سلام دوستان من جدیدا خیلی جشم هام حساس شدن و یه کم که به مانیوتوریا lcd نگاه میکنم سریع درد میگیره همیشه هم روشنایی را تو کمترین حالتش میزارم
اگه میشه یه مانیوتری بهم معرفی کنید که کمترین آسیب را به چشم برسونه
با تشکر
سلام دوستان من جدیدا خیلی جشم هام حساس شدن و یه کم که به مانیوتوریا lcd نگاه میکنم سریع درد میگیره همیشه هم روشنایی را تو کمترین حالتش میزارم
اگه میشه یه مانیوتری بهم معرفی کنید که کمترین آسیب را به چشم برسونه
با تشکر
تابودجه چقدره؟
الان مانیتورت چیه؟
200
الان از مانیتور قیدمی TCO 999 LG وال سیدی لب تاپ وسترو 1520
خدت شما حرف نداره تا200تومن قیمتش:
انتخاب اول:
[COLOR="Red"]SAMSUNG - 20" - P20500[/COLOR]
Display Screen Size 20" Wideقیمتش:190تومن هست.
Resolution 1,600 x 900
Brightness 300cd/m²
Contrast Ratio DC 50,000:1 (1,000:1) (Typ.)
Response time 2ms
Viewing Angle(Horizontal/Vertical) 170˚ / 160˚ (CR>10)
انتخاب دوم با20هزار تومن اضافه!:
این انتخاب خیلی خوبی هست با یه خورده افزایش قیمت.....:
SAMSUNG - 22" - P22500
Screen Size 21.5" Wideخب این قیمتش220تومنه ولی انتخاب خیلی عالی هست حرف نداره!
Resolution 1,920 x 1,080
Brightness 300cd/m²
Contrast Ratio DC 50,000:1 (1,000:1) (Typ.)
Response time 2ms
قربان شما علی.![]()
با تشکر میشه بفرمائید این ها آسیبشون به چشم چگونه هست؟ کلا مانیوتورهای خاصی نیست که به جشم کمتر آسیب بزنه؟ برند خاصی؟
نه فکر نمیکنم باشه یعنی نمیدونم شاید دوستان بدونن......
ولی من معمولاًبرای خودم فاصله خیلی مهمه حدود1متر.....
موفق باشید.![]()
سلام
آقاي هوندا. سندي دارين كه اين ماتيتور چشم ايشون رو كمتر اذيت ميكنه؟ يا طبق معمول دارين تبليغ ميكنين؟
دوست عزيز
بعضي از افراد هستن كه چشمشون حساسه و در نگاه كردن به ال سي دي ها چشمشون آسيب ميبينه يا حساس ميشه. متاسفانه شما هر ال سي دي بگيري همينه
من خودم چشمام ضعيف شده. قبلا سامسونگ داشتم كه ميسوخت چشمام و الان ال جي خريدم. ديگه مشكل سوزش ندارم ولي يكم ضعيف شده چشمم.
بهتره يه crt بگيري و همينطور زير مانيتورت يه جعبه اي بذاري كه مانيتور بياد بالا و نگاه شما از پايين به بالا به مانيتور باشه. اين ضررش كمتره
یعنی شما میگین سامسونگ بخرین چشم رو میسوزونه وال جی بخریم چشم رو نمیسوزونه؟قبلا سامسونگ داشتم كه ميسوخت چشمام و الان ال جي خريدم. ديگه مشكل سوزش ندارم ولي يكم ضعيف شده چشمم.
من خودم تصمیم دارم400تومن بدم سامسونگ بخرم شما ممکنه یه سندی دلیلی چیزی بگین که ما هم بدونیم وببینیم که شایدمنم برم اونو بخرم چون چشم منم ضعیف شده!رورنج2میباشد!![]()
من با سامسونگ 22500 و و الجی 2261 و 2261 وی پی کار کردم ! هیچکدوم چشم و زیاد اذیت نمیکنن ! ( یعنی کلا اذیت نمیکنن ) !
من هم با ال سي دي مشكل دارم و هم با ساموسنگ مشكل دارم و هم با الجي
ولي با سامسونگ چشمم اذيت ميشد جدا ... طوري كه تو شركت مانيتور سامسونگ داشتم و ميومدم خونه به لپ تاپم نگاه ميكردم چشمام ذق ذق ميكرد قشنگ
ولي با الجي چشمم نميسوخت. ولي يك مقدار تار ميبينم صفحه مانيتور رو. البته دكتر گفت چشمت حساس شده كلا به نور مستقيم مثل نور مانيتور .. و گفت حتما عينك بزن بيرون از خوننه (عينك آفتابي) كه جديدا خيلي رعايت ميكنم و بهتر شدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)