امروز که کامپیوتر را روشن کردم مثل همیشه نیومد صفحه دسکتاپم نیستش سیاه سیاه شده موقع شروع ویندوز به جای استارت نرمال فقط مای داکیومنت را آورد بعدش هر چی میکنم مثل همیشه نرمال نمیشه چیکارش کنم لطفا کمکم کنین این هم عکس دسکتاپمه
![]()
امروز که کامپیوتر را روشن کردم مثل همیشه نیومد صفحه دسکتاپم نیستش سیاه سیاه شده موقع شروع ویندوز به جای استارت نرمال فقط مای داکیومنت را آورد بعدش هر چی میکنم مثل همیشه نرمال نمیشه چیکارش کنم لطفا کمکم کنین این هم عکس دسکتاپمه
![]()
این مشکل به احتمال زیاد به جینیون بودن ویندوز مربوط میشه. آپدیت (KB 971033 ) که به همراه آپدیت های دیگه میاد برای شناسایی اصل بودن ویندوز هست که به محض نصب ویندوز از اکتیو خارج میشه.
این کرک رو نصب کنید ببینید مشکلتون حل می شه یا نه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای اطمینان بیشتر با یه آنتی ویروس آپدیت شده یه فول اسکن کنید + اسکن تروجان ها.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برطرف کردن مشکلات ویندوز 7 از طریق بوت این سیستم عامل
Startup Repair
![]()
Last edited by Razer; 05-07-2010 at 17:31.
این مشکل همانطور که دوستان گقتند به اکتیو نبودن ویندوزت بر میگرده و تنها راهش هم یا کرک کردن دوباره اون هست و یا نصب دوباره ویندوز همراه با آپدیت نکردن آپدیتی که نباید گرفته بشه.
قبلا کرک نصب کرده بودم دیروز آپدیتش کردم امروز اینطوری شده کرک را نصب کردم باز هم مثل قبله آنتی ویروسم هم آپدیته نود 32
الان باید دوباره ویندوز را نصب کنم هیچ راه حلی نداره در ضمن از ویندوز سافت گذر که کرک را دادین قبلا استفاده کردم در قسمت اکتیویت هم مینویسه اکتیو شده
Last edited by ali131025; 05-07-2010 at 21:21.
این مشکل ربطی به کرک نداره!
سیستم شما ویروسی شده.چند تا از ویروسها هستن که این کار رو میکنن
شما سعی کن ویندوزت رو به چند رو قبل که اینجوری نبود ریستور کنی - System Restore
90 درصد با ریستور درست میشه . ولی اگه نشد باید ویندوز دوباره نصب کتی
البته همینجوری هم میتونی دسکتاپیت رو بیاری بالا
TAsk Manager رو اجرا کن
از منوی File گزینه New Task رو بزن و این رو تایپ کن:
explorer
و اجرش کن
صفحه دسکتاپت میاد
ولی در کل باید سیستم رو ریستور کنی تا مشکل به کل حل بشه
Last edited by H M R 0 0 7; 05-07-2010 at 21:26.
شما این کاری که من می گم بکن ضرر نمی کنی:
اول با آنتی ویروس و آنتی تروجان (Trojan killer ) آپدیت شده فول اسکن کن.
اگر ویروس بود که نیست به احتمال زیاد، هر چی ویروس و تروجان بود کاملا ازسیستمت پاک کن .
بعد با همون ویندوز سافت گذر دوباره سون رو نصب کن. و با همون کرک سافت گذر اکتیوش کن
مطمئن باش 90 درصد مشکل تو از جنیون ویندوز هست خودت هم گفتی آپدیتش کردی بعد ویندوزت این طور شده اون آپدیت شناسایی اورجینال بودن سون هم همراه آپدیتها اومده و جعلی بودن ویندوزت رو معلوم کرده.
من الان ویندوز سون سافت گذر رو 3 ماهه دارم با کرک خودش هم اکتیو کردم و تمام آپدیت ها رو گرفتم ولی ویندوزم هیچ مشکلی پیدا نکر د.
به هرحال این چیزی بود که من باید به شما می گفتم تصمیم با خودته.
با این روش که گفتین درست شد دسکتاپم اومد خیلی ممنون ولی من آنتی ویروسم نود 32 هستش با آخرین آپدیتش
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
قبلا با کرک خود سافت گذر کرک کرده بودم بعد کرک هم نوشت اکتیو شده الان هم همین کرک را نصب کردم مثل قبل بود تا اینکه روشی که دوستمون H M R 0 0 7 جان گفتند اجرا کردم درست شد به نظرتون با کدام آنتی ویروس اسکن کنم نود خودش نمیتونه اسکن را انجام بده چون یه بار اسکن کردم چیزی نشان نداد به نظرتون نود توانایی خوب اسکن کردنو نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)