چرا من هر چی تاپیک میدم فرداش میتونم ببینم همه اینطورند در ضمن تو بعضی بحثها جواب مینویسم که اصلا نمیاد رو صفحه چرا؟
چرا من هر چی تاپیک میدم فرداش میتونم ببینم همه اینطورند در ضمن تو بعضی بحثها جواب مینویسم که اصلا نمیاد رو صفحه چرا؟
دوست عزیز ، چقدر عجله می کنین ؟ اون مطلبی که شما می فرستین ، باید توسط مدیر ها و همکار های محترم ، تایید بشه ، چون شما هنوز عضو جدید هستین ... و اگر 20 روز خوب فعالیت کنین خود به خود به کاربر معمولی تبدیل میشی و میتونی هر چه قدر مطلب بدی و سریع نمایش داده میشه ، با تشکر ...![]()
معمولا بعد از 20 پست این محدودیت برداشته میشه
در ضمن ورود شما را به فروم پی سی ورلد گرامی می داریم
.
منم ورود شما رو به پی سی ورلد گرامی می دارم{خوش حالی مگه نه!}
![]()
نه دوست عزیز پس از دادن 20 مطلب هم بعضی مواقع هیچ چیزی عوض نمیشه مثل خودم ، حدود 50 تا پست خوب دادم اما تا اون موقع هم عضو جدید بودم ، ولی اگر 20 روز از عضویت شما بگذره ، این محدودیت از بین میره ، و کاربر معمولی میشین ، با تشکر ...معمولا بعد از 20 پست این محدودیت برداشته میشه
در ضمن ورود شما را به فروم پی سی ورلد گرامی می داریم
( خودم تجربه کردم )
ببین اینا همه برمیگرده به ادمینای محترم سایت.
من خودم فروم ویبولتین دارم....تو پنل ادمین گزینهای برای کم کردن محدودیت juniormember وجود داره.
ادمینهای محترم این فروم اینطوری صلاح دیدن که محدویت روئ بیشتر کنن.
چون این فروم بیشترین کاربر رو تو فرومای ایرانی داره و خیلی پر محتوا و به قولی فروم پدر مادر داریه.
پپس این چیزا طبیعیه .
الان من کاربر مععولیم یا 20 روز از عضویتم نگذشته ؟
دیروز یک تاپیک زدم رفتم برای تایید حالا نایید شدن یا نشدنش مهم نیست دیگه برام مهم اینه که به ادم ارزش بدن که میاد تاپیک میزنه بعد این سن وسال
من فعالیتم کم هست بیشتر خواننده مطالب هستم ولی به خاطر همین مسئله بالا پست هم نخواهم داد چه برسه به زدن تاپیک
همین خوانندگی واسه ما بسه![]()
آخه چقدر سر اين" مدت زمان خروج عضو جديد از محروميت " بحث ميكنيم بابا ؟؟؟
الان سالهاست كه سر اين مسئله اختلاف نظر هست
يكي ميگه 10 روز بعد يكي ميگه 40 يكي ميگه 20
آقا من تا حالا 20 بار بن شدم از من بپرس بگم چي به چيه
تا چهار روز فعاليت كني و نه اينكه اسپم بدي محدوديت ها از بين ميره
این 20 روز خوب فعالیت کردن دقیقا یعنی چی؟ اکثر انجمن ها بسته اند و بقیه هم پیام رو نمی گیرند!
20 روز خوب فعالیت کردن یعنی اینکه مثل پسر/دختر خوب بری تاپیک ها رو بخونی و نظر های قابل قبول بدی و خلاصه زیاد توی فروم شلوغ نکنی!و از شوخی که بگذریم،همین که پست هاتون مجاز باشن و از طرفی به اکانتتون زیاد لاگین بشید و خلاصه زیاد توی فروم رفت و آمد کنید،به این میگن خوب فعالیت کردن.البته الزاما نیاز نیست حتما تاپیک بدید تا بگن فعالین خوب کرده اید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)