تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل با ActiveSync

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض مشکل با ActiveSync

سلام
    بنده یک دستگاه آیمت دارم از وقتی ایشون رو خریدم تا حالا نتونستم مثل آدم توش چیز میز بریزم!
    حدودا 6-7 ماه پیش بود که این برنامه ActiveSync رو ریختم تو کامپیوتر و حدود 1 ساعت باهاش ور رفتم آخر نتونستم گوشیم رو بهش بشناسمونم! چون کنکوری بودم بیخیال شدم!
    ولی بعد از 2-3 ماه همین جوری شانسکی رفتم دیدم در کمال تعجب میتونم فایل هایی رو که تو حافظه گوشی هست رو ببینم بعد از اون کامپیوتر رو فرمت کردیم و امروز دوباره این برنامه رو ریختم ولی بازم مشکل داره و اصلا گوشی رو نمیشناسه
    یعنی وقتی با کابل گوشی رو وصل میکنم هیچ اتفاق خاصی نمی افته حتی اون صدا که وقتی USB وصل میکنی درمیاد اون هم درنمیاد!
    فقط گوشیم شارژ میشه!
    مشکل کجاست؟ من میخوام فایل های گوشی رو تو کامپیوتر داشته باشم ولی نمیدونم باید چی کار کنم؟!

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    بنده یک دستگاه آیمت دارم از وقتی ایشون رو خریدم تا حالا نتونستم مثل آدم توش چیز میز بریزم!
    حدودا 6-7 ماه پیش بود که این برنامه ActiveSync رو ریختم تو کامپیوتر و حدود 1 ساعت باهاش ور رفتم آخر نتونستم گوشیم رو بهش بشناسمونم! چون کنکوری بودم بیخیال شدم!
    ولی بعد از 2-3 ماه همین جوری شانسکی رفتم دیدم در کمال تعجب میتونم فایل هایی رو که تو حافظه گوشی هست رو ببینم بعد از اون کامپیوتر رو فرمت کردیم و امروز دوباره این برنامه رو ریختم ولی بازم مشکل داره و اصلا گوشی رو نمیشناسه
    یعنی وقتی با کابل گوشی رو وصل میکنم هیچ اتفاق خاصی نمی افته حتی اون صدا که وقتی USB وصل میکنی درمیاد اون هم درنمیاد!
    فقط گوشیم شارژ میشه!
    مشکل کجاست؟ من میخوام فایل های گوشی رو تو کامپیوتر داشته باشم ولی نمیدونم باید چی کار کنم؟!
    سلام.

شاید برنامه ای که میریزید رو کامپیوترتون مشکل داشته باشه.شما میتونید برنامه اکتیو سینک رو از سایت مایکروسافت بگیرید و تست کنید شاید درست بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •