تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: کمک در مورد خرید کارت ---

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض کمک در مورد خرید کارت ---

دوستان سلام من میخوام یک کارت دی وی بی بگیرم می خوام بیشتر برای اینترنت افلاین استفاده کنم و دیدن فیلم لطفا راهنمایی کنید کدوم کارت دی وی بی رو پیشنهاد میدین من تا حالا از این کارتها استفاده نکردم لطفا مدلهای که قیمتش از30 تا 60و 60 تا 100 و 100 تا 150 رو بهم معرفی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان سلام من میخوام یک کارت دی وی بی بگیرم می خوام بیشتر برای اینترنت افلاین استفاده کنم و دیدن فیلم لطفا راهنمایی کنید کدوم کارت دی وی بی رو پیشنهاد میدین من تا حالا از این کارتها استفاده نکردم لطفا مدلهای که قیمتش از30 تا 60و 60 تا 100 و 100 تا 150 رو بهم معرفی کنید
    سلام
    کارت ها 2 دسته هستند کارت های اس 1 که از فرکانس های اس 1 پشتیبانی می کنند و کارت های اس2 که از فرکانس های اس2 و اچ دی پشتیبانی می کند

دوست گرامی بهترین پر طرفدار ترین کارت اس 1 کارت skystar 2.8 b محصول شرکت technisat قیمت :55
    از کارت های اس 2 میتوان به کارت های پروف 7301 و 7500 و 8000 pcie و شرکت تایوانی tevii s470 , s660 usb اشاره کرد که قیمت ها و مشخصات فنی در لینک زیر است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    کارت ها 2 دسته هستند کارت های اس 1 که از فرکانس های اس 1 پشتیبانی می کنند و کارت های اس2 که از فرکانس های اس2 و اچ دی پشتیبانی می کند

دوست گرامی بهترین پر طرفدار ترین کارت اس 1 کارت skystar 2.8 b محصول شرکت technisat قیمت :55
    از کارت های اس 2 میتوان به کارت های پروف 7301 و 7500 و 8000 pcie و شرکت تایوانی tevii s470 , s660 usb اشاره کرد که قیمت ها و مشخصات فنی در لینک زیر است

دوست عزیز کارت qbox چجور کارتیه شنیدم برای اینتر نت افلاین خییلی بهتر از کارتهای دیگه جواب میده نفر شما چیه اگه میشه قیمت رو همینجا بگین بهتر میشه و باید از کجا باید خرید کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام كارت دي وي بي با مارك اسكاي استار 2 ور‍ن 2.8 حدودا 60 تومان مي باشد خودم تست كردم خوب هست
    و ور‍ن جديد همون كارت با نام اسكاي استار پي سي اي اس حدودا 100 تومان مي باشد
    SkyStar 2 Ver 2.8 - 60 T
    SkyStar S2 Pci - 100 T

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام كارت دي وي بي با مارك اسكاي استار 2 ور‍ن 2.8 حدودا 60 تومان مي باشد خودم تست كردم خوب هست
    و ور‍ن جديد همون كارت با نام اسكاي استار پي سي اي اس حدودا 100 تومان مي باشد
    SkyStar 2 Ver 2.8 - 60 T
    SkyStar S2 Pci - 100 T
    دوستان کارت ارزونتر از این هم پیدا میشه؟

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

دوستان کارت ارزونتر از این هم پیدا میشه؟
    سلام دوست عزیز.الان اکثر اونایی که کارت S1 دارن میخوان بفروشن و S2 بخرن.شما میتونی یه درخواست توی بازارچه پی تی بدی برا کارت دست دو.راحت 40 تا 45 گیرت میاد.همون مدل Skystar 2.8

7. این کاربر از mehdi_halla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کارت --- skystar 2.8 a خوبه تا چه قیمتی خوبه بخرمش کنترل هم نداره و اینکه چه کارایی داره(با این کارت چه کارایی میشه کرد)؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با کارت اسکای استار آلمانی که من دارم و قیمت حدودا 45 هست ( خواستید من دارم )شما میتوانید دانلود آفلاین کنید (یعنی هر چی هر کی با اینترنت م*اهوا*ره ای دانلود میکنه بگیرید ) و کانال های م*اهو*اره ببینید اما فقط رو سیگنال اس 1 که اکثرا همه کانال ها و دیتا ها رو این باند هست اما کم کم داره کانال ها و دیتا هم میرن رو باند اس 2 ( مثل کانال های اچ دی )که کارت هایی که اس 2 بگیره مثل کیو باکس یا پروف 300 تومان تازه این کارت ها با اینکه اس 2 میگیره رو پارازیت خیلی حساس. و مثل آلمانی ج نمیده.

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با کارت اسکای استار آلمانی که من دارم و قیمت حدودا 45 هست ( خواستید من دارم )شما میتوانید دانلود آفلاین کنید (یعنی هر چی هر کی با اینترنت م*اهوا*ره ای دانلود میکنه بگیرید ) و کانال های م*اهو*اره ببینید اما فقط رو سیگنال اس 1 که اکثرا همه کانال ها و دیتا ها رو این باند هست اما کم کم داره کانال ها و دیتا هم میرن رو باند اس 2 ( مثل کانال های اچ دی )که کارت هایی که اس 2 بگیره مثل کیو باکس یا پروف 300 تومان تازه این کارت ها با اینکه اس 2 میگیره رو پارازیت خیلی حساس. و مثل آلمانی ج نمیده.
    این کارتی که شما میگید اچ دی هست؟

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

این کارتی که شما میگید اچ دی هست؟
    خیر نیست
    برای اچ دی بودن باید اس ۲ باشه

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
    Last edited by mohammadi_4u; 08-02-2014 at 18:18.

12. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •