تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 82

نام تاپيک: افسرده و داغونم

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض افسرده و داغونم

سلام دوستان راستش من حدودا 18 سالمه . طبق معمول هم تابستونه و من بيكار ! اما متاسفانه الان يك هفتس كه از

خونه بيرون نرفتم ! خيلي احساس افسردگي ميكنم ! چون واقعا تنهام و جز دنياي مجازي هيچكسي رو ندارم تا باهاش

راحت باشم .

اين بيهدف بودن و روزمرگي داره منو نابود ميكنه ! خواهشا كمكم كنيد يه ذره خودمو جمع و جور كنم . ممنون بچه ها

2. این کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خب ورزش کن (نظر کارشناسانه)
    البته اسمایلامو نگاه نکنیا به نظرم واقعا مفیده...ورزش های گروهی به نظرم بهترن آدم حتی اگه حوصله هم نداشته باشه بقیه رو که ببینی خود به خود حالش خوب می شه

4. 4 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب ورزش کن (نظر کارشناسانه)
    البته اسمایلامو نگاه نکنیا به نظرم واقعا مفیده...ورزش های گروهی به نظرم بهترن آدم حتی اگه حوصله هم نداشته باشه بقیه رو که ببینی خود به خود حالش خوب می شه
    راستش اصلا کشش ورزش رو ند ارم به نظرم خستگی های روح یم به جسمم هم ضرر رسونده  متاسفانه . 

6. این کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستش اصلا کشش ورزش رو ندارم به نظرم خستگی های روحیم به جسمم هم ضرر رسونده متاسفانه .
    به خدا مگر فکر کردی اینهایی که میان ورزش همه بدون مشکل هستند و روحیه خوب
    باورتون نمیشه
    من روزهایی 5 صبح بیدار میشدم و میرفتم ورزش که هر کس جای من بود میگرفت میخوابید تا کمتر به مشکلات فکر کنه
    ولی من میرفتم
    با همون فکر ها و دغدغه و مشکلات میرفتم طناب میزدم
    پیاده روی میرکدم
    دو میرفتم
    همون اول صبح با مشکلات
    ولی میرفتم چون کاری از دست آدم خیلی از جاها برنمیاد

8. 7 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

از دید من شما برو کلاس شنا با کلاس زبان...! چه میدونم ----

10. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اول بگو به چي علاقه داري ؟؟ و در چه موقعيتي هستي ؟؟ دانشجو ؟ كنكوري ؟ حوصله درس خوندن داري تو تابستون ؟
    كلا چي در آينده به كارت مياد ؟ اگر ميخواي وقتت تلف نشه بايد كارهايي انجام بدي كه فردا بتوني استفادش رو ببري .

من خودم دارم تابستون رو زبانم كار ميكنم ، ورزش ميكنم ، فيلم مي بينم و كتاب مي خونم . يه كمي هم درس هاي سنگين رو ميخونم واسه ترم بعد .

حالا بگو وضعيتت چطوره تا يه فكري بكنيم

12. 6 کاربر از Macushla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

راستش اصلا کشش ورزش رو ندارم به نظرم خستگی های روحیم به جسمم هم ضرر رسونده متاسفانه .
    سلام

استخر خیلی خوبه
    من هر هفته یک بار میرم
    شنا خیلی ورزش جالبیه
    هم سرگرمیه هم یادگیری
    کلی شاد میشی

درضمن یه سری هم به این تاپیک ها بزن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    تقریبا کسی رو نمیتونی پیدا کنی که روزمرگی رو تجربه نکرده باشه
    ما همه مثه همیم
    Last edited by ms368; 04-07-2010 at 19:41.

14. 7 کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام دوستان راستش من حدودا 18 سالمه . طبق معمول هم تابستونه و من بيكار ! اما متاسفانه الان يك هفتس كه از

خونه بيرون نرفتم ! خيلي احساس افسردگي ميكنم ! چون واقعا تنهام و جز دنياي مجازي هيچكسي رو ندارم تا باهاش

راحت باشم .

اين بيهدف بودن و روزمرگي داره منو نابود ميكنه ! خواهشا كمكم كنيد يه ذره خودمو جمع و جور كنم . ممنون بچه ها
    یه پیشنهاد اوکازیون بهت میکنم که میدونم واقعا از این رو به اون رو میشی-------> اردوی جهادی

برو تو دفاتر بسیج دانشگاه ها یا مساجد ثبت نام کن. درسته که یه مقداری سخت میگذره بهت... ولی چند تا فایده داره:

1- میبینی که تو این کشور بعضی هموطنات دارن با چه بدبختیی زندگی میکنن و تو چقدر در آرامش و رفاهی. اونوقته که خودتو جمع و جور میکنی و خدا رو شکر میکنی بابت همه نعمت هایی که بهت داده.
    2- از بی هدفی و روزمرگی در میای و لا اقل برای یکی دو هفته زندگیت هدف پیدا میکنه.
    3- از اینکه میتونی به کسی کمک کنی احساس فوق العاده ای پیدا میکنی و به خودت افتخار میکنی.
    4- دوستای خوبی در غیر از محیط مجازی پیدا میکنی که واقعا به دردت میخورن.
    5- از محیط خونه و ... که برات کسل کننده هست دور میشی و احساس افسردگیت کم میشه.
    6- و ....

روش فکر کن. ضرر نمیکنی.
    موفق باشی.

16. 6 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول بگو به چي علاقه داري ؟؟ و در چه موقعيتي هستي ؟؟ دانشجو ؟ كنكوري ؟ حوصله درس خوندن داري تو تابستون ؟
    كلا چي در آينده به كارت مياد ؟ اگر ميخواي وقتت تلف نشه بايد كارهايي انجام بدي كه فردا بتوني استفادش رو ببري .

من خودم دارم تابستون رو زبانم كار ميكنم ، ورزش ميكنم ، فيلم مي بينم و كتاب مي خونم . يه كمي هم درس هاي سنگين رو ميخونم واسه ترم بعد .

حالا بگو وضعيتت چطوره تا يه فكري بكنيم
    عاشق نواختن پيانو
    هستم ! هر وقت یه ‍‍piano می بینم دستام میلرزه !! اصلا  ارضای روحی میشم !... آهنگسا زی و تنظیم رو خیلی دوست د ارم و میدونم خلاقیتش رو ه م دارم ولی متاسفانه نمیتو نم ‍یانو داشته باشم
    راستش بدلیل انتخاب رشته ای که دوستش نداشتم ( ریاض ) نمراتم افت کرد و همین ب اعث شد بدجوری ضربه بخورم  .
    Last edited by Ssarshar; 04-07-2010 at 19:54.

18. 2 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خب واسه همین گفتم برو ورزش گروهی باور کن فقط اولش سخته به محض اینکه بقیه رو ببنی که چقدر راحت همه ی غم و غصه هاشونو گذاشتن کنار شروع کردن به ورجه وورجه!!! تو هم خوشت میاد می ری قاطی اونا می شی باور کن من خودم تو بدترین شرایط هم که باشم وقتی می بینم بچه ها شادن هر ناراحتی که داشته باشم زود یادم می ره در ضمن سعی کن وقت تو دوستای شاد و پرانرژی بگذرونی حتی الکی هم که شده بخند و شلوغ کن از اسمایلایی مث هم خیلی استفاده کن (بابا من چقدر کارشناس بودم خودم نمی دونستم ولی جدا از شوخی تو الان که این اسمایلا رو دیدی یه ذره هم تغییر نکردی؟)

[

عاشق نواختن پيانو
    هستم ! هر وقت یه ‍‍piano میبینم دستام میلرزه !! اصلا ارضای روحی میشم !... آهنگسازی و تنظیم رو خیلی دوست دارم و میدونم خلاقیتش رو هم دارم ولی متاسفانه نمیتونم ‍یانو داشته باشم
    راستش بدلیل انتخاب رشته ای که دوستش نداشتم ( ریاض ) نمراتم افت کرد و همین باعث شد بدجوری ضربه بخورم .
    پیانو خوبه ها ولی فعلا کنارش بذاری بهتره منم نقاشی می کردم یه مدت که ناراحت بودم دیدم نقاشی های غمگین زیاد می کار می کنم و همین دوباره اون ناراحتی و حس افسردگی رو تشدید می کنه موقتا گذاشتمش کنار...
    تو هم عین منی که، منم عشقم نقاشی و کلا کارای هنریه اما رفتم ریاضی البته از اونم بدم نمیاد ولی خب دیگه روحیه ی لطیف! سازگاری نداره با این رشته ولی زیادم مهم نیستا کم کم درست می شه چون تجربه کردم می گم البته شاید با هم فرق داشته باشیم چون من ریاضی رم به اندازه ی هنر دوست داشتم فقط اون تیکه ی نمرهه یه کم ناراحتم می کرد18 سالته دیگه فکر کنم اگه از محیط دبیرستان فاصله بگیری درست می شه کم کم تو دانشگاه فکر نکنم زیاد رشته های مهندسی با رشته های هنری فرق داشته باشن همه شون واحد الکی پاس کردن برای بیکار نشستن تو خونه هستن دیگه (چقدر روحیه دادم بهت با این جمله ی آخر)

20. 4 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •