تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: SHARE کردن پیرینتر و دستگاه کپی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض SHARE کردن پیرینتر و دستگاه کپی

سلام دوستان
    من کافی نت دارم و نیاز دارم که دستگاه کپی و پیرینترم را Share کنم ولی به دلیل اینکه کمی مشتری هام کنجکاو هستن و دائم پیرینت بیخود می فرستن ولی حالا دلیل Share کردن هم این هست که من 2 تا سیستم دارم که کنار هم هستن و یکی سرور هست و سیستم دیگه هم دست همکارم هست و مشتری پاش نمی شینه و ان هم شبکه است حالا من احتیاج دارم که پرینتر و دستگاه کپی Share بشه تا سرور و سیستم همکارم بتوانند پیرینت بگیرن و اما در مورد سیستم های clint :
    1) یا می خواهم پرینتر و دستگاه کپی دیده نشن
    2) و یا اگر بشه موقع استفاده از پرینتر و دستگاه کپی پسورد بخواهد که اگر اینجور بشه خیلی بهتر تا خودم بتونم باسیستم مشتری پیرینت بفرستم البته با پسوردی که خودم دارم
    امیدوارم منظورم را درست رسونده باشم
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraeissi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من کافی نت دارم و نیاز دارم که دستگاه کپی و پیرینترم را Share کنم ولی به دلیل اینکه کمی مشتری هام کنجکاو هستن و دائم پیرینت بیخود می فرستن ولی حالا دلیل Share کردن هم این هست که من 2 تا سیستم دارم که کنار هم هستن و یکی سرور هست و سیستم دیگه هم دست همکارم هست و مشتری پاش نمی شینه و ان هم شبکه است حالا من احتیاج دارم که پرینتر و دستگاه کپی Share بشه تا سرور و سیستم همکارم بتوانند پیرینت بگیرن و اما در مورد سیستم های clint :
    1) یا می خواهم پرینتر و دستگاه کپی دیده نشن
    2) و یا اگر بشه موقع استفاده از پرینتر و دستگاه کپی پسورد بخواهد که اگر اینجور بشه خیلی بهتر تا خودم بتونم باسیستم مشتری پیرینت بفرستم البته با پسوردی که خودم دارم
    امیدوارم منظورم را درست رسونده باشم
    با تشکر
    دوست من یک printer server بگیر خودش کامل مشکلت را حل می کند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •