تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: وضع بد کرمان خودرو

داره خودمونی میشه F_14_TOMCAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض وضع بد کرمان خودرو

چرا کرمان خودرو به این وضع اسفناک افتاده ؟؟؟ایا به اینده این مجموعه امیدی هست؟

داره خودمونی میشه amirata71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    tehran evin

پيش فرض

منظورتون از این وضع اسفناک چیه؟

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

به چه وضعی افتاده مگه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یعنی خبر ندارین؟کرمان خودرو هرچند وقت یه بار مجبور میشه بعضی از خطوط تولیدشو کلا تعطیل کنه.وتعداد زیادی از کارگرا رو به همین بهونه اخراج میکنه .یکی دیگه از دلایلم اینه که مجموعه ای که خودش ادعای خودرو سازی رو داره داره اتاق پراید رنگ میکنه.دلیل دیگه هم اینه که با وجود داشتن قرارداد با برندهای مطرح دنیا میره لیفان چینی مونتاژ میکنه که بعد از مدتی فروشش تقریبا به صفر میرسه .حالا شما بگین این وضعیت اسفناک نیست؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

یعنی خبر ندارین؟کرمان خودرو هرچند وقت یه بار مجبور میشه بعضی از خطوط تولیدشو کلا تعطیل کنه.وتعداد زیادی از کارگرا رو به همین بهونه اخراج میکنه .یکی دیگه از دلایلم اینه که مجموعه ای که خودش ادعای خودرو سازی رو داره داره اتاق پراید رنگ میکنه.دلیل دیگه هم اینه که با وجود داشتن قرارداد با برندهای مطرح دنیا میره لیفان چینی مونتاژ میکنه که بعد از مدتی فروشش تقریبا به صفر میرسه .حالا شما بگین این وضعیت اسفناک نیست؟
    خوب تعطیلی واحد های تولیدی خصوصی و ورشکستگی این واحدها در شرایط کنونی اقتصاد ایران اصلا چیز تازه ای نیست.

چون رشته تحصیلی خودم اقتصاد هست بصورت دقیق در جریان این امور هستم.

البته قصد بحث سیاسی را ندارم ولی اگر خواستید بصورت کاملا اقتصادی دلایلش را برای شما شرح میدم!

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب تعطیلی واحد های تولیدی خصوصی و ورشکستگی این واحدها در شرایط کنونی اقتصاد ایران اصلا چیز تازه ای نیست.

البته قصد بحث سیاسی را ندارم ولی اگر خواستید بصورت کاملا اقتصادی دلایلش را برای شما شرح میدم!
    من که منتظرم .شرح بدید لطفا

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

بی صبرانه منتظر اطلاعاتتون هستیم برادر.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چند وقت پیش یکی از دوستان که تو ی قسمت رنگ کرمان خودرو بود واز قضا اخراج هم شده بود میگفت که کارگرای اخراجی حتی نتونسته بودن مطالبات معوقه شون رو بگیرن واسه همین رفته بودن تو کارخونه وکلی خسارت به ماشینای مونتاژ شده و اتاقای رنگ شده زده بودن به خاطر همینم کارخونه چن روزی فکر کنم تقریبا1ماه تعطیل بوده.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب همینطور که خودتون هم میدونید کشور ما توانایی تولید خودرو را نداره و همین ایران خودرو هم تا تقریبا یک مونتاژ کار بزرگ هست

پس همین مطلب در رابطه با کرمان خودرو هم صادقه

برای اینکه ببینیم که چرا این شرکت الان به این روز افتاده باید به عقب برگشت و دید که اصلا صاحب این شرکت (بهتر هست بگم که صاحبان) کی هست و شرکای این شرکت از بدو تاسیس کیا بودن(منظور شرکای خارجی هستند)

در مورد صاحبان این شرکت که من نظری ندارم ولی در مورد شرکای خارجیش فکر می کنم در سالهای دور مهمترین شریکش دوو موتورز کره جنوبی بود که کرمان خودرو انواع مختلف خودرو های این شرکت را تولید میکرد و از قضا خودرو های خوبی هم از آب درآمد ولی این وسط یک مشکل بزرگ پیش آمد که کلیه سهام این شرکت بوسیله اتحادیه GM خریداری شد و تولید محصولات این غول کره ای در ایران پایان یافت.
    بعدش شرکت برای اینکه یک شریک مطمئن پیدا کنه به سمت آمریکای جنوبی رفت و با یک شرکت برزیلی که خود اون شرکت هم یکی از عاملین درجه چندم VW بود قرارداد تولید گل را در ایران امضا کرد که بعلت اسقبال کم چندان مورد توجه خریدارن قرار نگرفت و بعد از تحریم های سال 87 هم شرکت برزیلی به دستور VW از شراکت با کرمان خودرو کناره گیری کرد
    این وسط تنها کشوری که حاضر به قبول شراکت با یک شرکت ایرانی میشه را خوب خودتون خوب حدس میزنید شرکتهای چینی هستند
    ولی توجه کنید که همین شرکتهای چینی هم هیچ وقت حاضر به خطر اناختن جایگاه خود در صادرات خودرو به سایر نقاط جهان نیستند و این قرار داد هم کاملا دست و پا شکسته هست و مطمئنا شرکت چینی هم در حال حاضر قصد افزایش سرمایه گذاری را نداره
    پس چیزی که اینجا باقی می مونه یک شرکت تقریبا ورشکسته هست که همین روزها بوسیله دولت مصادره میشه!!

فعلا اینها را داشته باشید تا بعدا کامل بشه

10. 7 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •