شما هر چقدر هم سخت افزار قوی بگیری،به نظر نمی رسه با این پیشرفت بازی ها و سخت افزار ها،بتونید تا 5 6 سال آینده از ارتقا بی نیاز باشید(البته در صورتی که گیمر باشید).سی پی یو های core i7 سه سری هستند.یکی همون core i7 تنها یکی دیگه سری پروفیشینال و یکی هم اکستریم ادیشن.بعید به نظر می رسه شما بخواهید بیشتر از 500 هزار تومان برای پردازنده هزینه کنید.پس عملا اکستریم رو باید بزارید کنار.در مورد این که سری کور آی 5 تکنولوژی هایپر تریدینگ نداره(همون دو برابر شناخته شدن هسته ها برای سیستم عامل)،این حرف درست نیست.شما باید مشخص کنید چه مدلی از کور آی 5 رو باید بخرید.توصیه ای که من دارم اینه که شما اول مدل های موجود در بازار رو شناسایی کنید،بعد از بین اونا با فاکتور قیمت و بودجه ی مورد نظر و قدرت پردازشی و تعداد هسته های فیزیکی و سوکت و چیپست لازم از بین اونا مودل مورد نظر رو انتخاب کنید.به یاد داشته باشید که بیشتر پردازنده های کور آی 7 از سوکت LGA1156 پشتیبانی می کنند و یکی چیپسست های پشتیبانی کننده این پردازنده ها X58 است که مادر بورد های دارای این چیپست قیمت پایینی ندارند.بودجه ی شما تاثیر زیادی در انتخاب قطعات داره.در کل باید بگم که پردازنده های کور آی 5 رو ضعیف تصور نکنید.توصیه من به شما اینه که به سایت اینتل برید و و مدل های مورد نطر خودتون رو پیدا کنید.یک قابلیت خوب که در سایت اینتل وجود داره،مقایسه پردازنده هاست که خیلی به شما کمک خواهد کرد.