با سلام...
به به به ...کار به جایی بود ... یه همچین تاپیکی لازم داشتیم تا نتیجه آموزش هایی که در این مدت قرار دادیم بسنجیم
و ببینیم دوستانی که بهره مند شدند ... چه برداشتی از ا»وزش ها گرفتند ...؟
آیا فقط به محتوای آموزش نگاه کردند....؟
آیا فقط آموزش رو برای یادگیری همان موضوع (که در آموزش آورده شده) در نظر گرفتند ...؟
خب نظر بنده هم اینه که همین روالی که درپیشه و دوستان عزیز هم فرمودند مناسبتره چرا...؟
چون دنیا داره این روش رو جلو میبره و توی تمام سایت ها و فرم ها از آموزش های توتوریال استفاده میکنند .
خوبی آموزش ها اینه که بیننده و خواننده نه تنها شناخت ابزار ها بلکه با انواع روش ها و تکنیک ها آشنا میشوند
و اگر بخواهیم اینطوری در نظر بگیریم که آموزش های توتوریال فرد هنر جو ، رو گیج میکند پس تمام سایت های آموزشی
بزرگ دنیا باید درشونو گل بگیرن توتوریال همانطور که خودتون بهتر میدونید یعنی خودآموز و بنظر من هم هیچ روشی به زیبایی
خود یادگیری نیست شما مطالب رو میبینید و سعی بر یاد گیری میکنید همراه با ذوق و خلاقیت در کنار هم
مثل : شما وقتی اشتها نداشته باشید هیچ وقت نمیتونید غذا بخورید
پس کلا کسی که علاقه به یادگیری چیزی داشته باشه و با ذوق و شوق دنبال کنه اصلا نیاز به یادگیری از جا و مکان خواصی
نداره و خود بخودی سعی بر یادگیری موضوع میکنه
من نوعی تا زمانی که از آموزش های توتوریال برای یادگیری استفاده نمیکردم و فقط با ابزار های که یاد گیرفته بودم کار میکردم
به نسبت یادگیری با تکنیک های جالب نهفته در آموزش های توتوریال خیلی چیزا یاد گرفتنم و فهمیدم که چه کار هایی که فکرشم
نمیکردم میشود انجام داد...
البته نظر شما هم متین و گرامی میباشد .
و این بخش بخش آموزش هاست چرا که از هر نوع آموزشی استفاده نشود ...؟ دوستان هر آموزشی با هر روشی در نظر دارند
چرا که یاد دوستان ندهند...؟
هر چند که اگر دوستان با همت و صبر وحوصله ابزار ها و بخش ها و زیر و بم قسمت های PS رو بخواهند یاد بگیرند کمتر از
یک هفته به نتیجه های رضایت بخش میرسند هر چند ما هم سعی کردیم از این جور آموزش ها داشته باشیم نمونش
آموزش منوهای فتوشاپ
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیز جالبی که من در آموزش های توتوریال دیدیم تکیه نکردن بر روی یک ابزار ... بار ها و بار ها دیدم که بر فرض مثال :
برای ساخت یک شعله آنش نه فقط از یک ابزار بلکه در آموزش های متنوع از انواع ابزار ها برای ساخت شعله آتش استفاده
شده این نشان دهنده اینه که فردی که آموزش ها رو مطالعه می کند فقط و فقط به یک ابزار تکیه نمیکند و فرد به دنبال
خلاقیت و روش جدید برای خود میباشد... البته به غیر از اینکه فرد باید ذوق و شوق هنری هم داشته باشد
بهتر نیست که عزیزانی که آموزشهایی رو چه از اول مینوسن و چه ترجمه میکنن ( و خیلی هم زحمت میکشن ) بیان و به جای اموزشهای جزئی، کلیّات رو تحت الشعاع قرار بدن؟
فرضاً به جای اینکه ساخت چوب کبریت رو آموزش بدن، بیان کاربر و خواننده رو با زیر بم ابزارهایی که برای همچین کارهایی استفاده میشه، آشنا کنن؟
بله بهتره... ولی کسی که بخواد یاد بگیره همطورشو یاد میگیره... ولی کسی که علاقه به یاد گیری درست نداشته باشه و فقط
محتوای آموزش براش مهم باشه بازم یاد نمیگیره
در آخر هم مسلما هر کدام از دوستان از نوع آموزش های بنده و دوستان دیگر که در این راستا فعایت دارند موافق نباشند کمال کم لطفی رو حداقل به بنده داشتن
چرا که سعی بر این داشتم نه فقط به اصل آموزش بکله به یادگیری دوستان کمک کنم
موفق باشید...
یونیسف