سلام
کارت من Nvidia Geforce 8400Gs هست
ولی توی حالت idle هم دماش خیلی بالاست!
اینم شات از hw:
![]()
سلام
اینم شات از hw:
![]()
مال منم دمای گرافیکم مثل این دوستمون بیخودی بالاست 63 درجهفن منم نمیشه روش نصب کرد چون یه هتسینگ گنده روشه
(sparkle 8800gt)
سیستم رو یه خاک گیری کنید و مطئن شید سیستم تهویه ی کیس خوبه و هوا قشنگ از کیس خارج میشه
و پاور برق قطعات رو خوب تامین بکنه
اگر گرافیکتون از نوع هدسینگی هست و این دما در حالت فول لود بوجود آمده باید بگم کاملا طبیعی هست
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
اگر گرافیکتون از نوع بدونه فن هدسینگی هست و در حالت فول لود دما انقدره کاملا طبیعی هست و جای نگرانی نیستسلام
اینم شات از hw:
سلام..
شما ابتدا کارت در از PCI-Express در بیارید و تمیز کنید....از بیرون خمیر سلیکون خوب تهیه کنید و خمیر سلیکون قبلی کارت رو پاک کنید و خمیر جدید بزنید....اگر تونستید یک فن داخل کیس طوری قرار بدین و که به HeatSink بخوره....
اگه فول لود بود که خوب بود تو حالت idle دماش اینقده دوتا فن تو در کیس بستم ولی افاقه نمیکنه
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
این خمیر سیلیکون رو کجای کارت باید بزنم روی هتسینک که نباید زدهت سینک رو باید در بیارم
نمیشه که
هدسینگ رو دربیار 2 تا پین داره پشتشه بعد با تیغ خمیر روش رو بتراش خمیر جدید بزناین خمیر سیلیکون رو کجای کارت باید بزنم روی هتسینک که نباید زدهت سینک رو باید در بیارم
نمیشه که
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)