تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 36

نام تاپيک: استرس و نگرانی داغونم کرده چه کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

5 استرس و نگرانی داغونم کرده چه کنم؟

سلام دوستان گل
    نمی دونستم این مشکلم رو اینجا مطرح کنم یا نه
    اما دیدم هیچ جایی بچه هاش بهتر اینجا با هم رفیق نیستن گفتم کمی درد و دل کنم :

مدتیه بد جور دچار اضطراب شدم همش می ترسم نه از کسی یا از چیزی بلکه از اینده !!!
    کن الان فارغ التحصیل مقطع کادانی علوم ازمایشگاهی هستم قراره 3 هفته دیگه کنکور کاردانی به کارشناسی بدم براش زیاد زحم کشیدم
    اما...

همش تو دلهره هستم همش می ترسم اطلاعات از ذهنم پاک بشه
    همش می ترسم نتونم امتحان مرو خوب بدم
    متاسفانه به خاطر بیماریم چون قرص اعصاب با دوز بالا مصرف می کنم این مشکل من هم حاد تر شده . اصلا اطلاعاتم رو بیاد نمی یارم . اگه درسی رو 3 روزه پیش خوندم هیچ تو ذهنم بر نمی گرده همین باعث شد چند دقیقه پیش از عصبانیت یکی از کتاب هام رو تیکه تیکه کردم اما الان مثل ... پشیمونم
    دکترم گفته امسال نشد ساله دیگه مادرم هم اینو میگه اما نمیدونم چه کار کنم
    می ترسم خیلی ضرر کنم می ترسم ساله دیگه ای در کار نباشه چون مشمول خدمت میشم البته با بیماریم می تونم معافیت از رزم بگیرم ولی...
    همش فکرم مشغول این چیز هاست همین فکر ها باعث میشه نه خوابم درست باشه نه بیداریم
    مثلا می خوام یه درس بخونم ( مثلا هماتولوژی 600 ص) تا کتاب رو باز انگار همش برام جدیده انگار من اصلا این کتاب رو 2 ماه پیش نگاه نکردم
    دیگه می خواستم گریه کنم
    ادبیات و دینی هم بماند
    داغونم نمیدونم این 3 هفته رو چه طور بگذرونم همش دلهره ترس اضطراب
    چه کار کنم!!!

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

چندسالته عزیزم ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

5

22 سال

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

بیخیال استرس.
    توکلت به خدا باشه.
    هر وقت احساس نگرانی یا اضطراب کردی ، بیاد بیار که خدایی هست که هوات رو داره ، تو تلاشت رو کردی نتیجه رو به خدا واگذار کن.
    خدایا، آنم ده که آن به...

5. 6 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

بیخیال استرس.
    توکلت به خدا باشه.
    هر وقت احساس نگرانی یا اضطراب کردی ، بیاد بیار که خدایی هست که هوات رو داره ، تو تلاشت رو کردی نتیجه رو به خدا واگذار کن.
    خدایا، آنم ده که آن به...
    می دونم عزیز اگه خدا نخواد من 100 سال هم زحمت بکشم به جایی نمي رسم اما مشکل من این دلهرس این اضطرابه اینه که مطالب رو فراموش کردم.
    دور شدن از این فکر ها برام خیلی سخته خیلی داغونم...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

می دونم عزیز اگه خدا نخواد من 100 سال هم زحمت بکشم به جایی نمي رسم اما مشکل من این دلهرس این اضطرابه اینه که مطالب رو فراموش کردم.
    دور شدن از این فکر ها برام خیلی سخته خیلی داغونم...
    بهتره به یه دکتر هم مراجعه کنی.
    اگر احساس میکنی استرس بیش از حد داری یه آزمایش تیروئید هم بد نیست بدی.
    در ضمن خیلی مراقبت تغذیه ات باش.
    به اندازه کافی استراحت کن (8 ساعت خواب)
    و ورزش و نرمش یادت نره.
    توصیه ی دیگری به ذهنم نمیرسه.

8. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

متاسفانه به خاطر بیماریم چون قرص اعصاب با دوز بالا مصرف می کنم
    چه داروي مصرف ميكنين؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

چه داروي مصرف ميكنين؟
    راستش دوست ندارم وارد جرییات بیماریم بشم اما می تونی تصور کنی روزی 8 تا کدیین این دارو باعث میشه فعالیت مغز بیاد پایین برای همین بد جور دچار دل شوره هستم

بهتره به یه دکتر هم مراجعه کنی.
    اگه منظورت دکنره مغر واعصابه رفتم ولی اگر منظورت دکتره روانشناسه بهش اعتقاد ندارم چون همین حرف های دوستان رو می زنه فقط فرقش اینه که اون برای جیبش می گه ولی بچه های فروم برای کمک

اگر احساس میکنی استرس بیش از حد داری یه آزمایش تیروئید هم بد نیست بدی.
    دادم همه چی نرمال بود

11. 2 کاربر از davood.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    دوست خوب، چه رشته قشنگی درس خوندی. امیدوارم از درس خوندن توی رشته ات لذت ببری. این رو واقعاً می گم. رشته هایی که مربوط به پزشکی می شه رو خیلی دوست دارم.
    شما توی این چند هفته اخیر دچار فراموشی درس های خونه شده می شید یا نه؟ اگر اینجوری باشه به خاطر اضطراب و دلهره است. اصولاً هر آزمونی دلهره داره، حتی برای اونهایی که خیلی خوب خونده باشن. دلهره و اضطراب از این حالت ها داره. اگر همین چند هفته اخیر دچار دلهره شدید و مطالب رو فراموش می کنید، باید و باید سعی کنید دلهره رو بیرون بریزید چون شما می خواهید قبول بشید و می خواهید موفق بشید.
    اجازه بدید یه خاطره براتون بگم شاید مفید براتون باشه.
    دوستم یه بار اینقدر برای امتحان دچار دلهره شده بود که کارش به گریه کردن رسید و کلی ناامید شد. بهش گفتم که نمی شه و نمی تونم نداریم. اگر می خواهی درس رو پاس بشی و به ترم بالاتر بری باید تلاش کنی تا قبول بشی. خودش می گفت که حرفت خیلی روم تاثیر گذاشت. بعد از امتحان هم خوشحال بود.
    شما هم باید این اضطراب ها و دلهره ها رو بیرون بریزید و فقط و فقط به موفقیتتون فکر کنید و به هدفی که براش تلاش می کنید. رشته قشنگی می خونید. رشته ای که هم برای خودتون مفیده و هم برای هموطنانتون.
    امیدوارم امتحانتون رو خوب بدید و بیایید و بگویید:"دوستان، امتحانم رو خوب دادم" ولی این رو هم بدونید که اگر امسال نشد، غصه نخورید، همه کسانیکه توی دانشگاه درس خوندن لزوماً همون سال اول قبول نشدند.
    یه جمله ای رو همیشه پدر و مادرم می گفتند و من هیچ وقت گوش ندادم، همین جمله رو یکی از اساتیدم به من گفت و گوش ندادم و الان می فهمم که چقدر این جمله درسته و حالا که مریضم و نمی تونم از علمم استفاده کنم می فهمم که چقدر این جمله درست بوده:

"اگه پروفسور باشی ولی مریض باشی چه فایده داره. وقتی نتونی از علمت استفاده کنی چه فایده داره. وقتی می تونی به اهدافت برسی که سلامت باشی. با تن بیمار و مریض که نمی تونی از علمت استفاده کنی."
    و من با مریضی و بیماری، به تنم فشار آوردم و به جای اینکه خوب شده باشم، بیماریم ادامه داره و الان هم نمی تونم از علمم استفاده کنم و ازش لذت ببرم.
    شما زحمتت رو بکش، درس هات رو بخون، اضطراب نداشته باش و امتحان هم بده. من امیدوارم که همین امسال پاسخ زحماتت رو ببینی ولی اگر نشد، غصه نخور. انشاء الله سال بعد با سلامتی سر جلسه امتحان خواهی نشت.
    با امید موفقیت روزافزون و همیشگی برای شما و برای همه بچه های پی سی ورلد

13. 4 کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

قله بلند جان

از حرف های قشنگت ممنون حالم کمی بهتر شد
    من بیشتر اضطرابم به خاطر بیماریم هست در واقع باید بین درمان و درس خوندن یکی رو انتخاب کنم همین حرف های شما رو دکتر و مادرم هر روز می گن امسال نشد ساله بعد خدا بزرگه ولی می ترسم ...
    شاید دارم به خودم تقین می کنم هر کاری می کنم نمی تونم ازش جدا بشم شاید قسمته من اینه شاید...

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •