پیدا میکنه
میگه برای ویندوز 32 بیتی طراحی شده
راهی هست که من اون فایل رو طوری دست کاری کنم که با ویندوز 64 بیتی سازگار بشه ؟؟
کسی میتونه کمکم کنه ؟
سلام
رو ایکون computer کلیک راست کنید و manage رو بزنید بعد بین گزینه های سمت چپ device manager رو باز کنید یا تو search بنویسید device maneger,بعد اون رو باز کنید.اگه ویندوز مودمتون رو نمی شناسه باید برید از سایت سازنده مودمتون درایور ویندوز 7 رو بگیرید و نصبش کنید.
به اینجا برو :
My computer رو راست کلیک کن و گزینه Properties رو بزن تو پنجره باز شده در ستون سمت چپ Device Manager رو بزن . اونجا مودم رو پیدا کن و روش راست کلیک کن و گزینه Update driver Software رو بزن حالا 2 گزینه پیش رو داری اگر درایورش (سی دی) رو داری گزینه پایینی رو انتخاب کن و از طریق Browse اون درایور رو انتخاب کن و اگر نداری گزینه بالایی رو بزن تا از اینترنت در صورت امکان درایور پیدا کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)